Maribor - prodajalci pnevmatik...

raners

Majstr
4. mar 2008
2.842
462
83
Pozdravljeni.

Mene pa zanima, kje v Mariboru prodajajo pnevmatike (po vredi cenah) (trgovine, vulkanizerji)?

Pa hvala lepa že vnaprej.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.842
462
83
Hotel sem izvedet za prodajalce, ki ponujajo več pnevmatik (kot npr.: A3M, Gregorino), samo ti ful oglašujejo na bolhi in avto.net in zato jim zaloga gum hitro gre (sem danes klical več trgovin, ki prodajajo na bolhi in avto.net in noben nima takih pnevmatik na zalogi, kot bi jih želel). Zato sem mislil, če kje v MB tudi obstaja trgovina, kjer imajo 'pametne' cene in tudi na zalogi več različnih gum...

raners

Majstr
4. mar 2008
2.842
462
83
Aja, kupujem pa gume Kumho ecsta ku31, dimenzije 235/40 18...

Če ve kdo, kje jih dobim čimprej, bi ga prosil za kontakt...

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Kot referenco vzami cene iz gume-direkt.si in potem na pot, a dvomim, da boš našel kaj pametenga.
Od uradnih je med najcenejšimi Širnik iz Radelj, drugače pa pri Bohu iz LJ najdeš kak komplet novih, ki ima sicer starejši DOT (kakšna 3 leta), a je cena običajno polovična.

LP,

Milan

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zakaj pa hočeš kupit pri prodajalcu? Imaš redko dimenzijo oz. takšno, za katero bo redko imel na zalogi.

Če kupiš na netu bo dveh dneh pri tebi če imajo v skladišču pri nas, če bo iz nemčije pa v treh. Jaz sem gume dobil celo naslednji dan. Lahko sicer napišem katera trgovina, ampak itak ni razlike med njimi.

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Šerbinek mi je hoto prodat gumo goodyear ultragrip7 195/65 15 ra 123€
njega odsvetujem

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
najcenejšimi Širnik iz Radelj,

hahahahaha, pa se je kdo vprasal, kaksno kvaliteto gum prodaja on, in kaksen DOT imajo gume, plus tega...vzeto na oko in testirano, komplet gum od njega in, mislim da po gumi nekaj veliko ceneje, morda skupna vsota pri gumah 60€ in gume kupljene v at, pri poznanem delerju...madonca, ob isti voznji velika razlika v obrabi...cemu tej, aja, Sirnik prodaja nizjo klaso gum ko ostala konkurenca v slo...tako da na 1x ni vec poceni, temvec je drag...prav tako se gre za vse ostale stvari, ki jih proda...sam cunga lunga...

lp, dominic...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
Citat:
Uporabnik Focus pravi:
Šerbinek mi je hoto prodat gumo goodyear ultragrip7 195/65 15 ra 123€
njega odsvetujem
na hyundai servisu pa GY wrangler HP za 196€ :D na koncu sem jih pa kupil aza 111€ :D

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik raners pravi:
Aja, kupujem pa gume Kumho ecsta ku31, dimenzije 235/40 18...

Če ve kdo, kje jih dobim čimprej, bi ga prosil za kontakt...

jz sm jih najceneje dobu v A3M v Ljubljani.

Si jih prašu če bi ti poslali po pošti?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik dominic pravi:
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
najcenejšimi Širnik iz Radelj,

hahahahaha, pa se je kdo vprasal, kaksno kvaliteto gum prodaja on, in kaksen DOT imajo gume, plus tega...vzeto na oko in testirano, komplet gum od njega in, mislim da po gumi nekaj veliko ceneje, morda skupna vsota pri gumah 60€ in gume kupljene v at, pri poznanem delerju...madonca, ob isti voznji velika razlika v obrabi...cemu tej, aja, Sirnik prodaja nizjo klaso gum ko ostala konkurenca v slo...tako da na 1x ni vec poceni, temvec je drag...prav tako se gre za vse ostale stvari, ki jih proda...sam cunga lunga...

lp, dominic...

gume imajo DOT nov, vsaj če veš kaj je DOT, rečeš da hočeš met sveže pa dobiš sveže...

in kako ti veš kake gume dobiš, če gor piše Michelin? Aja ti si vzporedno na dveh enakih avtih dvojne enake gume testiral po istih poteh 15000 km, da zdaj vidiš, da so ene ful prej se zrabile?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
se enkrat in upam, da zadnjic poudarjam.

DOT ne pomeni nic drugega kot to, da pnevmatika ustreza ameriskemu standardu - United States Department of Transportation in so approved za voznjo po US of A. Letnica je pa zraven pac slucajno, pa tudi to ni vedno... so kdaj tudi druge cifre

Toliko o razgledanosti kranjskih janezov, ki vsi povprek tulijo, da dot pomeni ne vem najbrz DatumOdIzdelave?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
se enkrat in upam, da zadnjic poudarjam.

DOT ne pomeni nic drugega kot to, da pnevmatika ustreza ameriskemu standardu - United States Department of Transportation in so approved za voznjo po US of A. Letnica je pa zraven pac slucajno, pa tudi to ni vedno... so kdaj tudi druge cifre

Toliko o razgledanosti kranjskih janezov, ki vsi povprek tulijo, da dot pomeni ne vem najbrz DatumOdIzdelave?

who gives a shit? upam, da boš zdaj imel lažje življenje, ko bo 10 ljudi več vedelo... vsi vemo o čem govorimo, problem rešen

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
LOL, intenzivno se je odločil kvasit bedarije.
bonk.gif