Citat:
Uporabnik skala pravi:
problem telebajskov je debelost. in potem imajo otroci nezdrave debele vzornike...Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Ko smo že pri TV.
Kdo je za to, da se prepove predvajanje Telebajskov, ker en nosi žensko torbico in bodo otroci potem zrasli v pedre?
Ni šala, to se je zares zgodilo.
pedrtaške so pa že tako razširjene...
ko je nekdo govoril o naravi in naravnem. v bistvu tradicionalna družina ni naravna. naravna bi bila poligamija alfa samca. ostali samci pa na nižjih položajih v tropu. sem pa tja bi kakšen od njih imel priložnost paritve s kakšno gama samico... saj opice recimo niso monogamne. naši predniki pa so živeli v nekakšnih tropih, pa tudi nismo prepričani če so bili ravno monogamni.
takih otrok bo pa na leto gotovo manj kot otrok pijancev. in moje skormno mnenje je, da bi nekako morali rešiti vse travmatizirane otroke pijancev in narkomanov preden se v tla mečemo zaradi trenutno enega otroka v sloveniji.
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Nič nisi povedal o sebi in svojem družini.
Pozabil?
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Nihče nikogar ne sovraži.Zakaj ravno vi homofobofobi tako pogosto omenjate to besedo?
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Zakaj ves čas govoriš o 'koncu družbe' - to izhaja direktno iz katoliških krogov.
Zakaj naj bi istospolne družine prinesle konec družbi?
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Če dobro razumem, te predvsem moti, da sta materi plačala in je to zate tako, kot bi otroka kupila.
Glede tega se s tabo v največji meri strinjam. Grozljiva je misel, da bi si ljudje lahko omislili otroka skorajda po naročilu.
Ampak to potem velja ne glede na to, v kakšni skupnosti, homo- ali heteroseksualni, živijo. Potem je treba dvigniti glas proti plačljivemu nadomestnemu materinstvu, ne pa proti gejem. Torej je treba prepovedati plačljivo nadomestno materinstvo tudi heteroseksualnim parom, t.j. za neplodne matere.
Se lahko o tem strinjava?
Tistega o disfunkcionalnih ljudeh pa ne razumem povsem. Predvidevam pa, da pripomba leti na geje.
Če je tako, mi prosim razloži kako oni tebe tangirajo.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
E vidis pa smo tam, ti si imel neko izkusnjo in zato se tukaj oglasas subjektivno. Jest pa pisem objektivno in moj zakon je narava.
/.../
Zdej ves zakaj se oglasam, ker imate sami vec problemov oz travm z nijmi kot sam ki jih samo ne zelim in ne priznavam ko se grejo starse otrokom razn ce so kaksni extra primeri.
/.../
Mene je tud fotr v rani mladosti nasekal z remelnom ko sem iskal,
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Nihče nikogar ne sovraži.Zakaj ravno vi homofobofobi tako pogosto omenjate to besedo?
Ne, sploh ne.
Policijski kordoni, ki ščitijo razne parade so tu zato, da ne bi prišlo do pretiranih izlivov ljubezni.
Da ne govorimo o tem, kako zelo radi so imeli Mitjo Blažiča tisti skini, ki so ga premlatili pred gejevskim lokalom sredi Ljubljane.
Tudi tule gor se berejo pravi izlivi prijaznosti do gejev.
Sovraštva pa ni niti za vzorec, sploh neeee...
Citat:
Zakaj ves čas govoriš o 'koncu družbe' - to izhaja direktno iz katoliških krogov.
Zakaj naj bi istospolne družine prinesle konec družbi?
Citat:
Narava? Pa saj veš, da v naravi najdemo vse sorte spolnih izprijenosti?Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
E vidis pa smo tam, ti si imel neko izkusnjo in zato se tukaj oglasas subjektivno. Jest pa pisem objektivno in moj zakon je narava.
če bi narava 'selekcionirala' homoseksualnost, potem le te ne bi bilo več v naravi - tako kot so izginile nepotrebne noge pri kitu.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ja ampak narava jih zna selekcionirat....mi očitno ne
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Ko smo že pri TV.
Kdo je za to, da se prepove predvajanje Telebajskov, ker en nosi žensko torbico in bodo otroci potem zrasli v pedre?
Ni šala, to se je zares zgodilo.
Citat:
če bi narava 'selekcionirala' homoseksualnost, potem le te ne bi bilo več v naravi - tako kot so izginile nepotrebne noge pri kitu.
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Ok, pa nič.
Sem povedal, zakaj bi se spodobilo, da poveš kaj o sebi.
Če v debato vključuješ osebno raven in pri tem za argumentacijo uporabljaš osebne podatke, se spodobi, da drugemu ponudiš enako izhodišče.
Pri argumentaciji bi se namreč z lahkoto izognil moji osebni zgodovini.
Citat:
Evolucija nepotrebno navlako 'ukine' - glede na to, da je homoseksualnost moč opaziti pri prek 400 živalskih vrstah, je čudno, da še vedno obstaja, če je pa glavna ideja evolucije prenos genov posameznika. Se pravi tu nekaj ne štima.