MB pivo, kje dobiti..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
hysterical-1.gif

Bel dodatek.
hysterical-1.gif

[censored]?

Ostavljanjem mlijeka da miruje masnoæa iz mlijeka se izdvaja na površinu. Skupljanjem masnoæe sa površine nastaje pavlaka. Usljed djelovanja bakterija mliječne kiseline mlijeko se kiseli, pa time i pavlaka koja se prikuplja na površini. U zavisnosti od dužine stajanja kao i stepena kiselosti dobijamo slatku pavlaku ili kiselu pavlaku. Pavlaka sadži do 30% masnoæe.

kisla smetana

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Fotr ne se jezit. Ni bilo mišljeno sarkastično.

Smešno mi je bilo kako razlagaš, beli dodatek, drugače pa vem kaj je pavlaka
smile-1.gif

Bo?
nahrung002.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vidis..si zgresil bistvo.

z nakupom MB pomagam bosancem. tudi
jagnjetina je slovenska. pomagam slovenskemu kmetu. ki je, da je se tok bolje, 100% slovenc

pomagam domaci ekonomiji.

nosim muro, peko...vozim tudi renoja, tankam na petrolu, kupujem v mercu..

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
A ni MB pivo iz majke Srbije?

Jaz berem, da si ti dober kot kruh.

A nisi zdaj na bavarska kola?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
je to tam iz..prekodrine..

od kej beres, da sem dober k kruh..oz s kerim kruhom me zdej primerjaš

ma dva kola
smile-1.gif
reno je družinski, za vso kramo. pač prostoren. pa še nben noče dat prave vsote.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
od tamo gdje pocinju svi problemi
grin1.gif

pa berem kako castis z jagnjetino pa pljucno, vidim, da imas fan club pa zato.

Vem ja, pravkotnik na gumah. Upam, da te ni zena prepricala v nakup, ker potem ga zlepa ne prodas. Tako ti je to.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dobr si to povedal..

nisem castil, plačal je po ceni spicanega in še za transport je dal. jaz sem zadovoljen. me je pa res vrgu v strosek nakupa rezalnega stroja. ampak ej, tko lahko pecem vedno. ker pol ga rabim, celega redko. se ne grupiram s familijo in to. pljucna je bila..priloznost. zal mi je, da ni bilo s evec v skrinji.

fun club nisem opazil. je pa en klub zalezovalcev..a ne dolenc

zena je bila proti GE, jaz za. potem ji je ratal vsec. danes..tezko bi ga dal stran. oz bi ga menjal za unga od RBA za 18k iz skofljice..GE bo pri hisi..for ever verjetno. to je treba pelat, pol pa razumes.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Dobr, to storijo poznam, ko si imel problem z dobavo elektrike. Si prevelik porabnik ocitno. Zgleda mas vec skrinj razporejenih po bajti. Kako ze gre uno moze Mujo iz Bosne ali ne moze.....

ma berem, da vedno obracas jagnje, za pujsa ne vem, vem pa da ves kako se ga pece, tako da se mi zdi, da si ga pod kaksno streho ze probal (da ne vidi Alah ane), zato se mi zdis dober clovek, dobricina Alterja, ni veliko taksnih forumasev

a jedina ima izpit?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jedina ima izpit.

obračal sem tudi kralja. sam je problem. kje dobit 10 do 13, max 15 kil spucanga. k je sam sesal. edin v prekmurju. no do tja je pa preveč vožnje

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
pujsa noče

za janca sm mu pošten plaču a ne softi.

janca si pošteno plačal. tako kot sva se zmenila. kila tok, za prevoz če daš kaj tut ok, je pa tok. in si dal. glede na izkušnjo lahko ponoviva posel. celo več. če boš rabil, ti spečem celega, for free seveda, če boš ti pelal oz prpelal meso.