Menjava po S8

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
In kaj si zdaj videl ko si updatal? Muda od magarca? :valjamse: Itak so ti Androidi vsi že nekaj generacij enaki, druge ikone, druge teme, revolucije pa od nikoder... edino kar si dobil z updatom je nov bugast FW ki bo kot ponavadi čez ene 3-4 update soliden, čez 5-6 pa tak kot je treba.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Mislm drama res:
Ladies and Gentlemen!:cheer: It is a big day for the Galaxy S9 and S9 Plus owners. :bonk::valjamse:

bibolin

Pripravnik
8. nov 2013
41
4
8
In kaj si zdaj videl ko si updatal? Muda od magarca? :valjamse: Itak so ti Androidi vsi že nekaj generacij enaki, druge ikone, druge teme, revolucije pa od nikoder... edino kar si dobil z updatom je nov bugast FW ki bo kot ponavadi čez ene 3-4 update soliden, čez 5-6 pa tak kot je treba.

Jao kakšno izražanje. Večkrat se vprašam če imajo tu forumasi sploh dokončano osnovno šolo, kaj šele srednjo.

Magarac, pie pri meni deluje brez problema in nisem zasledil se nobenega hrošča.
Ni to Huawei kjer vse nekaj na pol dela.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Magarac, pie pri meni deluje brez problema in nisem zasledil se nobenega hrošča.
Ni to Huawei kjer vse nekaj na pol dela.

Od S2 naprej imam Galaxyje in vem o cem govorim in sigurno bo Huawei dal ven manj bugast FW kot korejski posranci, zato ponavadi pred 3-4 fw sploh ne updatam (v štartu na aktualnih modelih itak letijo ven zelo hitro). Seveda nimas problema ker ga imas za klicat in sms-e posiljat :) bos ze naletel, brez skrbi...

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Kok enih mazohistov na forumu, leta zvesti proizvajalcem, ki so posranci :sprasujemse:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Res je, in ni tako samo pri mobilni telefoniji, treba je pogledat celotno sliko, ne samo segmenta ;) Ampak... ne sekiraj se ti zato, bo šlo? :)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Saj z posodobitvami v osnovi ni čist nič narobe, določene stvari tekom let te pač izučijo nekaj. Samo če pogledaš S7, na verzijo 8.0 so vsi čakali kot pes na kost in kaj se je potem zgodilo? Prve verzije Androida 8.0 so bile kar lepo bugaste, poraba baterije je bila neprimerjljivo slabša kot z 7.0 in je še danes. Do sedaj je pri operaterjih prišlo že cca. 5 posodobitev na 8.0 pa še vedno ni na nivoju zadnjega androida 7.0 (sploh kar se tiče baterije in tudi morda odzivnosti). Torej iz tega vidika lahko vsakemu samo svetujem da preskoči prva 2-3 update na nov android, kar pa ne pomeni da bo moral čakati pol leta saj se to na začetku kar ažurno odvija, sploh če imaš novejši aparat.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Pa sploh dobiš novo posodobitev na androidu če prejsnje ne naložiš?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Edino jeba je ker ti Android skoz sam čekira, moraš izklopit Samodejni prenos posodobitev zraven tega pa moreš v meniju za razvijalce še izklopit Samodejno posodobitev sistema pa potem ne bi smelo več samo gnjavit.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ker na S7 mi je posodobitve avtomatsko preneslo in je bilo treba kliknit naloži. No tam mi posodobitve nič več ne nucajo ker sem ga z avtomobilom povozil in hočejo za menjavo zaslona kar 280€. Sicer je res ta telefon orenk špica in je vse super delalo vendar za leto in pol starega ne dam toliko za popravilo. Zdaj ves nesrečen z J7 čakam da marca pride ven S10.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Kje pa so ti toliko naračunali? Jaz sem kakšno leto in pol nazaj prejšnjega S7 spustil na tla in je šel display pa sem ga takoj rabil ker sem imel gori ene podatke in me je lokalni mobi servis takrat v sili obral za 160€ pa vem da je to bilo takrat kar drago ampak sem ga pa takoj rabil... Ja, tudi jaz cakam na S10, menjam v vsakem primeru ker zdaj pa te S7 guram že skoraj 3 leta in če ne druga sem ga sit...

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ga ni v Sloveniji da bi ti zamenjal zaslon S7 za 160€.
Ram2 280€
Info gsm servis 212 plus davek.
Sicer pa je to najdrazji zaslon od vseh. No S9 mende pride 300€ menjava.