Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz moji babiki konstantno pravim naj se ne poca prevec. Sej se ne, ampak mi ni fajn, ker ji dam lupčka pa jo celo zrazmažem
pa spocam, pa šminka po srajci pa glos po nosu gor,... Blah, oke da se namažejo pa lička malo glosa pa je za moje pojme to-to.
Saj tudi prej ni bila grda, samo malo nezanimiva. Z makeupom je pa pač slatka mala.
Kila mu-ja pa sicer tudi iz grdobe ne naredi lepotice. Jo prej prevelika količina alkohola
Tolk mejkapa, kot ga ima tale na prvi fotki, je čista neumnost gor dajat, pa tudi če se je mislila spedenat za vn jt. Zgleda tko, kot bi šla na kakšen fotosešn oz. da misli nastopat v videospotu. Bling, bling, pimp my face.
Res se zna dobro spedenat. Na prvi sliki je huda, na drugi pa pač povprečna ali pa celo pod.
Je pa odlična reklama za prodajo makeup produktov. Če pogledate njen profil na youtubu se vidi, ko so linki naprej na neko drugo firmo, ki prodaja te produkte. Že sam posnetek je odlično editiran, prav tako ima profil narejen profesionalno.
Zelo dobro narejeno vse skupaj. Dobra demonstracija tega, kako se, da služit z youtubom.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.