Menjava vinjete

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.369
2.556
113
Branči se ga je spet nacedil pa malo bedarije piše. Nič novega.
Tvoj pravilen nick bi moral biti mr. snif.

Glede registrske sem se pošali. Ta info je osnova za plačilo AC.
Dejstvo je, da svojih tel in registrskih ne veš. Jih pač ne uporabljaš. Ne nimam tako dobrega spomina kot vi. Pri plačevanju parkirnine je treba napisat registrsko, za 'katero' plačuješ parking. In vsakič najprej poslikam registracijo. In pri plačevanju imam sliko. Ja, glede takega spomina smo si nismo zelo podobni. Sploh z tistimi, ki sredi noči zrecitirajo.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Registrsko sicer vem na pamet, ne vem pa, za kaj bi jo za nakup vinjete rabil vedet na pamet. Se pač enkrat na leto, ko kupuješ vinjeto, sprehodiš do avto, pogledaš v prometno, na e-upravo, sliko v telefonu, beležko ali kamorkoli ti je pač lažje.

• Všeč mi je
Reactions: tomi

gr69

Guru
15. dec 2009
11.572
2.617
113
še v SLO - ampak komaj
In ti res misliš, da smo si sposobni zapomniti kam smo si zapisali registrsko? Bo treba dobro poštudirati.
Mogoče bo še najbolje, da ostanemo na nalepkah. Tudi iz vidika, da se zdaj ne bo dalo prenašati iz ene registrske na drugo.
Ja - če dobro premislim, je z elektronskimi samo sranje!

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
zgodba se bo zakomplicirala, če bojo vinjete dejansko veljale natanko eno leto oz. 365 dni

me prov zanima, kdo si bo zapomnil, točno do kdaj mu velja lanska vinjeta
zdej je blo to "okno" 2 meseca, pa še je kdo "pozabil"

• Všeč mi je
Reactions: Gamero in gr69

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Isti q bo kot do sedaj. Samo da bo vinjeta elektronska z vpisom registracije v sistem.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.682
113
me prov zanima, kdo si bo zapomnil, točno do kdaj mu velja lanska vinjeta
zdej je blo to "okno" 2 meseca, pa še je kdo "pozabil"

A zavarovanje in tehničnega se spomniš? Kdaj moreš k zobozdravniku se spomniš?

Daj ne jamrajte tam kjer ni problema. En faking datum si boš pa ja zapomnil al pa napisal če si nemoreš zapomnit.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
A zavarovanje in tehničnega se spomniš? Kdaj moreš k zobozdravniku se spomniš?

Daj ne jamrajte tam kjer ni problema. En faking datum si boš pa ja zapomnil al pa napisal če si nemoreš zapomnit.

eh, jest se bom znajdu, še zmer sm se
ne vem pa kako se bojo tisti, ki niti ne vejo pogledat kje majo registrsko napisano... hm...

sej ne da bi se hvalu, ampak men je tud madžarsko vinjeto ratalo online kupit
sicer sem bil pol še kakšen mesec mal v strahu ko sem kaslc odpiral... nisem bil čist zihr al bo not kazen al piskna feferonov...

• Všeč mi je
Reactions: tomi

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
sicer sem bil pol še kakšen mesec mal v strahu ko sem kaslc odpiral... nisem bil čist zihr al bo not kazen al piskna feferonov...

Še dober da ni kak Orban vn skoču....

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
eh, jest se bom znajdu, še zmer sm se
ne vem pa kako se bojo tisti, ki niti ne vejo pogledat kje majo registrsko napisano... hm...

KSZ: a pro po tole kar sem označil. Pridem na Jelšane in mi policistka zahteva prometno za avtodom. Gre na zadnjo stran avtodoma in se sklanja pod nosilec za bicikle, da bi videla tablico - medtem ji je sprednja "na dohvat ruke". :bonk:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
KSZ: a pro po tole kar sem označil. Pridem na Jelšane in mi policistka zahteva prometno za avtodom. Gre na zadnjo stran avtodoma in se sklanja pod nosilec za bicikle, da bi videla tablico - medtem ji je sprednja "na dohvat ruke". :bonk:

he he

enkrat v kampu nekje v italiji... švaba na recepciji, ko se je prijavljal, brskal po prometni, kje ma napisano registrsko...
avto je imel seveda parkiran direktno pred oknom... :norec:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.369
2.556
113
1 100% bomo prvič in mogoče drugič zajebal datum. ne toliko, da bo kazen - po internetu urediš cca 10 min - ampak bo: o pi..zda vinjeta :eek::eek::eek:

2 ko boš prodal, kupec ne bo imel tvoje vinjete (bo dobil tablice?)

3 Nobenga problema z razbito predno šipo :)

Lahko bi se prenos lahko brez problema naredil. Ostanek na novo tablico. je ideja?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
2 ko boš prodal, kupec ne bo imel tvoje vinjete (bo dobil tablice?)
Sej že sedaj tablice načeloma ostanejo na avtu. Lahko jih kupec sicer vrne in vzame druge, če recimo noče met registrske iz druge regije. Izjema so tablice po naročilu, edino te so vezane na lastnika in ti ostanejo ob prodaji avtomobila.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kaj bojo sedaj vsi tisti reveži, ki imajo iz vinjet že narejen okvir na šipi

A taki?:fredi:

1612807099344.jpeg

1612806739475.png

Nazadnje urejeno:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.369
2.556
113
Ja, ravno tole sem gledal. Je letnik 09 pa do letnika 14. 100% bil na tehničnem in šel skozi.
Če imaš GARMINA ali Kamero se pa policist takoj vate dregne, da napravae zastirajo pogled.