Maribor - Juventus

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Aja, butl, ne bo šlo. Ko sem gledal skupine in je bilo tam zgolj " Sevilla ", pa sem mislil, da je pač Betis.

No, ni,je Sevilla in ta tudi bo v LV.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
....
Ker šport, ki ga resno fura 10 držav na svetu, je pa ja primerljiv z anjbolj popularnim športom na svetu.

Ja, dajmo se Slovenci delat male, častit smučarko in metalca kladiva, zanemarjat pa uspeh v najbolj popularnem športu na obli..

Ne se hecat s takimi. Babje smučanje je tretja liga športa.
OFF: Če popularnost športa meriš s številom igralcev vseh kategorij in starosti, menda zmaga kriket.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Ma sej mi je jasn. Kot sem napisal: kapa dol Zahotu in ekipi. Upam in zelim, da jim rata maksimalno! Samo se mi pa to ne zdi tako mega ultra zgodovinski dosezek, da bi ga enacil s Tininim lanskim serijskim radiranjem svetovne smetane, ker to dvoje enostavno ni primerljivo. Eno je world class drugo pa preboj v naslednjo kolo in se to v B ligi (ce je LP A). Tinin dosezek dvomim, da je ponovljiv v naslednjih 5-ih letih za kogarkoli, fuzbalskih prebojev v naslednji krog (pa tudi dalje) pa upam bo za MB cim vec in je to tudi dosti bolj realno pricakovati. Niti slucajno ne podcenjujem NK MB ali kaj v tem stilu, zakaj bi, saj so najboljse kar imamo... Samo utez na nasprotni strani dosezka imam drugacno. Pa brez panike, ne mislm prevec smetit kle...

Ker šport, ki ga resno fura 10 držav na svetu, je pa ja primerljiv z anjbolj popularnim športom na svetu.

Ja, dajmo se Slovenci delat male, častit smučarko in metalca kladiva, zanemarjat pa uspeh v najbolj popularnem športu na obli..

Ne se hecat s takimi. Babje smučanje je tretja liga športa.

In zakaj so spet potrebni debilizmi v primerjanju Tine in NK Maribor?

Oboje je super!

Kar se tiče babjega smučanja - v Evropi je pomoje to tretji ženski šport - za tenisom in atletiko. V južni ameriki in Indiji jih pa najbrž res ne briga, ampak jih tudi Maribor ne.

Drugače pa upam na Betis. Gledal sem obedve tekme z Rijeko, ki je najbrž tle tle z Mariborom in so definitivno premagljivi.

Primerjanje je predvsem zaradi tega, ker Najbolji poskuša drkat najednika, ki ima toliko za povedat čez Tino, sam pa onegavi na NKMB.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
je pa zanimivo, da vas zgleda preveč pa le ne moti, ker ko sem poklikal par postov kot spam, sem bil edini
crazy1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Itak da je fun brat, pa se smejat vmes, če bi fasal spam, bi dobil še večje veselje
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
je pa zanimivo, da vas zgleda preveč pa le ne moti, ker ko sem poklikal par postov kot spam, sem bil edini
crazy1.gif

jaz ga imam na ignore že kar lep čas, vidim pa občasno kak citat - ostalo so predvidevanja, ker itak lani in predlani ni napisal niti enega normalnega posta

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
crazy1.gif

jaz ga imam na ignore že kar lep čas, vidim pa občasno kak citat - ostalo so predvidevanja, ker itak lani in predlani ni napisal niti enega normalnega posta

Koga ignoriras, mene? Sej ne vem al mi pase al ne ;-) Drgac pa kdaj je zreb, danes?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Aha, Sevilla :) Ne daj se, NKMB ;-)

Jaz sem s prve prebral NKBM
evil.gif

Ker za njih pa ni več niti kvalifikacij.

Po drugi strani pa je zanimivo, da zapufane banke še vedno sponzorirajo...

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
V kontekstu; Joe "poln ljubezni do domovine" Simunic - 10 tekem.

Bravo FIFA!

Mogoce tudi rahel namig castilcem nasih izdajalcev,kako Evropa gleda na zadevo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
V kontekstu; Joe "poln ljubezni do domovine" Simunic - 10 tekem.

Bravo FIFA!

Mogoce tudi rahel namig castilcem nasih izdajalcev,kako Evropa gleda na zadevo.

priden.gif

Drugace pa prav, da so ustaša skinli, ampak thompson se še jar šeta, evropi pa dol visi.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
ksz

a ker mariboski napadalec zna opazovati tudi okoli sebe ali vsi vidijo samo 1m okoli zoge, ko se pripravljajo na strel?