Maribor

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.298
7.058
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
no meni osebni pa gredo dlake po konci po moram v europarka, ker je tako kot v štaluncu, nagužvano v pm

dosti raje grem na hitro v qcenter, če že moram v špar

Tega ne kapiram.
EP je prostorna zadeva, čeprav ima tudi stojnice, qlandia pa meter pa pol tja, vmes stojnice in meter pa pol širine nazaj. Kje je zdaj bolj nagužvano?
smile-1.gif

Ja, ampak prideš do špara takoj iz vhoda, kjer lahko b.p. najdeš tudi parking. v EP pa moraš parkirat v božji m, potem prehodit celega, da prideš do špara...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
no meni osebni pa gredo dlake po konci po moram v europarka, ker je tako kot v štaluncu, nagužvano v pm

dosti raje grem na hitro v qcenter, če že moram v špar

Tega ne kapiram.
EP je prostorna zadeva, čeprav ima tudi stojnice, qlandia pa meter pa pol tja, vmes stojnice in meter pa pol širine nazaj. Kje je zdaj bolj nagužvano?
smile-1.gif

Ja, ampak prideš do špara takoj iz vhoda, kjer lahko b.p. najdeš tudi parking. v EP pa moraš parkirat v božji m, potem prehodit celega, da prideš do špara...

Parkiraš blizu vhoda v Špar. V Qlandiji je isti šmorn. Če parkiraš na drugi strani tud moreš prehodit celi center da prideš do vhoda v Špar.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.298
7.058
113
Ja ja, ampak v qcentru parkiraš takoj zraven onega vhoda tik pred šparom. v EP pa je nemogoče dobiti parking tam, edino če imaš srečo ali pa si tam takrat, ko ni gužve...medtem ko v qcentru dobim plac tudi ob normalnih urah, v EP lahko kar pozabim..ali pa med vikendi...zabasan parking, Qcenter pa relativno prosto.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.551
5.106
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:Kdo pa pravi da je center mrtev pa trosi buce.
Pred letom ali dvema sem zašel v MB malo pred 19.00. Na Gosposki nisem srečal žive duše. V Mullerju sem bil zadnji kupec, ker so trgovino v centru zapirali ob 19.00. Malo zatem tako sem sina v Kibubi (sedaj mislim, da je ni več), iskal v spremstvu varnostnika, ker je že vse zaprto. Meni je center deloval res prazen za zgodnjo večerno uro. Podnevi je verjetno drugače.

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
340
11
18
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja ja, ampak v qcentru parkiraš takoj zraven onega vhoda tik pred šparom. v EP pa je nemogoče dobiti parking tam, edino če imaš srečo ali pa si tam takrat, ko ni gužve...medtem ko v qcentru dobim plac tudi ob normalnih urah, v EP lahko kar pozabim..ali pa med vikendi...zabasan parking, Qcenter pa relativno prosto.

Kot da je taaaaaaak težko voziček 15 metrov porivat. Zgoraj v Europarku, drugo nadstropje, oziroma parkirišče 2, tam ko je vhod za zaposlene in cigane (Ja,cigani so že ob 7 v EP in lepo čakajo na onih računalnikih pri Comshopu, da jih ob 9 prižgejo. Eni pa isti.), je pred dvigalom vedno prosto. Od dvigala pa do Špara pa je par korakov.
smile-1.gif

Če maš pa srečo, pa lahko spodaj sparkiraš, v bližini električnih polnilnic (Kateri dve sta vedno polni, pa skoraj nikoli z EV) in onega izhoda, kjer prideš na izvoz z dvopasovnice. Jaz mam tu 80% srečo.
grin1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Prevelike najemnine in premalo prometa
danes sem opazil, da se je zaprta tudi kavarna na vogalu gosposke. sem mi zdi, da so zaprli če na začetku meseca, ampak, danes sem se komaj za to zavzel
obi je tudi šel ven iz maribora zaradi prevelike najemnine in premalo prometa
kot je že nekdo napisal , v cetru nakupuje samo JU med malico , študentarija in občasni padalci
center je obsojen na propad
sej to se dogaja že v vseh mestih. Navlaka trgovskih centrov. Sicer pa, sami so si krivi. V propadajoči državi investirajo v trgovine.
bonk.gif