Niti ne, dolgoročno ga je pripeljal do današnjega propada.Citat:
Uporabnik smt pravi:
jaz kupujem vedno v mercatorju. hofer/lidl sta mi kot kako kitajsko skladisce in prodajalna v enem. ne poznam razmer a se mi zdi, da je zoky kar lepo ustvaril in peljal soseda.
Sploh, ko so nehali prek Volosa poslovati, kajne?Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
nigel, zoran je odšel katerega leta že? kdaj se je v medvodah odpru nov hofer?
drugače pa ja po odhodu zorana se je stanje drastično poslabšalo... sploh organizacija itd...
robi, kje so tvoji viri... prosim poročilo kjer notri piše da so zapadli po 10 letih...
Citat:
nigel, zoran je odšel katerega leta že? kdaj se je v medvodah odpru nov hofer?
drugače pa ja po odhodu zorana se je stanje drastično poslabšalo... sploh organizacija itd.. .
robi, kje so tvoji viri... prosim poročilo kjer notri piše da so zapadli po 10 letih...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Sedaj v Domžalah... Zgleda da so po raziskavi trga ugotovili kje jih Lidl šiša... Ker tisti njihov pakiran kruh in žemlje so bili že opoldne čisto zanič, kaj šele zvečer...
Ta dopeka drobnega peciva je tudi meni kul, kruh se itak foma peče (pa ne v strojčku in varijante z radensko...)
Citat:
a to si na reporterju prebral?
ali kje drugje?
lej, nigel, a misliš da sedaj nobena firma nič ne outsorca? tuš nič? spar nič? a se ne boš spotaknil ob kakšno hudo navezo z velikim trgovcem (trgovci)in logistiko? aja tam ni Jankoviæa...
a ena firma pa "palete" so tud čiste?
aja tam ni zorana...
in če tako pogledamo. v času volos-a (po tvojem) je bila nabava racionalizirana, nova "uprava" je to prekinila in nabava se je sesula he he
pa še citat iz (domnevam, ni nujno) tvojega vira:
Pri primerjavi cen izdelkov so revizorji ugotovili, da so bile cene Volosa malo višje ali malo nižje kot cene preostalih posrednikov, popust , ki so ga ponudili prejšnji dobavitelji, pa višji
Citat:
cappy prakse iz teh zadev imam več kot ti... bodi prepričan!
o 95% popustih in teh tvojih fintah pa bluzi komu drugemu...
in še vedno ne vem kaj teb ni jasno. če je pod črto bilo poslovanje z volosom pozitivno (na koncu je mercatorju ostalo več!) potem je ok...
ampak ker ti nimaš pojma o trgovini in sistemu dela tam je bolje da si kar tiho