Med tekom švicam kot konj :(

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ampak res ful... recimo po uri teka s tempom 6min/km sem zadaj moker ne samo komplet po majici, ampak tudi po hlačkah
crazy1.gif

Ali je to normalno? Drugi tekači ne švicajo tolk, kakor jih vidim.. aja pa tečem zvečer, ko je že hladneje...

Se mi dozdeva, da včasih tudi slučajno nisem toliko zamakal... a se to spreminja? Sicer se mi kg tudi nižajo, kar je ok.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
6km/h je brisk walk :D

Pri 10 se začne tek.

Nazadnje urejeno:

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Napisal je 6min/km, kar je 10km/h.
Sicer pa tudi jaz sem precej moker, pa načeloma ne švicam toliko. Imam pa črno majico za tek, tako da se ne vidi.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Drugače bolj malo športaš? si bolj močan če lahko tako rečem? Če si, si poleg maščobe tudi poln vode (zato vsi mislijo da so v tednu zgubili 3-4kg, v bistvu niso, je šla ven samo voda). Lahko si pa tudi tak tip človeka. Kakšna imaš oblačila? Sam imam tekaško majico, tekaške hlače in švicnem lih tolk da...oz. se sproti suši...enako je bilo danes na teku trojk, vmes me je še zeblo ene 2x, pa je bil tak luštn srednji tempo, kaj bolj ni šlo zaradi gužve in kar dosti ljudi je hodilo v klanc, tako da nekajkrat moker ampak kot sem povedal, sproti se suši vse skupaj, res pa da lahko rečem da sem kar športen tip človeka, miganje 5x na teden (fitnes, tek).

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Matic78 pravi:
hehe oba hkrati,

bil še kdo danes na teku trojk?

Jest sem bil na 12tki....(preteku pomoje 13 zaradi cik cakanja), gužva nenormalna, tolk ljudi kot je danes hodilo v klanec še nisem videl....ampak ok...tole mi je bolj za druženje kot rezultat....cca. 1:17, rekord imam pa 1:05 ko smo ga pred leti za štost kar šponali. Blo je pa luštno, končno lepo vreme...pa kar nekaj lepih ritk, tud od kkšnih milfic
evil.gif

Matic78

Pripravnik
19. jun 2011
231
1
18
heheh se strinjam s tabo glede sočnih ritkic
evil.gif

drugače pa mislim da je bila oganizacija fail. Preveč ljudi na preozki progi. Pred prvo okrepčevalnico se je naredila taka gužva, in so od zadaj priitiskali. Ne upam, si pomislit da bi kdo padel v tisti gužvi. Da ne govorim da se do vode od gužve ni dalo prit. Verjetno bi morali ramišljati v smeri šartov iz boksov. Kot je to na LJ maratonu.

Nazadnje urejeno:

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Imam občutek da je bilo letos tudi tako veli trojk, lani verejtno zaradi dežja kar nekaj manj....ampak ok. Ko se teče čez staro LJ je klasika da je pač vse preozko, ampak to me toliko ne moti, da se vsaj ne zaženem preveč ker potem bi bil polom.
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
jebale vas trojke, to je družaben dogodek
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik feler pravi:
Drugače bolj malo športaš? si bolj močan če lahko tako rečem? Če si, si poleg maščobe tudi poln vode (zato vsi mislijo da so v tednu zgubili 3-4kg, v bistvu niso, je šla ven samo voda). Lahko si pa tudi tak tip človeka. Kakšna imaš oblačila? Sam imam tekaško majico, tekaške hlače in švicnem lih tolk da...oz. se sproti suši...enako je bilo danes na teku trojk, vmes me je še zeblo ene 2x, pa je bil tak luštn srednji tempo, kaj bolj ni šlo zaradi gužve in kar dosti ljudi je hodilo v klanc, tako da nekajkrat moker ampak kot sem povedal, sproti se suši vse skupaj, res pa da lahko rečem da sem kar športen tip človeka, miganje 5x na teden (fitnes, tek).

Sem žgoljave konstitucije (182/80) z zametki bauha (ki sedaj lagano izginja), s tekom sem začel po novem letu po 6 letni pavzi
redface-1.gif

Matic78

Pripravnik
19. jun 2011
231
1
18
Ne sekirej se,
če zašvicaš pomen da si kej naredu zase. Noben super duper material ti ne bo preprečil švicanja. To je naraven proces ohlajanja telesa. Ti samo skrbi za zadosten vnos tekočin ( ne preveč) in se ne sekiraj za švic
cool-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Benady pravi:]

Sem žgoljave konstitucije (182/80) z zametki bauha (ki sedaj lagano izginja), s tekom sem začel po novem letu po 6 letni pavzi
redface-1.gif

Mogoče si tud tak tip človeka, čisto možno da bo pa prekomerno sčasoma izginilo, sploh ko boš imel več kondicije, več moči, se bo tudi telo veliko manj matralo. Včasih kdo ki nič ne miga še po ko gre po štengah zašvica, nekdo gre pa lahko 10x gor pa dol pa ne bo niti kapljice.

Oblačila so pa tudi pomembna, v kakšni bombažni majci niti približno več ne grem tečt....sploh ko postane mokra in se lepo suši na tebi...hitro pride do prehlada ipd., meni so tudi zelo neudobne pri teku.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Citat:
Uporabnik Matic78 pravi:
hehe oba hkrati,

bil še kdo danes na teku trojk?

Jest sem bil na 12tki....
Jst tud.

Glede švicanja, ne nič pit med tekom, po ene 2-3h boš nehal švicat, cote se bodo počas posušile, pol te bo začela glava bolet, k se ti bo začel vrtet pa raj nehi. Pa ne prevzemam nobene odgovornosti, sem pa sprobu nenamenoma.
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
eh kaj pa vem...

danes zjutraj tekel 15 km s tempom 7 pa sem ravno tako švicnil ful, s tem da nisem bil niti zadihan in pulz je bil zelo nizek..