Mazanje evrokrema

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Mogoče si je on poenostavil, ko se je nehal zaje*avati s kitajskimi jedilnimi palčkami
evil.gif
 

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Kot je že nekdo rekel. Namažeš samo eno črto in jih zviješ tako da je čez celo palačinko Sicer pa je marmelada ali orehi stokrat bolj od čokoladnih
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.654
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
men sestra, .

A je za ožent? Pa kolk mlado? A čevape tud zna pa pivo da prnese...pa noge da masira?
tongue-1.gif
 

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
samo na alterju, iz mazanja evrekrema na plačinke, jeben doktorat, huj ko fdv

aja, kameleon, ce je bosanka sestra pol je verjetno ritasta. to pa ne lajkamo.
 

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.065
123
63
Mam predlog za naslov diplome (ali doktorske) za nadobudne FDV-jevce ali FiloFakere:
"Načini in metode mazanja palačink z evrokremom in primerjava z ostalimi klasičnimi namazi"
 

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Sem pozorno prebral predloge in vidim, da nihče ni predlagal rešitve, ki se meni zdi najbolj praktična.
Jaz uporabljam spodnjo stran velike žlice
smile-1.gif
 

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik TGV pravi:
Sem pozorno prebral predloge in vidim, da nihče ni predlagal rešitve, ki se meni zdi najbolj praktična.
Jaz uporabljam spodnjo stran velike žlice
smile-1.gif

Ja, in kako spravis evrokrem z zgornje strani zlice (s katero ga zajames) na spodnjo ? Jaz sem ravno zato pacal z zlico, ker se mi je do zdaj vedno obnesla - za marmelade. Tudi ce je marmelada z mnogo pektina (npr. ribezova, kjer je ze tako prevec pektina v sadju in dobis zelatinasto zadevo), se odlepi od zlice ... evrokrem pa ne, za povrh pa se vlacim palacinko naokoli z njim.

Z nozem do zdaj nisem poskusal, ker gre na noz precej manj kot na zlico
evil.gif
In se v spominu imam nekje zamegljeno, da sem vcasih tudi z zlico packal. Bom definitivno poskusil naslednjic, danes sem se malo "odlimal" od vsega sladkorja, zdaj bom rabil kaksen teden rehabilitacije zelodca.
 

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Da razširimo debato...Tisti, ki je enkrat pekmez nametal v palačinko, dobro ve, da ni vrnitve
evil.gif

Podpis. Podravka Pekmez(TM)
cheer.gif
 

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Ja, in kako spravis evrokrem z zgornje strani zlice (s katero ga zajames) na spodnjo ? Jaz sem ravno zato pacal z zlico, ker se mi je do zdaj vedno obnesla - za marmelade. Tudi ce je marmelada z mnogo pektina (npr. ribezova, kjer je ze tako prevec pektina v sadju in dobis zelatinasto zadevo), se odlepi od zlice ... evrokrem pa ne, za povrh pa se vlacim palacinko naokoli z njim.
.

Rabiš še eno žličko in se lotiš, kot da bi žličnik delal, ker slej ko prej bo že padel evrokrem na palačinko.
grin1.gif
 

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Vzmaeš prst, bilokateri in postrgaš dol ter z jezikom poližeš. Ni lepšga, jebo vas komplikatorje.
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.654
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
aja, kameleon, ce je bosanka sestra pol je verjetno ritasta. to pa ne lajkamo.

Ma dobr ritasta....če ni rit lih taka k nočna omarca...da ma obliko srca pol se še nekak da.......bolj jebeno je k jim po 25tem začnejo brke rast
hysterical-1.gif
 

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Namažeš z nožem, onim od bešteka, ki je lepo zaobljen in širok. Pa če si bolj nerodne sorte, si ne moreš konice zapičit v nogo al pa prst odrezat.
tongue-1.gif
Jaz ponavadi namažem samo polovico ali max. 2/3 palačinke in potem zvijem.
Pa še en recept za gurmane - v maso za palačinke dodaj malo cimeta za aromo, speči, namaži z nutelo, eurokremom, viki kremo,... dodaj cele ali narezane krhlje mandarine, zrolaj in serviraj.
tongue-1.gif

Če pa ima kdo voljo (jaz je ponavadi nimam
rolleyes-1.gif
), pa naj posebej stepe sneg iz beljakov in ga doda k ostali stepeni masi (rumenjak, mleko, malo soli, malo radenske, moka).
Dober tek!

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!
 

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
ker se spomnim, da sem kot mulc to lahko brez problema jedel, pa ni bilo nobene packarije, ne spomnim se pa kako za vraga sem takrat to namazal gor

Po moje ti je takrat mazala mama. Ergo vprašaj mamo kako namazati palačinko...