Mercator Cash&Carry info cenik

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hm. vsekakor zelo uporabna zadeva! če bi jo še prodajali kje drugje kot v Laškem bi bilo tud uredu! Za kakšen dnevni izlet za kam kopat se it, je idealna zadeva. Se že vidim v Bohinju, k imam mrzlo točeno pivo!!!

ampak za fešte je to za nas čist premalo...
Recimo v soboto smo stočil 100l piva+1 gajba od 15h do 1h. Pa je bil čist na easy piknik...

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Kavcija je kar zajetna ja. In se mi zdi da bo 60€ kar prava cifra. In tudi 40€ je kar nekje prava cifra.
Ko jo aktiviraš se v ovoju sprosti nek plin, ki potem drži konstantno temperaturo. Mi smo imeli z enim težavo, ker se ni aktiviral. Samo niso nič komplicirali in so vrnili kupnino brez težav.

Tudi za večje žurke ni problema. Samo vnaprej se je treba zmeniti v distribucijskem centru, da imajo dovolj zaloge.

Mi smo z zadevo prišli na plažo v Fieso
smile-1.gif

Pa še enkrat: Kupi se lahko v Ljubljani! Zraven vojašnice Moste.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Glej jaz mam zate za ene 500€ "vrednostnih papirjev" od C&C, skupno res vsaj toliko v gajbah in flašah, tega pa prinas "vtopit"
za denar negre, le 1:1 če kupim neko robo (in spet mi gajbe ostanejo), tako da ti ko zdaj haraš nekje "tam doli", daj se pozanimat,
če ti vzamejo te računčke noter, jaz ti jih dam po polovični ceni, torej talma 250:250. Pozanimaj se tam če ti dajo ven keš, pol
nerabiš več skrbet z anič ker 250€ alkota se pa tut ne spije krtak.

No pa da še vidiš kako zadeva zgleda (če še ne poznaš), jaz sem dobil dva kombija tega, sem dal zvozit, pol pa ugotovim da dnarja
nočejo dat,... Je pa na vsakem listku po 2-3 gajbe pira (union, laško), cocacola (šveps, pepsi), vino in še par malenkosti, sam zase imam
prek zadosti 30€ v gajbah, tako da tega nebom nikoli več rabil. Na sliki pa je prikazana slaba polovica vsega,...

Računčki pa zgledajo takole; (nikjer neboš ceneje dobil alkota, kot pa na ta način da vtopiš te listke 1 za 1 oz. keš ven)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
tole bom uporabil na naslednji žurki.

Zadeva "je pa ni", težko ko [censored], rabiš štrom, točeno pivo se nemore primerjat s flašami, eden ma rad union, drug laško,...
Je pa res da si vsak vzame kok rabi in da je pir nonstop mrzel,... Jaz sem ga imel na roštiljadi doma, pa se ga nismo
kaj dost posluževali, mi je hajnikenov sfalilo v prvih 2 urah, uniona pa še prej, laško pa napol cel sod, sej smo ga spili do polnoči,
ampak ni to-to, najboljše se obnesejo mali 0,33 piri v steklenicah ala union, laško, polovice ga noben ne pusti, ženske ga lažje
pijejo (količinsko), pa zelo je poceni če imaš embalažo (moj primer zgoraj). Za 60€ kolko te bo stalo pivo imaš "ohoho" gajb malega
pira, rabiš pošteno žejne kompanjone da jih bodo vsekali. Pa ni treba polagat hude kavcije za mašino in bombo, kar seveda nobenmu
pred piknikom ne paše ker so drugi izdatki bolj pomembni,...
Kot profesionalni roštiljadar ti zadevo odsvetujem, ker ni ga lepšega kot pa da greš sredi poletja z roko v led pa si ven
privlečeš mali pir, prvega cuzneš za žejo, drugega za užitek,... Pa kdo še ima rad pir s plastike,...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Zadeva drži 20 litrov. In dejansko je pivo hladno 24 ur in celo več. Stestirano. Dobiš ga v distribucijskem centru Pivovarne zraven vojašnice Moste. Cena je pa tam tam nekje s piksnami. Definitivno huda zadeva!

Zadeva drži litrov, koliko imaš sod. Mi smo ga 2005 imeli na mobisux pikniku, pol pa še 2007 na alter meetu, pa je zadeva
bla ok, in spet kot sem opisal so piksne s hladilnika šle prej. Pivo smo pa imeli ves čas pri vratih,... Ga nebi vzeli če nebi dobili
vsega zastonj, ker je zadeva (kavcija) predraga, za teh 50l za en piknik se ne splača, drugo je če imaš poroko,...

(škorpy obesi kako sliko naše pivovarne v cerknici)

Nazadnje urejeno:

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Ne govorimo o isti stvari... Ta sod se ohladi sam in ne rabiš nobene elektrike, niti ttočilnega pulta. Kupiš sod, zraven dobiš pipco. Ko si na lokaciji, potegneš en vzvod, da ga aktiviraš, počakaš 45 min, zabiješ pipco notr in piješ super pivo. Ubistvu je še bolj gladko, ker ni dodanega CO2, ki ga pri klasičnem točenem pivu potrebuješ za potisni plin.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sicer nisem pil tega, sem pa pil tistega manjšega 5l, ko je ala montažna pipica, ki jo samo izvlečeš,...
Sicer pivo s piksne (meni osebno najbolj bljak), ampak vsekakor ga moraš spit v ene pol ure, sicer je
toplo, zluftano in ne za pit... Ok, res da sem pri pivih ultra zbirčen, in da more bit moj pir v top kondiciji,
torej izredno mrzel in predkratkim odprta flaša, in tut spijem ga ekspresno, da ja dobim celega popolnoma svežega,...

Nevem, jaz se s tem nebi mučil, še vedno je najlepše na domačem pikniku prijateljem pod marelo ponudit, tako kot
to počnem jaz; škaf ledu noter namočit 50 koron, kila limet nametana kar po ledu, na ročaj škafa privežem odpirač;
"Škaf ponuja, butec zamuja",...

Res da te zadeva stane 40€, ampak rigajočih se prijateljev, ki se držijo za lampe mam 8, tako da kaj bi se sekiral
za teh par €, če mi piknik uspeva tako treba,...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
3 poste o točenem pivu, pa njegovih problemih, istočasno pa v prvem postu, ko je to čudežno pivo omenjeno, že piše da se sam hladi...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
tole je pa hud info. se vedno matram s hladilnikom in ke rje un mali, ni šans, da bi mel vse ohlajeno. potem pa skačem še v bajto po velikem brskat.

Amater.

Jaz sem zadnjič, ko je bila na hitri sklicana delovna akcija, šel po gajbo pira kar s samokolnico v bližnjo oštarijo.
grin1.gif