Marjan Fabjan

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.459
1.485
113
V medijih je zato, ker danes iscejo samo senzacionalne novice in kaj je boljse kot to, da pises o vrhunskem trenerju, ki je obtozen spolnih zlorab. Kako pa se pocutije dekleta, pa ti je vseeno, ker vazno je da se bere in da ima novica senzacionalen naslov.
In se za tiste, ki se sprasujejo zakaj po toliko letih. To so mlade punce, ki so bile v tem obdobju pod velikim vplivom trenerja. Se odrasla zenska, se tezko odloci, da prijavi spolno ali pa kaksno drugo zlorabo, kaj sele ena najstnica. Ze tukaj vidite, koliko je taksnih, ki takoj dvomijo v besedo zenske, le kako naj potem mlado dekle razmislja ko bere take stvari.

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.162
2.489
113
Pomurje
V medijih je zato, ker danes iscejo samo senzacionalne novice in kaj je boljse kot to, da pises o vrhunskem trenerju, ki je obtozen spolnih zlorab. Kako pa se pocutije dekleta, pa ti je vseeno, ker vazno je da se bere in da ima novica senzacionalen naslov.
In se za tiste, ki se sprasujejo zakaj po toliko letih. To so mlade punce, ki so bile v tem obdobju pod velikim vplivom trenerja. Se odrasla zenska, se tezko odloci, da prijavi spolno ali pa kaksno drugo zlorabo, kaj sele ena najstnica. Ze tukaj vidite, koliko je taksnih, ki takoj dvomijo v besedo zenske, le kako naj potem mlado dekle razmislja ko bere take stvari.
le od kod je prišel dvom?
kako bo moški dokazal da ni?
nismo enaki pred zakonom?

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.322
3.809
113
Qurc ga gleda Fabjana, pokvarjenca.
Če b' biu n'š mu se to neb' dugajal.
Znamo mi svoje zaščitt:
tona.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.516
4.386
113
(tudi ena zelo resna tema ne more bit brez komunistov iz ozadja?)

Meni se zdi judo kot šport eno veliko "šlatanje" in "prijemanje", tako da težko res definiraš kje je meja že v sami igri. To je kot v osnovni šoli pri grupnih kontaktnih športih ko je kdo zanalašč/ponesreči pošlatal katero (ja sem s šole kjer smo imeli skupinsko telovadbo in kdaj tudi "igre"), zato smo pa že v SŠ imeli striktno ločene skupine in so šlatali za užitek samo "istospolni" (diskriminacija?). Kdaj je preveč res preveč se težko definira celo v neki dejanski situaciji.

Glede Fabjana so že bivše "zlate" vedno povedale da je vladal s trdo roko in s spoštovanjem. Borilne veščine so pač tak šport (specifika) kjer je tradicionalno vedno nekdo mojster in ostali so samo in še 1x samo "vajenci". Fabjan je en precej "zasanjan" tradicionalist, kar pomeni da si je najbrž včasih dovoli tudi kaj kar ni ravno po sodobni vzgoji, ampak daleč od tega da bi to delal za lasten užitek.

• Objave ne odobravam
Reactions: mosseero

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.821
10.151
113
Un mal višje je nehal, ti si se pa konkretno zaplezal. Kakšen kontaktni šport in zabrisane meje v sami igri? O čem ti to? Ravno zarad takih pametnjakovičev toliko žrtev raznih šlatačev zadev ne prijavi.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.704
1.001
113
Za začetek naj gre Fabjan trenirati moške. Je šel pa k vragu en precej uspešen šport, škoda. Naj se pa pošteno razjasni kaj sploh je na stvari. Lahko je marsikaj, zavist, ljubosumnost. Nimam pojma.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.516
4.386
113
Un mal višje je nehal, ti si se pa konkretno zaplezal. Kakšen kontaktni šport in zabrisane meje v sami igri? O čem ti to? Ravno zarad takih pametnjakovičev toliko žrtev raznih šlatačev zadev ne prijavi.
Da se oddplezamo, osnovna vaja ki se izvaja v OŠ:

Če je na strani varovanja učitelj (moški) in na strani vajenke učenka, ki malo krivo skoči na odskočno desko in jo učitelj prime "po oprsju" je to kaj?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.516
4.386
113
Moderiran forum bi itak moral tako temo zapret takoj, ker če je stvar resnična ali pa ne, v obeh primerih so posledice za udeležence katastrofalne.

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.619
11.701
113
kod Džej-Zija
Radio 1 in ravnatelj: model je lizal prfokso matematike v zaprtem prostoru, mulci so to snemali skozi nadsvetlobo in obesili na net. Nobene zlorabe, nobenega kaznivega dejanja na strani akterjev.

Fabjan: več bivših varovank ga je na policijo prijavilo zaradi fizičnega in spolnega nasilja. Model prostodušno prizna, da jih je ene par brusil, ker so bile zaljubljene vanj. Že pred leti je bilo o njegovi fizični “strogosti” precej govora, da ima vojaško disciplino in da jih kdo tudi dobi, če ni po njegovo.

Res podobna situacija, majkemi.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.516
4.386
113
Odvisi koliko so bile stare ko jih je "brusil" in če so bile samoiniciativno za to. Fabjan je deloval s svojo šolo že pod YU (tudi tekmoval pod zastavo YU), tako da vprašanje za koliko časa nazaj govorimo (zakonodaja).

Čez vikend sem gledal RTV s poletno nočjo v čast J.B. Benču in je bilo celo javno povedano (Zrnec) da je fanice "brusil" ko so bile pri 16ih (glede na vse popevke in ostalo ki opeva 16 let je bila to v jugi najbrž starost za mejo ki je omogočala svobodno seksualnost).