Martina Šraj (EMA 2010)

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.667
224
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hja ... po eni strani je mene strah tega, da bi Langa zmagala - ker, zame, po slišanem, majo od vseh treh nastopov ravno letos najbolj švoh komad. čakam na to, kaj bo "the big Seven" ponudila, vmes so Hamo in Gal, Nuša in Neisha ... pa Patrik tudi zna kakega asa potegnit iz rokava ...

kar se tiče štiric, šestic in desetic ... se je ravno na Emi že sproducirala tudi kakšna čista 10-ka, je pa res, da se zna narediti, da je lahko komad in celotna izvedba za +10 - samo če to ni evrovizijski song ...

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Najbolš bi blo, da enga turka najamemo, da bo mal krulu. Turki so po celi EU in bi gladko zanj glasovali ergo bi dobili od vseh držav precej pik.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Komad od Nine je blizu stila Derende, na take zadeve se pri nas na veselicah pleše po mizah. Komad od Šrajeve je stil Alicia Keys, Beyonce..., mainstream, ki je v vrhu vseh svetovnih lestvic. Ampak to je le Slovenija, mi pa ja vemo kaj je Ql...

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Spet vaš konc propagiraš
tongue-1.gif

Punca je kar iz našega konca
wink-1.gif

Natančneje iz Radomelj
smile-1.gif

Gostišče Šraj? Blizu Volčjega Potoka?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Meni je ful dober komad, ona pa tudi izgleda
srce-1.gif
, stara je 17 let, pa je sama napisala besedilo.
Mala pelje scat skoraj celo kvazi estrado.
Ampak, mi bomo sigurno spet neko jamranje poslali na Evrovizijo.
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/8nZ0VKgT6oc&feature=related"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/8nZ0VKgT6oc&feature=related" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Res je zlo dobr komad za naso sceno sam tale eeee,ee je pa isto kot u umbrella ela eee, torej ta komad je tipicen MTV in nikakor to ni za emo al kamorkoli ze to gre.