Mejkap majstorke

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Dobro je vedet, da če punca izgleda takole...

makeup2.jpg

... je lahko preden je dala gor kilo mejkapa, izgledala takole...

makeup1.jpg

Če ne verjamete, si cel postopek lahko ogledate tukaj. V glavnem, opozorjeni ste bili!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Doh, a si mislil da se mažejo da so grše ?

Zanimiv movie, v bistvu se je pofotoshopala
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sicer star, ampak ta mi je fascinanten;

Jaz moji babiki konstantno pravim naj se ne poca prevec. Sej se ne, ampak mi ni fajn, ker ji dam lupčka pa jo celo zrazmažem
pa spocam, pa šminka po srajci pa glos po nosu gor,... Blah, oke da se namažejo pa lička malo glosa pa je za moje pojme to-to.

Pungi

Pripravnik
2. avg 2007
208
0
16
Tale bejba pa zmaga... najprej se v nulo namaže, potem pa si da gor sončne špegle in obleče kot "two dollar hooka"
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Saj tudi prej ni bila grda, samo malo nezanimiva. Z makeupom je pa pač slatka mala.
Kila mu-ja pa sicer tudi iz grdobe ne naredi lepotice. Jo prej prevelika količina alkohola
wink-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
553
113
42
povsod malo
Kolk sem se pa jeszt 1x ustrašu zjutrej ko sem svojo one-night-stand vidu nenamazano
shocked-1.gif
una od večera fejst huda, tale zjutraj tud huda sam čisto druga v obraz.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
malcom tvoja naj si ne kupuje makeup v 1€ shopu pa se ne bo mazal vsepovsod.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Tolk mejkapa, kot ga ima tale na prvi fotki, je čista neumnost gor dajat, pa tudi če se je mislila spedenat za vn jt. Zgleda tko, kot bi šla na kakšen fotosešn oz. da misli nastopat v videospotu. Bling, bling, pimp my face.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Res se zna dobro spedenat. Na prvi sliki je huda, na drugi pa pač povprečna ali pa celo pod.

Je pa odlična reklama za prodajo makeup produktov. Če pogledate njen profil na youtubu se vidi, ko so linki naprej na neko drugo firmo, ki prodaja te produkte. Že sam posnetek je odlično editiran, prav tako ima profil narejen profesionalno.

Zelo dobro narejeno vse skupaj. Dobra demonstracija tega, kako se, da služit z youtubom.

side_column_image.jpg