Melanija K.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ksz,

prakticno vsi moji kolegi (FR, DE, PL, RO,....) so komentirali/cestitali glede Melanije, da moramo bit ponosni k je Slovenka prva dama
tudi v tukajsnih medijih je velik clankov na to temo, recimo Lesoir

O Prevcu, Mazetovi,...., sploh se slisali niso
grims-1.gif

kaka Mazejeve

Dinotti z vesno.

Kolikor vem je sama že pred njim dosti zaslužila, sedaj je pač prva dama in lahko smo ponosni.

A naši politiki so že bukirali obisk.
Lahko ji prodajo falcona
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
No no, pretiravat pa spet ni treba, res smo na Alterju a vseeno. Po mojih opažanjih je večina folka alergična na tuj jezik na javnih krajih, kjer tujijezikgovoreči želi neko storitev od slovensko govorečega (trgovine, pošte, šole, zdravstveni domovi, ...) kar seveda pripelje do komplikacij in ne, če se dva Albanca na sprehodu med sabo pogovarjata v svojem jeziku. Se pa res najdejo taki, ki jih moti tudi to ja.

Kako pa mislis da Melanija lapa pred doktorjem recimo? V anglescini? A ves da... Se prebrati nisi znala "svojo" izjavo. Pa cel dan sedi na riti in si lahko privosci oh in sploh mentorje in tecaje. Belul Ljutufi ,ki prezivi 1/2 v jarku bi moral po defaultu filozofati u slovenscini. Kaksna hinavscina
bonk.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/RcbiGsDMmCM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ti bi moral prvo pred svojim pragom pomesti, potem se pa spravit na druge.
Če bi tvoji razni "Belul Ljutufi" znali 1/3 tolk Slovensko kot ona Angleško, bi bil že uspeh. Pa naj bodo v jarku, ali pa na lopato naslonjeni.
Hinavščino je razbrati iz tvojega posta. In to ogromno.
Ja, na žulj ti je stopila.
Prej se boš sprijaznil, da je pa to kar je, prej se boš nehal "tresti". Pa če ti paše al pa ne. Tako JE!
Do takrat, si pa lahko ročno.... na njeno sliko
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.269
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Sta ja. Zihr. Realno gledano nista enaka ne pred zakonom ne pred tvojim izmišljenim bogom, saj veš, ženske pa islam pa to. Daj začepi že.

Pred zakonom sta zagotovo enaka. Ustava pa to...

To so zgolj in samo prazne besede zapisane na papirju, realno stanje je pa daleš od tega. Mi je pa zabavno, da si pokomentiral zgolj ta del, tisto o (ne)enakosti pred alahom zgolj zato, ker je ženska, pa ne. In pol ti men o dvoličnosti utripaš...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Sem prepričan da ja in to z prstanom, pikiraš na temo ki je omejala ;kje proslaviti rojstvo otroka.
Ni prstan , je pa bolj dragoceno od prstana --

Melania ima "kupe" nakita, prav posebno mesto v njenem srcu pa imata diamantni poročni prstan in zapestnica, ki ji jo je 65-letni Donald, ki v New Yorku velja za "nepremičninskega kralja", podaril ob rojstvu njunega edinega otroka, Barrona.

https://www.rtvslo.si/zabava/iz-sveta-znanih/melania-donald-je-kot-velik-otrok/232073

Ni kaj , kaj rečeš ??
In se ti je kaj zatresla rocica ko si prebral o kupih nakita ki ga ima? A pa mislis da ji je dal prstan in rekel: "draga Melania, hvala za tvoje bolecine"?

Sej clovk ne more verjet kaj je en dec sposoben napisat

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sicer pa verjetno zna melanija bolje angleško kot eazy slovensko...
evil.gif

ji izgovorjava dela malo težav. easy im toliko več težav z razumevanjem napisanega...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Pac tako je na svetu.s pi.zdo, ki jo je nastavila tapravemu, je dalj prilezla kot vsi drugi s trudom in delom..
smile-1.gif
ne vem kaj se ******. ima atribute ki jih je unovčila. preživetje najustreznejših. očitno se je dobro prilagodila okoliščinam in ji fajn gre. darwin ne laže.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Pac tako je na svetu.s pi.zdo, ki jo je nastavila tapravemu, je dalj prilezla kot vsi drugi s trudom in delom..
smile-1.gif

Kleopatri ne seže niti do gležnjev...
evil.gif
za kleopatro se tisto nastavljanje navsezadnje ni najbolje končalo... je pa res da se svet spreminja in bi dandanes tudi kelopatra ne končala tako klavrno... vrjetno...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Res moreš biti jako potreben denarja da jo nastaviš starcu v uporabo , pa s tem ne mislim nič slabega samo to da se je ponižala pred starcem ki je že bil dvakrat poročen in to samo radi bogatstva? Denar je sveta vladar in to se je v tem primeru prve dame lepo izpostavilo vendarle pa v tem poslu ni edina .
ze koliko manj ljudje nastavijo šefu v uporabo...

če se imata rada potem pa sloh v redu.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Sem prepričan da ja in to z prstanom, pikiraš na temo ki je omejala ;kje proslaviti rojstvo otroka.

Melania ima "kupe" nakita, prav posebno mesto v njenem srcu pa imata diamantni poročni prstan in zapestnica, ki ji jo je 65-letni Donald, ki v New Yorku velja za "nepremičninskega kralja", podaril ob rojstvu njunega edinega otroka, Barrona.

https://www.rtvslo.si/zabava/iz-sveta-znanih/melania-donald-je-kot-velik-otrok/232073

Ni kaj , kaj rečeš ??
In se ti je kaj zatresla rocica ko si prebral o kupih nakita ki ga ima? A pa mislis da ji je dal prstan in rekel: "draga Melania, hvala za tvoje bolecine"?

Tudi sam se včasih čudim tvojim bistroumnim reakcijam, no vsaj tolk sem pomirjen da sem res že malce v letih za razliko od tebe in ti to ne oponašam, zame je debata in konec.

Upam da je tvoja žena rodila brez bolečin, moja pa se tega res dobro spomni in ne pozablja na rojstvo, in dobila je tudi darilo in to prstan .!!!!
nahrung002.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
, in dobila je tudi darilo in to prstan .!!!!
nahrung002.gif
Uau, neverjetno, ultra izvirno, naravnost genialno
hysterical-1.gif

Na, tle imaš prstan, zdej je pa vse ok
hysterical-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Sta ja. Zihr. Realno gledano nista enaka ne pred zakonom ne pred tvojim izmišljenim bogom, saj veš, ženske pa islam pa to. Daj začepi že.

Pred zakonom sta zagotovo enaka. Ustava pa to...

To so zgolj in samo prazne besede zapisane na papirju, realno stanje je pa daleš od tega. Mi je pa zabavno, da si pokomentiral zgolj ta del, tisto o (ne)enakosti pred alahom zgolj zato, ker je ženska, pa ne. In pol ti men o dvoličnosti utripaš...

Ustavo seveda ignorirajmo in dejmo mal filozofirati v 16...

Filozofirati o enakosti pred Bogom ali zenskih pravicah pocez je debilno. Sploh v tej temi... Sploh v Sloveniji . Taksne zenske v vseh verah imajo bolj zalosten polozaj. Ali je kje ta polozaj za drobitno bolj v riti ali manj je pa naceloma vseeno. Zenske so v Sloveniji redeno tepene (od Slovencev). Preveri statistike. Zenske iz naslova je tipicen primer podrejanja zenske...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
smile-1.gif

Kleopatri ne seže niti do gležnjev...
evil.gif
za kleopatro se tisto nastavljanje navsezadnje ni najbolje končalo... je pa res da se svet spreminja in bi dandanes tudi kelopatra ne končala tako klavrno... vrjetno...

Sej tut Melanija ne bo nasledna 4 leta uzivala...se sploh ne zaveda kaj jo se caka...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik retro pravi:

Ni kaj , kaj rečeš ??

Tudi sam se včasih čudim tvojim bistroumnim reakcijam, no vsaj tolk sem pomirjen da sem res že malce v letih za razliko od tebe in ti to ne oponašam, zame je debata in konec.

Upam da je tvoja žena rodila brez bolečin, moja pa se tega res dobro spomni in ne pozablja na rojstvo, in dobila je tudi darilo in to prstan .!!!!
nahrung002.gif

Hvala ker ji privoscis brez bolecin, upam da jih ne bo, prstana pa ne bo dobila. To se mi ne zdi nikakrsna posebna pozornost. Ji bo vec pomenlo ce bom vec doma

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Vsekakor imaš prav, to je izbira vsakega posameznika , privoščim ti da boš več ob njej in otroku vsekakor pa takrat ko ti služba to omogoča.
Kakšno pozornost pa boš ti namenil-ali pa boš-- svoji gospe , no naj ji bo v veselje.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Jaz pa punci prvoščim.
Vse skupi dojemam čist drugače. Je mojih let oz par let mlajša od mene, nekak izvirava iz istega okolja - sistema. Mogoče sem jo celo za časa študija kdaj srečal. Skratka isto okolje isto izhodišče sedaj ona prva dama ZDA 'zajema ameriko z veliko žlico - presegla celo Beverly Hills - katerega je verjetno enako gledala kot jaz', jaz pa še vedno v dreku sanjam 'ameriko'.
Včasih se mal zamislim, ko se potopim v zgodnja 90 ta leta, ko začenjam poslovno kariero, ona manekensko, in kako se ji odpirajo novi svetovi, medtem ko sam ves čas capljam na istem mestu. Mora bit čist cool, ko se ti tako dogaja kot njej.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Pojdi v Ameriko, nastavi kakšnemu Johnu McCainu in mogoče boš tudi ti kam prilezel, če se stari prej ne stegne. Srbi pravijo, nije đabe ni kod stare babe.
Melania si je ta položaj krvavo prislužila. Verjamem, da stiska zobe, ko Donald leze nanjo in ko doživlja multiple orgazme...

Nazadnje urejeno:

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Matr si grob
evil.gif
,čeprav maš prov.
Saj sem že dojel, da denar ni vse ampak so bistvo tiste drobne stvari, ki osrečujejo. Ampak ob gledanju vsega tega dogajanja okol Melanije, si človk kar zaželi kakšnega miljončka.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.805