Ne, ni prav. Če pošlješ dve punci na zdravniškega za enako delovno mesto ob istem dnevu in kar pri obeh so bile potrebne neke dodatne preiskave, zagotovo več kot smrdi. Pa še nekaj, kartoteke sploh prejeli niso, kar pomeni, da so delali na slepo. Mislim, pa saj notri vse piše, ni treba delat dodatnih preiskav. Pošteno bi bilo, da se naredi osnovni pregled, če nimaš kartoteke in se potem delodajalca pokliče, da bodo nastali dodatni straški. Sem poklical, pa so mi rekli, da naj se z zdravnico pogovorim, pa je bila morda danes tam kake 15 min.
Vse lepo in prav, morda bi lažje požru, če bi lepo rekli, da je osnovna cena taka in taka, morda pa bo potrebno plačati še kaj več.
Me prav zanima, kdo bo tole plačal, ker naše podjetje zagotovo ne take nategancije. Najbolj smešno pa je, da so rekli, da se je morda kakšna punca, ki se šele uvaja, oglasila na telefon in pozabila povedat, da je morda strošek lahko kaj večji.
Pa dajmo jih malo ovekovečiti te nategune!!!! Gre za diagnostični center Clarus. S kom ste imeli pa vi slabe izkušnje???? Dajmo na hitro narediti seznam, pa naj se zamislijo nad seboj