Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Mojemu fotru se želodec obrača ko to gleda ker je v tej firmi celo življenje zabil gradili so v začetku 90 let ko je to še spadalo pod Kovinitehno in ja uspeli so zrihtat ni kaj.
Pa še jaz sem v tej stavbi 9 mesecev delal.
a zdej so muslimani krivi, ker sta merkur in kovinotehna propadla in je šla bajta v stečajno maso??
nej se fotru raje želodec obrača, ko gleda naše gospodarstvenike.
Muslimani tu niso nič "krivi". Ti in ostali državljani "meni" razložite, kdo je kriv npr. , da je 97. leta Merkur požrl Kovinotehno !!!
Smo ljudje, prebivalci, državljani - avtohtoni državljani če hočete močnejši izraz, ki ves čas opozarjamo, da je naša politika že v samem izhodišču 91. leta bila postavljena napačno (beri - hitro bogatenje elite na račun mahinacij in preostalega prebivalstva). Glede na dejstvo, da ti in tvoja generacija ne znaš s prstom pokazati na barabo ki te pri živem telesu krade, se nikar tako ne čudi da imaš kar imaš.
Bolj je presenetljivo, kako mrtvuden si. Sploh ne čutiš, kako te žrejo. Pri živem
Pa da ko JAZ, ki si sam služim kruh in plačujem cesarju kar zahteva, da bo le volk sit in ne bo nergal za svoje nefunkcionalno nedelo ( mar je to kakšno delo, če so kpl. JS nefunkcionalni in sami sebi namen?) - torej ko jaz zajebem v poslu in ne dobim plačano, sem si sam sebi prepuščen in četudi bi crknil nekje za bezgom, bi ti in ostali kazali s prstom : "Sam si je kriv!" , ko pa referent na občini, ali pa zdravnik v bolnici, ali pa smotan učitelj ki mi je s svojim bednim pristopom otroka uničil, - kaj takega storijo, pa ni prav nič hudega!
Prekleti banditi nesposobni! Sami si pojdite kruh delat, kaj mi je treba to gnilo državo žvet !? Država sem jaz! Državo sem postavil, da bo delala zame in ne ZGOLJ ZASE !