Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Bejž stran od Mazde. Tko rjaste znamke ne najdeš prav zlepa. Verjetno je kriva pločevina iz Hirošime, drugače si ne znam razložiti ta fenomen, da neka znamka proizvaja v 21. stoletju rjaste avta. Po vsej verjetnosti že novi rjavijo samo se ne vidi, ker je čez sveži lak.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Bejž stran od Mazde. Tko rjaste znamke ne najdeš prav zlepa. Verjetno je kriva pločevina iz Hirošime, drugače si ne znam razložiti ta fenomen, da neka znamka proizvaja v 21. stoletju rjaste avta. Po vsej verjetnosti že novi rjavijo samo se ne vidi, ker je čez sveži lak.
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Hm, meni so jo pri devet let stari mazdi 6 popravljali zastonj pod garancijsko popravilo, ko so se začele na zadnjem robu blatnika pojavljati minimalne sledi rje.
Res pa servisiram na uradnem servisu.
Sedaj vozim zadnjo generacijo šestice. Užitek v vožnji.
Citat:
fenomen? men je fenomen da mercedesi, nizji razredi gnijejo povsod. to ni fenomen, to je mercedes.
Citat:
Uporabnik Filipides pravi:
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Hm, meni so jo pri devet let stari mazdi 6 popravljali zastonj pod garancijsko popravilo, ko so se začele na zadnjem robu blatnika pojavljati minimalne sledi rje.
Res pa servisiram na uradnem servisu.
Sedaj vozim zadnjo generacijo šestice. Užitek v vožnji.
No, meni na mondeu tega tud pod razno (kao pooblaščenc spraševal pri uvozniku in ni blo šans) hoteli, pa so bili blatniki v okviru 12letne garancije - na prerjavenje (torej bi morala bit skoz pleh luknja - konkretno rjasti. Torej glasujem za Mazdo.