Media player s podporo flashu?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mja, sedaj imam WD TV Live.. za kar potrebujem je ok (streamanje 1080p via LAN). Zanima pa me, ce obstaja kaksen media player s podporo flashu? Gre se mi, da bi pogledal kaksen stream (fuzbal, motorsport..) na TV-ju in ne vedno na monitorju.

Al mi je za te potrebe edina resitev HTPC s katerim se mi ne da yebat, pa cakat na boot, pa imet misko pa ne vem kaj se vse pri roki..

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
htpc se iz sleep stanja zbudi hitrej kot bilo kater media player;)
tudi samo z daljincem se jih da upravljat.
če imaš smart phone (android, iOS) potem ne potrebuješ tipkovnice niti miške;)

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Boxee je zakon. Če se ti ne da ukvarjati s htpc, pa imaš boxee box. Jaz imam kar sharan download folder od torrentov in predvaja vse , tudi zararane datoteke.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Fusion: Pa imajo te HTPC kaksen svoj simplifed UI, al moras nalozit winse, pa imas potem miniPC (in posledicno obezna uporaba miske, resizanje media playerju na full screen, skratka isto, kot na PCju?).

doto: Ti ze imas boxeeja? Si zadovoljen? Si mogoce se poigral s flashom?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Made in doma, al kaj mas?
smile-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
V bistvu mam en star pc zaenkrat, ker je dnevna še work in progress. Kasneje bom pa verjetno nabavil kako barebone varjanto. Drugače pa windows + Boxee aplikacija, ki se avtomatsko začene ob bootu. Lahko pa ga daš tudi na linux ali OSX. Za upravljanje pa imam Logitech diNovo Mini. da se ga pa tudi lepo kmititi tudi preko iPhonea, iPada ali androida.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Aha..

Boxee box mi je interesanten... Samo ne vem, kako je dejansko uporabna zadeva v praksi.

Se enga PCja pa ne bom vlacil se v sobo, pa tudi placa nimam..