Maš kurca?

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Gre seveda za pustno soboto in za to, kakšna maš-kurca boste.

Boste mogoče pahor, janša, KK, ali mogoče celo bulmastif?
evil.gif

Nalepite tudi kakšne fotke, če se vam da...

Nazadnje urejeno:
17. dec 2010
1.174
0
36
125
Mi bomo danes v naši občini nastopali kot bulmastifi
wink-1.gif
... ob 2h začnemo.

Trije bodo psi, ena bo bačirevička v moškem kustumu, ena bo kresnica, eni bomo kriminalisti ... upam, da bomo spet zmagali ... če tudi mi tu ne gre za tekmovalnost, pač pa za čim boljšo predstavo.

Sicer pa imaš naslov teme čisto mimo ...

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Kolega, eden od izrazov za pustno šemo je tudi maškara, v žargonu pa maškarca, pa tudi maškurca...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.554
5.689
113
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Sicer pa imaš naslov teme čisto mimo ...

Dober dan a maste kj za pusta hrusta
sprasujem se.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
In kako ste preživeli dan in večer? ....

Jaz sem se "svetovno" mel ...

Z mojo sva gledala pred enim tednom en prostitucijski film na slo 1 ali 2 ... in potem sem se danes spomnil, da bi lahko bil prostitutka .. ona pa moj zvodnik .. zamenjala bi spola.

In potem sem se spravil v minico, si pajkice gor nategnil, pa mamine čevlje, ker ima isto številko čevljev, črno kravlažsto lasuljo in joške pa moderc pa to ... in seveda .. eno masko .. grdo kot smrt čez obraz, in ta maska se je smejala, četudi je bila neka grda baba na sliki ... in izpadlo je svetovno ...
Moja je pa bila moj zvodnik, pa sva nekako njene joške stisnila skupaj, da se ni preveč opazlo, da je ženska, pa kravato pa to vse gor . pa tudi masko gor ... ona je pa mela masko od Busha. in na koncu sva se še zmislila, da sva čisto novo pasjo ovratnico dala čez moj vrat, pa črno vrvico ... in potem me je [censored] vlekla okoli med ljudi .. da sem bil kot nekakšna domina tam
tongue-1.gif
...

Babe so takoj vedle, da sva jaz ded ona baba .. ampak niso vedli kdo sva ... dokler je njej že bilo preveč vroče pod lasuljo pa kapo ... na koncu pa so itak zvedli, da če je to ona, da sem tista tutka jaz ..

Plesal sem kot kakšna dama ... pa ploskal kot kakšna dama ... v glavnem ... par ur je minilo, predno so sploh opazili, da sva to midva ...

Malo sva glas spremenila, da naju niso prepoznali ... govoriti nisva hotela skoraj nič, da je še boljše izpadlo ...

In potem ... [censored] mi je malo vroče ratalo ... je kar en oblečen v partizana prišel, pa me hotel "naskočiti" ... jaz pa kričal, pa bežal gor po štengah pa okrog miz, pa dol, na koncu pa je potem obupal ... malo pa mi je zakuhalo ... :p

Ampak kak so se ljudje začeli smejati, ko so spoznali da prostituka v pajkicah ni ženska ampak ded :p. Baje sva najboljše izpadla ... še posebno, ko me je za vrvico gnala okoli, pa kar je rekla oz ukazala sem naredil ... in po navadi me je do žensk vlekla, kot da bi ji mogel zaračunati prej, če bi se po njej "plazil" in potem sem malo zaplesal okoli nje ... babe so se vstrašle, ker so mislile, da sem res baba ... ampak ko sem šel "vedno" predaleč, pa me je moja vlekla stran, pa "tepla" ... zakon ... upam, da čimprej dobim slike ... ker so slikali ... pa vam naju pokažem ...

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
jst se bi pa za na šiht mau našemu.... kdaj jt na šiht kot maškurca, v pondeljk al na pustni torek?