Ni vredno. Če ti ni zdaj jasno, ti ne bo nikoli.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ne, napiši mi.
Ni vredno. Če ti ni zdaj jasno, ti ne bo nikoli.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ne, napiši mi.
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi: In ja zaradi TM bo sigurno 30% več gledalcev na sobotni tekmi, ki je že tradicionalno slabo obiskana, vendar žal večina od njih "voluharjev" z zastonjskimi (sponzorskimi) kartami!!!
Za to, ali bo Tina vozila ali ne mi je sicer vseeno, takale udrihanja čez sponzorje in njihove goste mi grejo pa na k... Ja, seveda pridejo s sponzorskimi kartami. Saj jih sponzor plačal. Od kod pa misliš da pride tisti miljonček za proračun, ki si ga omenil? Samo od prodanih vstopnic?
Ne boš verjel, ampak praktično vsak sponzorski paket vsebuje XX transparentov XX omemb XX na materilalih XX tega XX onega in na koncu tudi XX vstopnic. In ja, valjda bo nekdo z njimi na tekmo prišel. Sponzorji jih dostikrat uporabijo za razvajat poslovne partnerje (ali pa zaposlene). Taveliki, ki imajo svoj VIP, ga tudi zato postavijo. Ali naj bi bil po tvoje prazen?
Pozoren bralec je ugotovil, da govorim o tistih potencialnih +30% gledalcev. Ker slučajno precej dobro vem kako gre to pri nas, vztrajam na svoji trditvi.
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ravno gledam posnetek, odvetnik je rekel: "nikoli ni bilo govora o 90k €"
V mailu pa pise da bi pac sponzorji in potem jih nasteje dali po 15k, to nanese 90k € tako da ze tukaj se je grdo zlagal.
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Btw., na enega prej: kaj pa je ta Massijev fetiš?
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ravno gledam posnetek, odvetnik je rekel: "nikoli ni bilo govora o 90k €"
V mailu pa pise da bi pac sponzorji in potem jih nasteje dali po 15k, to nanese 90k € tako da ze tukaj se je grdo zlagal.
To pa v mailu pač ne piše. Nikjer ne piše PO 15K, naštetih je par (niti ne 6) sponzorjev in nedoločno omenja 15K. Iz maila se pač ne da sklepat, a je mišljeno vsak po 15 ali 15 skupaj. Meni sicer bolj zveni na 15 vsak, ni pa nujno. Ampak da zveza začne o 90K govorit na podlagi takega maila, ne da bi prej razčistila in dobila črno na belem kakšne so zahteve, je bedasto - sploh, ker je ta mail en zmazek (z jezikom na nivoju zelo zgodnjega osnovnošolca) z neko idejo o nekem denarju. Nobene zahteve, še celo nekega vsaj jasnega predloga, kaj bi kdo dal in dobil, ni noter. Samo predlog, da Tina dobi nek denar (ali 15 ali 90) in da on reklamira Lisico.
Na podlagi takega zmazka neko afero kuhar je debilno. Se pač napiše nek odgovor, se usede, pogovori, najde rešitev, ali pa reče ne, ni šlo, nismo prišli skupaj, in je to pač to.
Citat:
Uporabnik vomedo pravi:
Prav privoščim tistim na strani Maze, da ju z Massijem osebno spoznajo. Se moraš potrudit, da najdeš večje idiote v SLO. No, predvsem Massi in njegov fetiš, Tina je itak njegova marioneta.
Mogoče ji bojo pa Avstrijci organiziral tekmo, sam tam se ne bo treba je.bat z imbvecili in pijavkami. Tam Tino spoštijejo.Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Seveda je dolocno napisano
Da da vsak sponzor 15.000
Tist sigurn pa se nanasa, da je sigurn se kaksnega sponzorja pozabo napisat in seveda naj bi se 15.000 mnozilo vec kot jih jeon uspel nastet.
Ma naj si Tina organizira svojo poslovilno tekmo z vsemi povabljenimi/pozabljenimi smucarskimi zvezdami in naj vozi nasemljena v vse njene sponzorje posebej.
Nekaj smucarjev je ze organiziralo tak poslovilc,
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:Niti si ju ne želim spoznati. Tina Maze, Massijeva marioneta ali ne, je najbolj vsestranska smučarka vseh časov....in? Lahko to zanikaš? Njena osebnost kle sploh ne igra vloge. Če sem pa pošten, pa raje spoznam Massija in Tino, kot pa katerokoli pijavko iz SZS. Bo šlo zdej?
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi: In ja zaradi TM bo sigurno 30% več gledalcev na sobotni tekmi, ki je že tradicionalno slabo obiskana, vendar žal večina od njih "voluharjev" z zastonjskimi (sponzorskimi) kartami!!!
Za to, ali bo Tina vozila ali ne mi je sicer vseeno, takale udrihanja čez sponzorje in njihove goste mi grejo pa na k... Ja, seveda pridejo s sponzorskimi kartami. Saj jih sponzor plačal. Od kod pa misliš da pride tisti miljonček za proračun, ki si ga omenil? Samo od prodanih vstopnic?
Ne boš verjel, ampak praktično vsak sponzorski paket vsebuje XX transparentov XX omemb XX na materilalih XX tega XX onega in na koncu tudi XX vstopnic. In ja, valjda bo nekdo z njimi na tekmo prišel. Sponzorji jih dostikrat uporabijo za razvajat poslovne partnerje (ali pa zaposlene). Taveliki, ki imajo svoj VIP, ga tudi zato postavijo. Ali naj bi bil po tvoje prazen?
Pozoren bralec je ugotovil, da govorim o tistih potencialnih +30% gledalcev. Ker slučajno precej dobro vem kako gre to pri nas, vztrajam na svoji trditvi.
Vwm, o katerih 30% si govoril. AMpak vseeno trdim, da je gledalce s sponzorskimi kartami razglašat za voluharje pač neumestno in kaže na nepoznavanje sponoriranja. A misliš, da bo sponzor vrgel karte stran in gosrtom rekel, naj si jih kar sami kupijo?
In ja, ni redko, da dobim kake sponzorske karte (smo dostikrat sponzorjih kakega eventa). Če se mi zdi res zanimivo, grem 100%, drugače pa se zna zgodit da karte vzamem, pa vseeno ne grem, ker pač pride kaj zanimivejšega vmes.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Mogoče ji bojo pa Avstrijci organiziral tekmo, sam tam se ne bo treba je.bat z imbvecili in pijavkami. Tam Tino spoštijejo.