matična za priklop 4 grafičnih kartic

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Link?
smile-1.gif
Nimam mašine za to, me pa vseeno zanima.

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Drgač mam že naročen, seveda vem, da pridejo vpoštev samo amd karte (radeon).....
ASROCK H61 Pro BTC
SAPPHIRE R9 280X Dual-X 3GB PCIe 2x

tko, da sem prebral rtfm.... Je pa fail, sam se mi ni ljubilo texta popravljat, upam, da nisem kerga zavedu. Je pa to iz čistega firbca....

jest5

Guru
18. avg 2007
26.082
-8.781
113
Linko nimam časa iskati, ker bo v roku 5min začetek miniranja DOPEcoina
wink-1.gif

V glavnem sedaj se minira alternativne kovance in preprodaja za BTC.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Najprej kaj bi rad miniral?
wink-1.gif

Čeprav za take, ki res nimajo pojma, je najbolša varjanta multipool, ki avtomatsko vse pretvori in izplača v BTCjih. Recimo middlecoin itd

Kaj bi rad miniral? Nevem.
Imam pa na voljo nekaj spodobnih PCjev ki so 24/7 online . Če jih lahko izkoristim,zakaj pa ne
grin1.gif

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
bonk.gif

Pa ostanemo na nivoju opic...

http://startbitcoin.com/

Narobe sem se izrazil. MIslil sem za tiste, ki se jim ne ljubi vzeti 1 uro in prebrati googla, nihče ti ne bo denarja v roke polagal.

Zgodba z bitcoini se mi zdi vedno bolj podobna tisti, ki se je pisala l 2006-2007 na forumih o delnicah, skladih, nepremičninah.... Zadeva se napihuje- tule je zadeva še veliko hujša saj v ozadju ni nobenega nadzora, nima nobenega realnega premoženja in tako je edina osnove za rast navaden človeški pohlep. Po moje prihaja čas striženja ovac. Vlaganje se splača takrat ko ve za zadevo malo ljudi. Ko prično govoriti o bitcoinih otroci v OŠ potem je čas da človek vklopi razum. Nekateri so tule svoj vložek pomnožili 20000x; nekdo pač mora tudi izgubiti. Rusija in Kitajska sta zadevo že prepovedali... Na koncu bo pač peščica bogatih ostali pa bodo navadni (bit)konji

https://blockchain.info/charts/market-price

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.082
-8.781
113
Pač zavajujoča populistična novica
smirk-1.gif

Rusi so izdali le opozorilo pred uporabo, "ker je BTC špekulativna valuta", ter da je le rubelj edina uradna valuta.
Za BTC veljajo iste omejitve, kot recimo za €, zraven pa še malo strašijo, da je to valuta za teroriste. Ampak prepovedi ni nobene!

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Treba se je zavedati,da je tržna kapitalizacija vseh Bitcoinov v obtoku (v trenutku ko to pišem) 8 miljard USD. Za primerjavo:med najbogatejšimi zemljani ima tisti na 100.mestu osebno premoženje,vredno 11,4 miljarde USD...
Zakaj je to pomembno? Ker ZDA zaenkrat opazujejo in si mislijo svoje,če pa bi se zadeva preveč razširila,bodo plačevanje s kriptovalutami med pravnimi osebami (in sprejemanje od fizičnih oseb) preprosto prepovedali! Lahko si jih bodo izmenjavale samo še fizične osebe,ampak verjetno se vsak zaveda,da to potem ni več to...
Ampak vseeno mislim,da se ZDA za teh 8 miljard trenutno ne sekirajo
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.082
-8.781
113
Seveda. Zato pa je panika na BTC trgu, ker nekateri želijo priti do poceni kovancev
evil.gif