Dvomim, da te ima punca za igračo.... mogoče pa smrdiš kot kakšen konj al pa imaš sprednje zobe bolj močne?Citat:
a potem sm tut jz spolna igračka, ko mi punca reče da sm njen žrebec?
Nazadnje urejeno:
Dvomim, da te ima punca za igračo.... mogoče pa smrdiš kot kakšen konj al pa imaš sprednje zobe bolj močne?Citat:
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Moja spolna igraca je strangerno nekateri ze veste kaj je to saj sem na meetu razlozil gre pa takole:
-Sedis na roki dokler ti nezaspi, cca 20 min, no ko ti pa zaspi si ga zdrkas/si jo zrajcas, in ker ni filinga v roki je obcutek tak kot da te stranger obdeluje
stranger aka neznanec
a ti sebe ne maraš?Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Imam vaginalne kroglice. Sicer jih bolj redko uporabljam, ampak so zakon.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
.... mogoče pa smrdiš kot kakšen konj al pa imaš sprednje zobe bolj močne?Citat:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A si imel gate na glavi?Citat:
je pa besedo žrebec uporabila po tem, ko sm gate dol dal
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A si imel gate na glavi?Citat:
je pa besedo žrebec uporabila po tem, ko sm gate dol dal
Saj poznaš tisto Predinovo....
Sej ni treba celega kataloga od Venerashop prepisat, no.Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
vcasih sm prakticirala ja, probala sem lisice (ne tiste puhaste ampak kr ornk mocne, brez kksnih mehkih peezdarij), bic (tist k ma tko narezane trakove..), pa tisto "usnjeno" masko za na glavo (bondage style), vibrator itak, mela sm se en domina kostum pa sm ga pol prodala za polovicno ceno (crn lakast lateks, spredaj na zavezovanje s trakci pa tangice), kondome z izrastki (fuj kondomi..) emmm..kaj se? aja, tisto za v usta -kao en trakec pa rdeca zogica da je pac partner tih (zanic bedarija ker ti slina tece iz gobca ceprav ma kroglica lukno kamor naj bi slina tekla..)...se kej? najbrz se kksna drobnarija ja, pa sem pozabla.
itak...ker se je preselu mogoče? pa ker veze na tako daljavo ne grejo skoz?Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
zdej vsaj veš zakaj je bivši