massi pa partizani

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa kje je vam..ponios..samospoštovanje

dere s elahko k žival
jebe mi lahko janšo u vse luknje..pa jankoviæa tut

sam da mi pa začne z nekimi fašističnimi..

a vi ne vidite nagnusnoti dejanja?
se prodate za rezultat tine?

vam lahko nekdo hebe preserna, ker je prvi v smučkanju?

In vse to iz senzacionalističnih člankov, ki so znani po resnicoljubnosti?
bonk.gif
Če bo pisalo v Slovenskih novicah, da je streljal na njih boš kar sam prijavil policiji?

Daj pomiri se malo, v primerih ko zavre kri bo vsakdo iz užaljenosti še 3x pretiraval s tem kako je bil nadrt, pretepen in nevem kaj še
tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Edino pravilno je reagiral. Ekipa se bori za prva mesta oni pa serjejo... Edino pravilno, da ga je napizdil!

a je pizdil, al ga je mal označil s aprtizanom, ki v makaronščini nosi en poseben prizvok.

in je še obračunaval fizično

to je teb normalno?

Po vsej verjetnostni tut Kunc ni bil tiho! Ampak kaj je drugorazredni Kunc rekel je nepomembno važno je samo kaj je rekel Massi, anje. Sori, če Jurček lahko pretepa in ***** na vse, ko je pijan po lokalih in noben nič ne reče, kaj šele sanja o ovadbi,po drugi strani Massi ne sme nobenemu nič rečt, ko se borijo za prva mesta v svetovnem prvenstvu in jim zraven iz fovšije serjejo... Kako točno je pa bilo pa tudi ti najbrž ne veš, mogoče ga je pa Kunc zmerjal s čim drugim in mogoče je še celo Kunc začel s prerivanjem?

iz napisanega sem povedal svoje
če ga je un zmerjal z barilo, je pač on tisti..kmet.

menda je to jasno.

ampak ker jurček lahko, potem lahko še jožko. zakaj mamo potem organe?

jurček lahko tepe.
jaz ttu
tebe bomo pa tepl. fajn ne.
sej ti tut lahko. sam moraš anjdt enga k ga lahko

pa ka smo mi prišli.

nivo politikov..oni so tut..nej nam bodo oni za zgled.

uf..primitivizem do konca.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

dere s elahko k žival

In vse to iz senzacionalističnih člankov?
bonk.gif
Če bo pisalo v Slovenskih novicah, da je streljal na njih boš kar sam prijavil policiji?

kdo na koga streljal?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

dere s elahko k žival

Dihi, dihi.... Ko bi na protestih tko vpili in bli tko zavzeti
smile-1.gif

kaj am zdej to veze s protesti. a si ti desni vol..al levo kljuse?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ziher je kaj več v ozadju, kot le to, kar je napisano.
Seveda je. Dejstvo je, da se med sabo ne marajo. Na eni strani nevoščljivost, na drugi strani pa težak karakter. Poznam par zgodb iz ozadja in Massi je ena oseba, katere res nebi želel poznat/srečat.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Seveda je. Dejstvo je, da se med sabo ne marajo. Na eni strani nevoščljivost, na drugi strani pa težak karakter. Poznam par zgodb iz ozadja in Massi je ena oseba, katere res nebi želel poznat/srečat.

seveda da je, ampak en bonton, nivo obstaja. v nemciji se za take izjave lepo pogovarja s sodniki. in mi bi mogl bit tut kao tako dosledni pri ansih belo rdecih zgodbah. na drugi strani pa večni kameleoni lahko delajo kar želijo in slovenc gleda.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Ne gre za samospoštovanje. Če zajebeš, pač zajebeš. Vem za primer enega naših glasbenikov, ko je na urednem delu namesto himne zavrtel Na golici in se je po njemu usulo preko wokitokija pa še v živo. Cela prireditev je bila zjebana zaradi take napake in, če to zajebeš, potem boš pač tudi kaj požrl. Pa pika. Seveda ti pa v afektu kdo reče tudi kaj, česar ti drugače ne bi. Dejstvo.

In Massi je dajal Tini pomembne podatke, verjetno bolj pomembne, kot si ti lahko predstavljaš. In seveda je znorel, tudi jaz bi, verjemi. Ni Tina tam zaradi Kunca, je ravno obratno, če ti to ni všeč, se pač umakneš. Bogsigavedi kaj pa je Kunc nazaj rekel v tistem trenutku. Sem skoraj siguren, da ni bil tiho, pa bi moral pač bit. Če bi bil, ne bi blo te debate.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

dere s elahko k žival

In vse to iz senzacionalističnih člankov?
bonk.gif

kdo na koga streljal?

Samo ti pa res vsemu in vsakomur nasedeš...

Torej če bi pisalo, da se je Massi pritožil, ker se je Kunc drl na njega, bi pa Kunca zagovarjal a? Važno je samo kdo prvi zajoka medijem, resnica itak ni važna.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

seveda da je, ampak en bonton, nivo obstaja. v nemciji se za take izjave lepo pogovarja s sodniki. in mi bi mogl bit tut kao tako dosledni pri ansih belo rdecih zgodbah. na drugi strani pa večni kameleoni lahko delajo kar želijo in slovenc gleda.

Ma daj se zbudi, prosim te. Še nisi slišal kako se funkcionarji med sabo tolčejo, ko nekomu film poči. Sem pač velikokrat del prireditev in ti iz prve roke povem. Misliš, da se med sabo po vokitokijih kregajo s tristo kosmatih medvedov in pa hudič naj v hosti obrne? Ko en zajebe takrat, ko gre za sekunde padajo glave! Povsod!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
glej.. ene meje obstajajo. a se strinjamo

mene napizdi kmet iz dolensjke..pa ga ne zmerjam z domobrancem. mu lepo rečem kramp dolenski
pridem an morje..me hrvat ne jebe 5%..mu en rečem..ustašo jebem ti mamicu a boš prnesu pir al ne..ampak ga vprašam lepo..gospodine, ko vam je dao dozvolu za konobara i ko vas plača tako smotanog.

tole je na nivoju tepeža z delom, twitow politikoc, arogance nadljudi..

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Edino pravilno je reagiral. Ekipa se bori za prva mesta oni pa serjejo... Edino pravilno, da ga je napizdil!

a je pizdil, al ga je mal označil s aprtizanom, ki v makaronščini nosi en poseben prizvok.

in je še obračunaval fizično

to je teb normalno?

Maš prav. Nima kaj Kunc tu srati, ko se gre za tako pomembne zadeve. Prijava na policijo.
10.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
glej.. ene meje obstajajo. a se strinjamo

mene napizdi kmet iz dolensjke..pa ga ne zmerjam z domobrancem. mu lepo rečem kramp dolenski
pridem an morje..me hrvat ne jebe 5%..mu en rečem..ustašo jebem ti mamicu a boš prnesu pir al ne..ampak ga vprašam lepo..gospodine, ko vam je dao dozvolu za konobara i ko vas plača tako smotanog.

tole je na nivoju tepeža z delom, twitow politikoc, arogance nadljudi..

Butasta primerjava, pa oprosti. So stvari, ki so v takih trenutkih ključne, sploh, ko gre za delo večih mesecev ali pa celo let. Zaradi napake Kunca bi MOGOČE lahko Tina zajebala medaljo, ne veš in ne trudi se ugibat. Zaupaj mi, ko ti povem, da so tisti podatki tik preden greš na progo KLJUČNI, če niso pomembni, se tekmovalca s tem ne obremenjuje. In če si ti delal 5 let za to, da boš danes pobral kolajno, pa ti nekdo to onemogoča, mu boš glavo utrgal.

Na vseh športnih prireditvah je ključna podelitev in uradna slovesnost. To vedo vsi, ki so bili kdaj del tega. Vse lahko zajebeš, samo tu ne, ker pade črna pika na vso organzacijo, pa je to lahko tudi 1000 oseb. In če tu zajebeš, ne pričakuj samo, da boš brez šihta, mapak tudi, da ti bodo v tistem trenutku, ko zajebeš, jeb*** mamico. In kao takšno stvar zajebeš, ponavadi nobenega ne boli.

P.S.: nobenemu ne bi pustl, da se kar tako dere name, ampak če bi bil pa jaz kunc, pa sigurno nazaj ne bi jezikal. Mogoče kasneje, v hotelu, tam na terenu PA NE.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
manjka vam

spoštovanja
samospoštovanja
in realnosti

tinina medalja ni v nobenem primeru vredna trganja glave
in tudi zmerjanja s takimi zadevami

ljudje namenoma ali nenamenoma ubijajo druge ljudi, pa so deležni spoštljivega sojenja, ne pa trganja glav in zmerjanja.

ampak ja..pozabljam..sem pod alpam. kle druzga kot hrbet nastavljat al pa sibkejsega po hrbtu mlatit ne znamo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.156
11.229
113
kunc je reko da se mu je 2x opravičil, ded pa je popizdo. Pa je kunc reko, da se gresta ven zmenit (ne tepst) pa se je massi začel stegovat po njemu. Žival pač.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Aha, Massi bi moral biti čisto miren, saj ima časa dovolj, naj se pomenijo kdo gre kam na kavo in kdaj, potem bo pa on povedal kar ima za povedat. Če bo pa Tina že na progi, bo pa pač povedal ko pride v cilj, na kaj more paziti, ko se pelje. Aja, se je že peljala.

Jaz sem tu na strani Massija, dokler mediji ne povejo kaj več. Kunc je zajbebal, Massi ga je napizdil, Kunc pa tega ni prenesel. Verjetno pa je Kunc tam zaradi Tine in Massija in ne obratno, kaj praviš?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
aja pa pomebni napotki my ass.

Ti že veš kaj ji je hotel povedat. Masssi je težak, se strinjam, na grmado z njim zato ker mu je film počil in je nekoga ozmerjal s partizanom je pa burleska!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.