Marjan Fabjan

shift

Guru
20. jul 2007
10.058
2.549
113
za šankom
Glede na tvoj zapis
Škoda, da nimamo na forumu več ženskih uporabnic, da bi lahko napisale katera bi mu dala za brusit, glede na izgled možakarja, ni to Bred Pit bohpomagaj no

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.516
4.386
113
Sej ne vemo kako je zgledal prej ko je bil še v jugi prvak juda, ker judo takrat ni bil sploh šport. Glede na trenutne izjave je sam rekel da lahko da je kdaj katero fanico brusil, da pa ni nikoli izkoriščal položaja. In sam pravi da ne ve na katero obdobje se sploh obtožbe nanašajo. Skratka trenutno je v zraku ...in dim in čas kislih kumaric in nekoga obsojat (ali pa tudi ne) je nepravično.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.125
7.571
113
Niti Brad nima kaj, ce zenska ne želi.

So pa to debate, ki nekako razložijo kampanje tipa "samo ce rece DA je DA", pa recimo tistile poster o otrokovih znamenjih. Po moje izredno neokusen in se najbrz dotakne vecino očetov zelo neprijetno, ker se jih mece v isti kos kot kvazi dedce, ki zlorabljajo svojo premoč (fizicno, psihicno, statusno,...) nad šibkejšimi.

Ni prav, ampak v bran stopati gnidam samo zato, ker so istega spola, je pluvanje v skledo vsem normalnim moskim.

Disclaimer:
Zadeve niso s spolom pogojene, ampak s karakterjem iz zavozenim moralnim kompasom, preden kak "pronicljiv" um zacne namigovat kaj drugega.

• Všeč mi je
Reactions: Utisevalec

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.506
6.426
113
blizu močvirne prestolnice
Jaz bom samo to rekel. Vsak pedofil bi moral viseti in to obešen za jajca. Res pa, dokler se ne dokaže, je vsak nedolžen. Poleg tega, da se ponavadi izkaže da je res prišlo do zlorab, je kar nekaj primerov, kjer kvazi žrtev sploh ni bila zlorabljena.
Zato je brez veze da se o tem razglablja.

• Všeč mi je
Reactions: Utisevalec

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.896
8.371
113
Odvisi koliko so bile stare ko jih je "brusil" in če so bile samoiniciativno za to. Fabjan je deloval s svojo šolo že pod YU (tudi tekmoval pod zastavo YU), tako da vprašanje za koliko časa nazaj govorimo (zakonodaja).

Čez vikend sem gledal RTV s poletno nočjo v čast J.B. Benču in je bilo celo javno povedano (Zrnec) da je fanice "brusil" ko so bile pri 16ih (glede na vse popevke in ostalo ki opeva 16 let je bila to v jugi najbrž starost za mejo ki je omogočala svobodno seksualnost).
V sodobni Sloveniji lahko fanico brusis pri 15-ih…. Kar kri pozene po zilah ane?

problem bo ce enkrat pove da v resnici ni bila za. In ce si ucitelj/trener gre za kvalificirano obliko dejanja.
Ampak ne skrbi…ce se mata rada je lahko 15 in en dan.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe in 8888

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.223
7.641
113
pri taščici
Pri 15 sta se imela rada, potem pa je pri 25(45) ugotovila, da je bila naivna najstnica in da jo spolno nadlegoval.
Bo treba ocitno zacet pobirat pisna soglasja preden se bomo koga "dotaknil" ali celo samo pozeljivo pogledal.
Hkrati pa imamo na drugi strani absurdne zadeve v obratni smeri

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.506
6.426
113
blizu močvirne prestolnice
Ne Hanzi, narobe si predstavljaš. Problem je v zaupanju. Dekleta so pri teh letih mlada, neumna, zaljubljena in pa je njihov šef. Naj ima z njimi spolne odnose 18+ pred tem ne, ker to je izkoriščanje položaja.
Seveda pišem, če res do tega pride.
Saj veš kako pravijo, baba je hudič sam brez nje, če si normalen, ne moreš biti

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.223
7.641
113
pri taščici
Nisem sef mladim puncam in nimam teh skrbi z najstnicami zato ne vem kako to izgleda.
Ne vem pa zakaj bi pustil cakati zaljubljeno najstnico do 18. leta. Si bo se kaj naredila zaradi neuslisane ljubezni.
Saj vidiš da se mularija danes v OS brusi