Mario

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Takole z enim očesom škilim Slo 1. Pričakovano, že vse videno, če bo imel vsako oddajo 4 goste, bo kmalu zmanjkalo "estradnikov". Sem pa upal, da ne bo v novi sezoni kvazi zabavljača. Gospod Klobasa, pa kaj pa je to? Kr ene butaste fore, kako se jim ne pripelje, da je Ana Liza nenadomestljiva.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
hysterical-1.gif

Zakva sploh gledaš ta jajca?
A nimaš neta, knjig, plošč..., da bi lahko kvalitetneje preživel večer in se ne bi sekiral zaradi bedarij?
smile-1.gif

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Kdo sploh še sploh gleda TV SLO1?
tongue-1.gif

Okej, izjema so Odmevi in pa nadaljevanka You Rang, M'Lord?.
cheer.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sicer TVja ne gledam ravno veliko, če že, pa od naših postaj najraje gledam TV SLO. Imajo dobre poljudnoznastvene oddaje, dokumentarce. Ravno danes se je na Slo2 začela mini serija o Rusiji, danes je bilo govora o Sibiriji. Priporočam. Na Popu še nisem zasledil takih oddaj. Poleg tega vrtijo filme evropske produkcije, ki so mi bolj všeč od Hollywodske. Za raznorazne serije tipa "razočarani zdravniki" mi pa dol visi.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
To to tudi jaz ne maram serij tipa razočarani zdravniki, beg iz zapora, lost, itd....

Tudi jaz sem danes malo gledal Mariota, ker lepe Brene mi pač ni blo za gledat. Drugače pa Mario kot Mario enim je všeæ drugim ne. Nič novega nič kaj bolj zanimivo kot vsa leta.

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Imam, imam. Ampak tu sem se pač osredotočil na domače postaje. Maria sem omenil čisto tako, ker je pač legenda v tem prostoru, pa sem iz firbca med surfanjem po netu malo preklopil, da vidim, če so kaj koncept spremenili.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Imam, imam. Ampak tu sem se pač osredotočil na domače postaje. Maria sem omenil čisto tako, ker je pač legenda v tem prostoru, pa sem iz firbca med surfanjem po netu malo preklopil, da vidim, če so kaj koncept spremenili.
Potem imaš prav, se oproščam in se strinjam s teboj
nahrung002.gif
.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.588
3.950
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Takole z enim očesom škilim Slo 1. Pričakovano, že vse videno, če bo imel vsako oddajo 4 goste, bo kmalu zmanjkalo "estradnikov".
Če bo vedno vabil "preizkušene" estradnike, ki jih kolobarijo še iz čase miše molk jih bo zmanjkalo čez en mesec s takim tempom

Kot vedno lahko pričakujemo: Predina, oba Poliča, Kobala, Pinteričko, športnike iz prejšnjih generacij... hm, potem se že počasi konča, Plestenjak je bil gost danes menda... mogoče še izbrskajo kje Smolarja.

Če se ne motim že nekaj sezon vrtijo bolj ali manj iste goste... ki jih je pred tem že obdelala Miša.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.701
6.469
113
Slovenija je majhna in krog potencialnih gostov ni velik. Tudi konkurenčni televiziji je že zmanjkalo domačih gostov in so zato danes imeli Lepo Breno.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.588
3.950
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Slovenija je majhna in krog potencialnih gostov ni velik. Tudi konkurenčni televiziji je že zmanjkalo domačih gostov in so zato danes imeli Lepo Breno.
Žlabadraba... problem je v tem ker je majhen krog primerno preizkušenih gostov s katerimi ne tvegaš.
Zakaj je treba v vsako oddajo vsako kolobarjenje vlečt 5 istih igralcev (če recimo vzamemo samo igralce) od katerih je en Kobal, pa po možnosti Polič in Milena Zupančič, če je pa v slovenskih gledališčih na oko vsaj ~200 igralcev... v vsaki slovenski igrani produkciji jih igra vsaj 10 pa do 25, da ne govorimo koliko je zanimivih amaterskih igralcev improvizacije (primer - Pižama ali Sadež kot gosta pri Mariu... namesto enega kolobarjenja Kobala... če vzamemo bolj izpostavljene).

Slovenijo s takimi omejevanji delamo precej manjšo kot je v resnici.

V šusu lahko naštejem vsaj 35, če ne 50 relavantnih gostov (mogoče bi si za 50 pametnih bi si moral mogoče vzeti en dan), ki jih morda še nikoli nismo videli v 'talkshowu' pa bi s primerno pripravo (ja ne pojavljajo se v vsakem Story) lahko gostitelj iz njih izvlekel marsikaj.

smidge

Pripravnik
2. avg 2007
168
0
16
a je kdo opazil, ko je imel Mario vklop v Dnevnik, in ga je voditeljica vprasala, kaj bo v tej sezoni najbolj zazgalo, ce bodo to plesalke, pa jo on hitro popravi: Uf ja plesalci
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.150
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

pošteno, ker je le slovenski kulturni praznik.... Je bilo dost Slovenštine na programu...

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Po 5 sekundah med prestavljanjem po programih, sem dobil krče in prebavne motnje.
Rešila me je hitra menjava programa in dejstvo, da je WC zelo blizu.
crazy1.gif

Pa kdo gleda tega fegeta?! Mi je pa za trenutek deloval isto kot Stojan Power...
bonk.gif