Mercator Cash&Carry info cenik

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
a ma kdo kakšne informacije o cenah v Cash&Carry-u?
Rabil bi čist informativo, da vem. Ker tale lokalni trgovec je postal malo drag.
Sm poslal mail na mercator, pa so mi dal ene tel. cifre, pa se mi ne da zdej klicat, pa vsakemu razlagat. Sm upal da bom dobu kakšen pdf.
Zanimajo me sodi, piksne in flaše piva. Kakšno vino, pa brezalko. Pač to, k se po feštah pije.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja pr južn gre res kr dost tega ja.

Ne. Rabimo za fešte pa tko... lahko bi se tud pravna oseba najdla, na katero bi to vzeli, sam raje bi ostali fizična, ali pa kakšno društvo.

Kje mam cenik? Na internetni strani ga ni. ok, za rabat se že pol menimo. Sej zanimajo me sam osnovne cene! Ker tok k mi vzemamo za fešte, dvomim da bi dobil kak velik rabat.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Dva sixpacka na teden? Mogoče ti bodo pripeljali kar na dom. le prepričat jih še moraš v to.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa kaj vam je?
smirk-1.gif

rad bi izvedel cene, da bomo 4x na leto, ko imamo kakšne velike fešte, prišli po eno paleto robe, jo naložili v avto (naš) in to je to!

Softi: ne rabim dostave.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lahko vprašam v eni gostilni, če ti vzame na paragon robo s svojim rbatom, ki bo zihr večji od tvojga.

če ti bo zanimivo, sporoči na PM, ko boš rabil.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
V C&C tut sam šopingiram, rabatov pa nebo kaj dosti, kaj se pogovarjaš pod paleto ali dve,...

Maš pa skoraj sigurno najboljše cene daleč naokoli. Sam haram nonstop v Tuš C&C, majo zelo dobre cene,
za 3 cente cenejšo kolo in 5 centov cenejši pir pa se nemislim vozit na 2 ali celo 3 lokacije. Vse pri enem in mir.
Ko potegneš nafto in amortizacijo + čas, si še na zgubi. Kupuj tem kjer so najboljše založeni. V mojem C&C
imajo tut žive jastoge.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
matr komplicirate!!!

NE zanimajo me rabati
NE potrebujem kakšnih vez

Hočem le izvedeti ceno za 50l sod union/laško, 25l sod union/laško, 0,33 piksna union/laško, 0,33l flaša unon/laško, sixpack 1,5l coca-cola/fanta, plato 0,5 zala life, jagermaister 0,75l, Finlandia 1l, pa mercatorjeva energijska pijača???

Torej? Malcom, zihr si kej od tega že kupoval, pa poglej na račun, pa mi povej ceno, pa brez rabata!

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Hočem le izvedeti ceno za 50l sod union/laško, 25l sod union/laško, 0,33 piksna union/laško, 0,33l flaša unon/laško,

kolega ko je imel eno privat žurko je od laškega kupil "hladni sodček"....fajn zadeva za žurke. Stvar aktiviraš.....in v 30min rata pivo hladno, ter naj bi tako temperaturo držalo ca. 24ur. vem da je notri 20l piva in ko je preračunaval ceno ga je prišlo ceneje kot bi nabavil piksne. Za točno ceno ter kje je to dobil ti pa ne morem povedat ker se tudi sam kolega ne spomne za ceno, sodček mu je pa šel iskat nekdo drug tako da tudi lokacije ne pozna. Ampak če boš povprašal na laško boš te info zagotovo dobil.

je kr fajn zadevca za razne piknike, žurke ipd.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Zadeva drži 20 litrov. In dejansko je pivo hladno 24 ur in celo več. Stestirano. Dobiš ga v distribucijskem centru Pivovarne zraven vojašnice Moste. Cena je pa tam tam nekje s piksnami. Definitivno huda zadeva!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tole je pa hud info. se vedno matram s hladilnikom in ke rje un mali, ni šans, da bi mel vse ohlajeno. potem pa skačem še v bajto po velikem brskat.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Hočem le izvedeti ceno za 50l sod union/laško, 25l sod union/laško, 0,33 piksna union/laško, 0,33l flaša unon/laško,

kolega ko je imel eno privat žurko je od laškega kupil "hladni sodček"....fajn zadeva za žurke. Stvar aktiviraš.....in v 30min rata pivo hladno, ter naj bi tako temperaturo držalo ca. 24ur. vem da je notri 20l piva in ko je preračunaval ceno ga je prišlo ceneje kot bi nabavil piksne. Za točno ceno ter kje je to dobil ti pa ne morem povedat ker se tudi sam kolega ne spomne za ceno, sodček mu je pa šel iskat nekdo drug tako da tudi lokacije ne pozna. Ampak če boš povprašal na laško boš te info zagotovo dobil.

je kr fajn zadevca za razne piknike, žurke ipd.
Če vzamemo, da je piksna slab evro, 20 litrov v sodu je pa to 40 piksen. Torej je stvar okoli 40 evrov? Ni slabo, samo na kak način se pa hladi pir?

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
mislim da ko aktiviraš se sprosti nek plin....nisem pa 100%

zadeva mislim, da stane 30-40€....moraš pa dat kr nekaj kavcije.....in potem ko sod prineseš nazaj dobiš povrnjeno. Mislim da je nekje 60€ kavcije.....za točne cene pa ne vem.

Nazadnje urejeno: