Menjava pnevmatik na zimske

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Kje v Novem mestu bi najceneje menjal gume na obstoječe lite feltne 16'', ki so trenutno na avotmobilu + centriranje (predvidevam da je to potrebno ? ) ? Iščem nekoga ki bo naredil delo kvalitetno..za naj ugodnejšo ceno
evil.gif

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Zapelji se do najbližjega in porihtej, kar se tiče cen so se itak "povohal" med sabo in ni nekega velikega odstopanja...
Jaz osebno se za evro ali dva razlike ne bi vozil na drugi konec mesta (izguba časa, goriva...).

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Dobro saj bi plačal tut kaj več, samo da je kvalitetno in da ne bo treba hodit nazaj...to sem imel v mislih.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Dobro saj bi plačal tut kaj več, samo da je kvalitetno in da ne bo treba hodit nazaj...to sem imel v mislih.

Preveč se obremenjuješ... Itak maj vsi vulkanizerji mašino, ki scentrira gumo, tak da tu ne more it kaj narobe.Vulkanizer mora edino preverit ventilčke in samo gumo za morebitnimi poškodbami in jo privit nazaj na avto.

Tam okoli 30-40 eur računaj za 16 alu+4 eur novi ventilčki.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
V ljubljani niso normalni od 30€ naprej premontaža. Še mal pa bo vsaka premontaža dražja kot 15-16 col jeklena felga...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
In to je za njih posebej ugodno? Bo res treba kupit pošteno dvigalko... Samo kaj ko jih vsake X let spet rabiš, ko je treba gume na felnah zamenjat.

- premontaža pnevmatik na jeklenih platiščih: 25 eur
- premontaža pnevmatik na alu platiščih do vključno 16 col: 30 eur
- premontaža pnevmatik na alu platiščih od 17 col: 40 eur

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:

Preveč se obremenjuješ... Itak maj vsi vulkanizerji mašino, ki scentrira gumo, tak da tu ne more it kaj narobe.Vulkanizer mora edino preverit ventilčke in samo gumo za morebitnimi poškodbami in jo privit nazaj na avto.

Tam okoli 30-40 eur računaj za 16 alu+4 eur novi ventilčki.

Samo eni so šlampasti ,pa ti z pajsarjem opraskajo feltno,preveč zategnejo vijake ali pa ti vijak pošljejo mimo navoja (kot se je to zgodilo znancu) ali pa nalito feltno nabijajo uteži (kao na notranji strani so lahko),pa še kaj bi lahko povedal
evil.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Ne rabiš poštene dvigalke, z vinto ki je že v avtu vsako leto zamenjam gume sam doma pa sm še kr živ.

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Pa glede tag sej majo vsi centrirno mašino ...

Mi je montiru in centriru gume in do 75km/h je blo vse OK pol se je pa začel rodeo ...

Nikol več v Lj na Tržaški pri cerkvi ...

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Pa glede tag sej majo vsi centrirno mašino ...

Mi je montiru in centriru gume in do 75km/h je blo vse OK pol se je pa začel rodeo ...

Nikol več v Lj na Tržaški pri cerkvi ...

haha teli na tržaški pri cerkvi so tapravi kavboji ja

tudi karjole ne bi tja peljal gume menjat
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Sej ponekod tudi na alu feltne nabijajo uteži na feltne :S

Kaj pa boš? Tudi jaz mam na zelo odprtih alu, znotraj skrite uteži...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Znotraj je eno, če pa na zunanji rob nabije kot pri železnih, pa je nekaj drugega.