Media Player mnenja

gig

Pripravnik
7. apr 2009
683
11
18
Lastim si WD Live HD player prve generacije, ki je na začetku deloval odlično, zadnje čase, pa ga zelo težko prepričam da predvaja filme na mrežnem disku. To se zgodi šele po nekajkratnem prižiganju in ugašanju.
Na netu sem našel že kar nekaj podobnih novejših predvajalnikov, pa me zanima kaj je za kupit. Zanimajo me m nenja uporabnikov.
Ali je kdo že ve kaj o indijskem AKAI SMART BOX (android player) lastnosti, cena, itd...

gig

Pripravnik
7. apr 2009
683
11
18
Glede na to, da mi WD live HD Player izdihuje, si moram omislit nadomestilo. Zanimajo me mnenja, kaj priporočate.

Zasledil sem, da prihaja pri WD nov Media Player WD TV Play, link:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=920
Tega pri nas trenutno še ni, bo pa malenkost cenejši od trenutno aktualnega WD HD Live wifi playerja. A se splača počakat?

Kaj pa ostali proizvajalci?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če splača, je vprašanje kaj več ponuja;)
men je zanimivo, da ga lahko upravljaš s telefonom. Netflix, hulu... pri nas ne dela, to je samo za američane.
Uporabno bi blo še, da lahko gledaš youtube na fullscreen in po možnosti brez kake cenzure, kot jo imajo baje philips televozorji (nekej na forumu zasledil)

gig

Pripravnik
7. apr 2009
683
11
18
Ma sej več funkcij kot jih ima WD HD live ne rabim. Spletnih zadev najbrž ne bom gledal, ker rabiš za youtube tipkovnico...
Gre za to, da bi rad vedel kaj kupit, da je stabilno delovanje, pa enostaven hiter vmesnik.
Tile WDji mam občutek da kar crkujejo, a je kak znalec ki to zna zrihtat. Men ob vklopu tisti krogec vrvt in vrti do onemoglosti. če pa 2x kliknem tipko za nazaj, se ustavi in občasno uspe na mreži pokazat mrežne mape na NASu. Po navadi je potrebno več poskusov z ponovnimi vklopi.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.563
36
48
41
Ljubljana
Jaz sem imel WD-ja (cisto prvo generacijo), potem Xtreamerja (tudi cisto prvo generacijo) in potem še PopCorn Hour a200. Sedaj si lastim Boxee box

http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/boxee-box/at-a-glance

in sem prezadovoljen
smile-1.gif
Bistveno boljši od vseh treh prej (vsaj meni).

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Jaz imam wd hd live wifi in je za en drek! Koliko pa ta zadeva šteka in se muhasto obnaša, je grozno. Sicer dela, sam včasih moraš imeti dobre živce - oziroma vzeti iz štroma in vklopiti, da se začne normalno obnašati. Pri jailbreakanem Apple TV 2, ki ga imam na drugem TV (primarnem) nisem imel niti enega problema. Je pa kul, ker lahko tamali prižgem v drugi sobi youtube prek wifija
smile-1.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Imam Raspberry Pi in gor XBMC, prej sem imel WD TV Live in ni primerjave... Daljinec uporabljam od TVja, ker na XBMC deluje Samsungov Anynet+, tako da je en daljinec za oboje. Drugače pa lahko nanj priključiš razne USB wireless daljince ali pa preprosto upravljaš prek telefona (iOS, Android, WP).

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Če deluje daljinec od Samsunga, pol je tak ta Rasberry zmagovalec ( poleg tega, da lahko še gor naložiš najboljši media player XBMC ).
Si ga jutri kar naročim.

Hvala za info !

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Ni problema, če boš še rabil kakšne informacije pa piši tukaj ali na ZS
smile-1.gif

Glej, da bo 512MB model (ker fanarti delujejo lepše) in imej dober napajalnik. Če uporabim enega kitajskega, mi zunanji disk priklaplja/odklaplja, če ga dam na iPhonov polnilec, delujejo 3je zunanju diski BP.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ampak ne deluje od vsazga tv-ja. Na to je treba bit pozoren, da ne bo potem razočarnj.
deluje pa preko hdmi kabla, tko da je možno da kak pocen šparov kabel ne bo deloval.