MAYA MAYA razprodaje v BTC-ju

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
zanima me, kako veliko skladišče imajo, ker imajo že zadnje 2 leti skoz razprodaje do praznjenja, razprodaje zaradi prenove, razprodaje zaradi akcij, razprodaje zaradi večnih razprodaj.

A je to še kdo opazil, da imajo skoz razprodaje?

včasih solidna firma, zdej je pa čist cheap ratala s temi non-stop razprodajami.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.132
6.300
113
blizu močvirne prestolnice
To so fore, ker nabijejo cene, potem pa normalen folk to ne kupi, seveda temu sledijo razprodaje, totalne razprodaje, čistimo skladišče.....

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Mah maya maya so mal bolani, kao sicer naj bi bila dobra roba, jest nevem, a cene majo nasponane do nebes, potem mas pa do 70% razprodaje in se pri razprodaji spet sprasujes ali sploh kupujes poceni ko je vsak flis in nevem podoben jajc 50eur. Naj imajo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Mislim, da je vodja trženja naredil velik fail za blagovno znamko. S temi trajnimi popusti jo je razvrednotil, percepcija znamke se je poslabsala. Me zanima kako bodo še kdaj prepričali kupce, da je za tisti npr. softshell vredno dati dobrih 200 eur.

Fail.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Zakaj bi dal za navadno jakno iz poliestra k še vidla ni goreteksa 200+ € mi ni jasn

najboljš fora je pa bio razgradljiv bombaž, ker navadn bombaž je tolk škodljiv za okolje da bomo čez 5 let vsi pocrkal

B81

22. jul 2007
38.167
11.288
113
Ja na Fashion Days so tudi razprodaje vrhunskih znamk do 70 %....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
To so enkratni dogodki. Maya ima razprodaje že celo leto.
grin1.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
ksz

js ne kupm tm nobene stvari več.
Sem zanč z eno punco govoru, ki dela pri njih in že 3 mesece ni dobila plače, in da jim že eno leto ne plačuje prispevkov.
Odpirajo pa dve novi trgovini v Ljubljani

Pfej jebe.mti
jezen.gif

B81

22. jul 2007
38.167
11.288
113
Samo če ne boš nič kupil, še vedno ne bodo dobivali rednih plač.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Mislim, da je vodja trženja naredil velik fail za blagovno znamko. S temi trajnimi popusti jo je razvrednotil, percepcija znamke se je poslabsala. Me zanima kako bodo še kdaj prepričali kupce, da je za tisti npr. softshell vredno dati dobrih 200 eur.

Fail.

Se popolnoma strinjam s prvim delo posta.

Sva se zadnjič s punco pogovarjala, kaj glumijo, da majo nonstop neke razprodaje, celo sem že videl, da so imeli napisano, da zaradi zaprtja trgovine, seveda pa je potem trgovina laufala naprej. Inšpekcija ne bi imela nobenih pripomb na to?

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja na Fashion Days so tudi razprodaje vrhunskih znamk do 70 %....

Ja samo nakupa tam pa nobenemu ne priporočam. Če te zanima zakaj vprašaj na urad za varstvo potrošnikov.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Fail.

no, to sm hotu povedat. Me pa veseli, da ste to še drugi opazili, ker sem mislil, da sem samo jest tok zategnjen, da take stvari opažam...

kot sem že rekel... škoda znamke, katera je imela neko ime.

In zdej če bojo odprli 2 novi trgovini, bojo takoj na začetku mel že 50% popusti zaradi otvoritve (čeprav to mi ni jasno pri nobeni firmi, k odpre novo poslovalnico, in takoj udarijo s popusti! a nimajo nič samozavesti???), potem bo že novoletni 60%, ponovoletni 70%, potem pustni 70%, potem bo že zaradi praznjenja skladišča 80%... in potem se bo zgodba nadaljevala isto kot v BTC.

Ok, sej verjamem da frekvenca v BTC je velika. Vsak dan je tam veliko novih ljudi. In pač vsak 3. nasede na to foro. Samo tisti, k smo pa v BTC 2-3x na teden, nam gre pa že malo na bruhanje, ko vidiš, da je vsak teden druga akcija zaradi zaprtja trgovine... in jasno vidiš, da samo nategujejo folk.

In CAR, povej, kje imajo tako skladišče kot rutar???

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Glede na rečeno s plačami imajo očitno težave z likvidnostjo...in jim je bolje prodati pol ceneje pa nahitro, ker rabijo keš verjetno. Na kratek rok ok, na dolgi rok pa več škode kot koristi.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ha ha ha .... ta rok traja že 2 leti. če so imeli takrat težave, ko so začeli s temi akcijami, bi do sedaj morali, ali propadit ali pa splavat. očitno so splavali, sedaj pa samo še zaposlene nategujejo.

pa a ni maya maya slovenska firma???

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Kje se šiva? Kitajska?

Kupil ene pohodne hlače, pa so se začele muckat.
Če cunje še nekak zgledajo, so pa materiali in šivanje bl švoh

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
verjetno kitajska - kaj pa drugega?

sam včasih so tele cunje veljale kot kvalitetne... očitno so se orng pokvarili. Seveda, so morali upravičiti 50% popuste...

sam to pa je za Darwin Awards

Ustanoviti firmo, narest iz nje kvalitetno in cenjeno znamko, na koncu pa jo prodajat z 70% popustom.