Mark Žitnik in partner Rok ponosna na sinčka Trist

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
hysterical-1.gif

Prepozno? Mi bosta z Gattom vzela nedolžnost?

Pri teh letih si še nedolžen?!
shocked-1.gif
Moja rit je še vedno nedotaknjena. Pri katerih letih si pa ti prvič?

Očitno si midva izgubo nedolžnosti ne predstavljava enako.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kaj se pa ti smejiš? ti si že verjetno pozabil, kdaj ti ga je gospod uvalil
tongue-1.gif

Gatto, nekje je meja, mal pazi kaj pišeš!

Jap. Tam nekje okoli prvega posta v tej temi.

Aja, a je problem v tem, da so med Gospodi v crnem tudi "pedri"? Takle mamo.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ne - eno je debata o političnih temah, ki so za ljudi večino časa povsem benigne (z drugim besedami - bizi se z janšo ukvarja samo, ko je na tem forumu pa morda še 5 min v družbi), pri homoseksualnosti pa gre za potlačene želje, s katerimi se patriot&co spopadajo vseskozi. Zato tudi limajo slike gejev, penisov itd, saj skozi takšno 'šalo' na družbeno sprejemljiv način zadovoljujejo svoje potrebe.

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

Zadnjič sem imel s kolegico iz Kalifornije zanimivo debato glede religije. Je rekla, da se pri njih praktično nihče več ne vpiše v semenišče odkar so polno legalizirali homoseksualnost.

evil.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ah, kje pa - še ena značilnost latentnih gejev je, da ves čas govorijo o seksu, hudih p.ičkah, po forumih limajo nude fotke itd. Potem pa kao v šali sem ter tja pripopajo kakšnega Brazilca, s kolegi se kao 'zezajo' in se tepejo po riti itd. Drugače pa imaš polno spletnih strani, kjer ti lahko pomagajo.

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Ah, kje pa - še ena značilnost latentnih gejev je, da ves čas govorijo o seksu, hudih p.ičkah, po forumih limajo nude fotke itd. Potem pa kao v šali sem ter tja pripopajo kakšnega Brazilca, s kolegi se kao 'zezajo' in se tepejo po riti itd. Drugače pa imaš polno spletnih strani, kjer ti lahko pomagajo.
Dobro si poučen, ni kaj.
wink-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
...ksz...

Preden kdo klika na zgornji link....

V tisti temi homoseksualci izražajo/mo svoja latentna nagnjenja do nasprotnega spola...

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:

Izjemna psihoanaliza. Povzeto po Google? Ti bi za pedre označil še vse športnike, ki se tapkajo po riti (košarkaše ipd.). Omeni še to, da večina poročenih moških ve, da je edini pravi seks tisti živalski z moškim.
bonk.gif

Tega, da je med pedri veliko revežev, ki se do punc niti pristopiti ne upajo, pa ne bi rekel?

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Torej:

Citat:
še ena značilnost latentnih gejev je, da ves čas govorijo o seksu, hudih p.ičkah, po forumih limajo nude fotke itd. Potem pa kao v šali sem ter tja pripopajo kakšnega Brazilca, s kolegi se kao 'zezajo' in se tepejo po riti itd.

Po tej logiki so nelatentni geji tisti tihi moški, ki jih ženske na zunaj ne zanimajo, se o seksu ne pogovarjajo in nasploh ne posedujejo lastnosti moških. Torej so vse ženske, ki se ličijo, ki hočejo biti lepe, ženstvene ... v bistvu prikrite lezbijke. Tiste, ki rigajo, pljuvajo, preklinjajo in se obnašajo kot moški, pa so prave hetero ženske.

S kom mi diskutiramo.
bonk.gif
Ni čudno, da te nihče ne jemlje resno. Še pred 100 leti so takšne zažigali na grmadi (ne trdim, da je to prav).

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
tongue-1.gif

Kljub temu da rad pametuješ, si tukaj pokazal bolj malo pameti, tu se ne gre o Gospodu, temveč o meni, češ da Gospodom dajem rit, kar pa ni resnica, sedaj če sta imela ti ali Gatto take probleme ali želje jih jaz nisem imel in jih tudi nimam.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Sej ponavad je pameten...ampak v tej temi mu je pa mal spodletel
smile-1.gif

Gor bi rekl...shit happens
grin1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
tongue-1.gif

Kljub temu da rad pametuješ, si tukaj pokazal bolj malo pameti, tu se ne gre o Gospodu, temveč o meni, češ da Gospodom dajem rit, kar pa ni resnica, sedaj če sta imela ti ali Gatto take probleme ali želje jih jaz nisem imel in jih tudi nimam.

Imas prav, iz posilstev (tudi, ce so drugi rekli, da Gospod ni tako mislil, in da to itak spada pod opis del ministranta) se ni za hecat.

Apollo, daj naslednjic ko vidis 8888 vzemi s seboj beleznico, mislim, da ti ima nekaj za povedat. Upam, da se ni zastaralo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Sicer pa, ne sekiraj se prevec:
1 Ko je David nehal govoriti Savlu, se je Jonatanova duša združila z Davidovo dušo in Jonatan ga je vzljubil kakor svojo dušo. 2 Isti dan ga je Savel vzel k sebi in mu ni pustil, da bi se vrnil v hišo svojega očeta. 3 Jonatan pa je sklenil zavezo z Davidom, ker ga je ljubil kakor svojo dušo.

Evo, gej poroka v Svetem Pismu!
cool-1.gif
Ampak ker sta se morala skrivat pred ostalimi...

40 Jonatan je dal svoje orožje dečku, ki je bil z njim, in mu rekel: »Pojdi, nesi ga v mesto!« 41 Ko je deček odšel, se je David vzdignil izza kamna Ezela, padel z obrazom na zemljo in se trikrat priklonil. Potem sta drug drugega poljubila in drug nad drugim jokala, David posebno močno.
42 Jonatan je rekel Davidu: »Pojdi v miru, kakor sva si prisegla v GOSPODOVEM imenu: GOSPOD naj bo med menoj in teboj in med mojim zarodom in tvojim zarodom na veke.«

Latentna geja. Majkemi. Se porocila sta se z zenskami, ker sta morala pred drugimi skrivati svojo ljubezen.

In ko je uboga Savla in Jonatana pricakal bridki konec...

26 Hudo mi je za teboj, moj brat, Jonatan!
Zelo si mi bil prijeten.
Tvoja ljubezen mi je bila čudovita,
bolj kot ženska ljubezen.

cheer.gif