Ker res nimam pojma kdaj je treba na skuterju menjat olje vas prosim za nasvet. V glavnem imam kitajca Baotian, star je 2 leti in ga uporabljam samo za v službo. Je pa ta verzija, ki gre samo 50 km/h. Motor ima prevoženih točno 2000 km in me zanima kdaj je treba menjat olje. Sem že pozen?
Je še kaj takega kar se pri teh km mora še zamenjat? Kakšen filter ipd?
mimogrede - že od samega začetka pa imam probleme, ker mi ne vžiga na starter ampak ga moram vžigat na pedal. Sem ga že lani peljal enemu mehaniku, pa je samo nekaj namazal in je en čas lepo vžigal lepo tudi na starter..čez čas pa je začel spet štrajakat. Ko ga hočem prižgat na starter se oglasi tako, kot da bi se nekaj v prazno vrtelo.
Ma ok, saj načeloma nimam problemov da ga vžem na pedal, bolj mi je važno kakšna je priporočljiva politika vzrdževanja, saj nebi rad da mi crkne zaradi malomarnosti, ker je sicer motor res brez praske in dobro služi namenu.
mimogrede - že od samega začetka pa imam probleme, ker mi ne vžiga na starter ampak ga moram vžigat na pedal. Sem ga že lani peljal enemu mehaniku, pa je samo nekaj namazal in je en čas lepo vžigal lepo tudi na starter..čez čas pa je začel spet štrajakat. Ko ga hočem prižgat na starter se oglasi tako, kot da bi se nekaj v prazno vrtelo.