Married with children serija...kje dobit DVDje?

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Bi nabavil celo zbirko, s SLO podnapisi, je kdo videl v kaki štacuni v LJ ali na netu? Ker na netu ne najdem SLO sub. Hvala.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ja sej to vem, sam kaj ko jaz rabim podnapise čez celo sezono. Sem pripravljen tudi original kupit, sam da je vse komplet. Kje bi imeli kaj takega na zalogi?
confused-1.gif

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.932
396
83
Jst mam z angleškimi podnapisi vse sezone in je kr ql če kdaj kko stvar preslišiš, lohka prebereš.S Slo podnapisi je pa pumojm tut mal brezveze, sam če ne znaš anglešk je tut to super. sam d se Al Bundya gleda
cheer.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ne verjamem da boš kje dobil.

Ko sem jaz na kup metal že relisov nisem dobil podobnih, tako da podnapise nisem niti iskal.

Sicer pa ne vem kaj ti bodo podnapisi s katerimi zamudiš pol razumevanja štosev.

Exactly. Še vedno ne razumem folka, ki rabi podnapise za jezik, ki naj bi ga vsi razumeli.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ne verjamem da boš kje dobil.

Ko sem jaz na kup metal že relisov nisem dobil podobnih, tako da podnapise nisem niti iskal.

Sicer pa ne vem kaj ti bodo podnapisi s katerimi zamudiš pol razumevanja štosev.

Exactly. Še vedno ne razumem folka, ki rabi podnapise za jezik, ki naj bi ga vsi razumeli.

Sej ne govorimo o Ko to tamo pjeva
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-376
113
sej un štos pa slišiš in si ga po svoje prevedeš!

jest tud recimo raje gledam filme z slo podnapisi. Predvsem zarad vsega ostalega prevajanja. Sej zraven itak poslušam, pa če je kakšna fraza jo razumem. Sam v enih filmih tok čeblajo, pa še to nerazločno, da pač ne moreš sprot vsega prevajat, pol pa zamudiš kakšen stavek...