Isto sranje sem jaz imel na rokah( ; bral sem, da se pojavlja tudi na nogah. Probal kreme, obiskoval kao najboljše dermatologe, kloridno srebro, novozelandski med.... Moral bi se iti testirat na alergenost materialov. Štos je v tem, da sem zobotehnik in uporabljam ob delu kemikalije, roke so izpostavljene vlagi, prahu, itd.. Raje nisem šel, kot pa da bi pustil, da je nekdo izjemno pameten. Dr. Rems mi je vbrizgal 2x kortikostereoide; ko sem dodobra prebral, kakšno sranje mi je stisnil v telo..., odpoved ledvic pa tako naprej. Lej... bolje, da se ne vidiva več.
in potem našel ime za šit, ki mi dela probleme "Dyshidrosis".....nekontrolirano potenje, povzročitelj - stres in nepravilna prehrana.
Jaz sem imel roke grozne, na stotine mehurčkov, ki so se združevali v ogromne mehurje, ne morš verjet, hodiš od doktorja do doktorja pa nič boljše.
KOMBINACIJA
- obolela območja si mažite z rastlino UHLJECOM - NETRESK (navadni zeleni in nobeden drugi) večkrat na dan
- skuhajte si čaj ognjičevih cvetov, brezovih listov in Rmana ( 1/2 litra vode pa vsega po veliko žlico). S tem tonikom si roke navlažite roke čim večkrat na dan. Zvečer si skuhajte čaj iz 2 litrov vode in po dve veliki žlici vsega noter; ne šparat!!! Noter roke namakat 20 minut pred spanjem.
- znebite se hrane, ki vsebuje sladkor (tudi sadje in določena zelenjava), belo moko, kvas, tudi alkohola... to je najtežje.
. Bral sem nekje, da to povezujejo z kandido. Naredil sem test, z kozarcem kupljene vode na tešče......meni pokaže. Za to tudi ta dijeta, da izstradam bjač.
- vmes sem še najdel kremo za to Sodermix; ne delam reklame za njih. Zdi se mi, da škodit ne more, gre pa tudi brez nje.
Jaz sem imel probleme s tem tako dolgo, da sem pozabil, kako je, ko sežeš komu v roko.