Men je bil pa zelo zanimiv prispevek in me ne moti, da je bila reklama za barbiko in kena
Če imaš glavo na mestu in znaš uporabljat kalkulator se da hitro zračunat brez tuje pomoči, kam ti dnar beži.
V to sem se tudi sam prislil, ker se je zgodilo, da sem kak mesec šel tudi kak € v minus, nisem pa imel kaj za pokazat kaj sem za ta denar kupil.
Enkrat se je blo treba vsest za računalnik, odpret spletno banko in pregledat transakcije.
Odpret excel, si naredit tabelo s stroški in vidiš kje si.
Potem pa še novo tabelo, kjer razporediš kolk na mesec oz je lažje na teden lahko za kako stvar zapraviš. Če se držiš tega cca 98% si že zmagal in imaš na koncu + na računu.
1x tedensko že od nekdaj hodim v trogvino, ker mi je to največja muka, da bi mogu vsak dan tja skakat.
Kruha ne jemo, tko da nimamo s tem težav.
Zadal sem si kolk lahko na teden zapravim v šparu, na telefon sem si naložil app, ki mi že doma ko vnašam izdelke, zasproti računa kolk bom v trgovini pustil. In potem se tega nakupovalnega listka držim. Če sem velik pod mejo si privoščim še kako malenkost za dušo. Če pa ne, pa tudi ni nič narobe.
link do app-a.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.groceryking.freeapp