Martina Šraj (EMA 2010)

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Meni je ful dober komad, ona pa tudi izgleda
srce-1.gif
, stara je 17 let, pa je sama napisala besedilo.
Mala pelje scat skoraj celo kvazi estrado.
Ampak, mi bomo sigurno spet neko jamranje poslali na Evrovizijo.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Vsak ima svoj okus...spoštujem tvojega.
Meni ta pesem ni za Eurosong j-e-e-eee.
Kar sem uspel slišati je Nina Pušlar edina moja favoRITKA
aplauz.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Šrajin komad mi ni bogvekaj - ni dovolj udaren za na Eurosong, bo pa punca definitivno prilezla daleč. Čudno mi je, da sem prvič slišala zanjo glede na to, da ma dober glas (in stas, pa obrazek tud - edino mogoče me mal preveč na Groharco spomne) -mogoče bi ji kakšen drug stil petja bolj sedel, se mi zdi da ima velik potencial...

I

Izbrisan uporabnik #488

Tale Šrajeva prav "lepo" "šraja".
Ocena od 1-10, bi ji dal eno 4 za začetek. Skratka spet slovenska muzika pod nivojem.

Nina pa je bolj primerna s svojo "muziko" in bi ji dal eno šestko.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.424
4.994
113
In kdo po tvojem zasluži destko na našem malem prostoru?

Meni osebno je od Martine komad bolj všečen za na emo kot od Nine... zvi de mi malo bolj drugačen za spremembo...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.608
3.974
113
Mogoče bi morala Martina vseeno dat pisat komade komu drugemu. Najbolj raztura komade Beyonce, Rihanne, Alicie Keys in podobnih, s katerimi je zmagovala na tekmovanjih nadebudnih pevk in včasih v živo celo presega originalne pevke. Ob njeni Umbrelli v živo so mi šli mravljinci
redface-1.gif

Med Martino in Nino bi se težko odločil ... obe dejansko obvladata v živo in ne blefirata, pa obe sta prijazne do oči, - in obe imata v izboru za slovensko pesem Evrovzije bedna komada da je joj.
rolleyes-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
In kdo po tvojem zasluži destko na našem malem prostoru?

Meni osebno je od Martine komad bolj všečen za na emo kot od Nine... zvi de mi malo bolj drugačen za spremembo...

Na EMI ne nastopajo tovrstni pevci. Cela prireditev je dobra šestka
smile-1.gif

Nastopajo takšni, ki jim dober uspeh prinesel lepo reklamo in eno leto mirnega spanca, saj bodo omenjani vsepovsod od pasjih revij naprej.
Sicer me pa tudi drugače zanima koliko od teh pozna sploh notno črtovje...

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Mogoče bi morala Martina vseeno dat pisat komade komu drugemu. Najbolj raztura komade Beyonce, Rihanne, Alicie Keys in podobnih, s katerimi je zmagovala na tekmovanjih nadebudnih pevk in včasih v živo celo presega originalne pevke. Ob njeni Umbrelli v živo so mi šli mravljinci

Se strinjam, bejba konkretno obvlada, čeprav nism nek fan te muske, ampak Martina zna res božansko zapet take komade.

I

Izbrisan uporabnik #488

Dere se oziroma šraja. Se ne da poslušati.
Pozitivno pa je, da verjetno uživa v petju in sčasoma se bo verjetno tudi naučila peti.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Da se ti takole glas trga pred vsakim falsettom, ni glih presežek. Nič ne pomaga, če daš gor dreamy look in furaš finger waves. Prepona in glasilke so produkcijsko sredstvo, vse ostalo je samo pakunga ...

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
zanimivo bo letos na Emi.
grin1.gif

Nč ne bo zanimivo. Zmagali bodo Langa, ki so jih lani tako nesramno zaqjebali, strela jasna sunac.
crazy1.gif

(Deja vu - Karmen Stavec)