mencphoto.com

SnuffyZ32

Pripravnik
11. okt 2007
199
0
16
Obišči stran
Moj page... da vidim kaj pravi sirsa publika, ne sam frendi, ki jih buzeriram s svojimi fotkami
wink-1.gif

http://www.mencphoto.com/

Osebno mi najvec pomenijo fotke slikane na dias (35mmSlide galerija), drugace pa je precej sirok razpon fotk. Ni da bi se specializiral, rad fotkam vse kar pride.

IMG_0910.jpg
>
Nikon F3, Fuji Velvia 50

Raztrgajte!
wink-1.gif

lp,
Sasa

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.884
626
113
Ma pri tvojih fotkah bo še Stieber ostal brez besed.
aplauz.gif

Res vsa čast.
zmaga.gif

SnuffyZ32

Pripravnik
11. okt 2007
199
0
16
Obišči stran
95% fotk je z Canon 350d in kit objektivom, obcasno en star 70-300.

Zadnje 2 mesca Canon 5d z 28-135IS, ter nikon adapterjem za nikkor 28mm 2.8 in predvsem 50mm 1.8, ker je canonov popolnoma zanic. Samo fotk z 5D je na pageu samo par, itak se ne vidi razlike. Poanta mi je v udobju.

No, pa seveda Nikon F3, nikkor 28 f2.8, 50 f1.8, 80-200 f4 in 2x konverter. Zdej mam se 20mm f4, sicer odlicno steklo, vendar mi ne gre preko adapterja na 5d, pa zdej nevem... Al bom tisti nefunkcionalni pin ki moti odpilu stran al ne, glede na to da ni poceni objektiv. Film pa izkljucno Velvia 50, ali Velvia 100 (ne 100f).

V torbi so se polarizacijski filter, nevtralno gradientni filter za cokin P holder, extender obrocki za makro in doma narjen reverse mount objektiva za iber makro. Pa ena cunca za objektiv brisat, hehe
smile-1.gif
Aja, pa ballhead tripod za 25 eur in manfrotto quick release za ravno tolk, lol.

futuristic:
Hja, back... Sicer je back gumbek del browserja
smile-1.gif
Tista galerija kot si dal primer je super, sam se mi trenutno ne da programirat se tega. Mogoce bo nekoc... Mogoce pa sam dodam 'back' gumbek pod sliko. Itak ne verjamem da folk naceloma gre kar skozi vse fotke, ampak samo klikne posamezne, ki padejo v oci, pa se potem vrne na celotno galerijo.

lp,
Sasa