Maribor & Liga Evropa

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Če so karte 25€, normalno da ni dinarčkov....nimajo vsi plače po 1500 in več. Realnost je 500-600€ neto in 25€ je absolutno preveč.

glede kart

rudar v velenju ko špila je karta vedno 5e
maribor ko špila doma je karta na moje karte za razlicne nasprotnike od 8 -10e vec nism zasledil
olimpija ma od 6e do 10e ... odvisno kdaj kupis

to je use za sendvic ligo

recimo tud za basket ko je igrala olimpija lani da si sedel nekje nižje ne gor na balkonu se mi je zdelo mal tu mač. čeprav je bil paket kart

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Birmingham igra kot bi gledal Slovensko reprezentanco.

zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Birmingham igra kot bi gledal Slovensko reprezentanco.

Ampak res ... Kar verjeti ne morem kako zelo izgledajo nesposobni, ko je zoga enkrat na tleh, kako so nezainteresirani za igro in kako zelo neagresivni so bili vsaj prvih 30 minut, ce ne se vec. Mislim, da jih bo njihov trener posteno ok*rcal med premorom in da v drugem polcasu ne bodo niti priblizno tako slabi. Pricakoval sem nekaj na nivoju Rangersa, izgledajo pa ... ja, res kot nasa reprezentanca zadnje case.

Skoda da ni sla kaksna od mariborskih zog vec v okvir vrat, priloznosti je bilo kar nekaj.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Ampak res ... Kar verjeti ne morem kako zelo izgledajo nesposobni, ko je zoga enkrat na tleh, kako so nezainteresirani za igro in kako zelo neagresivni so bili vsaj prvih 30 minut, ce ne se vec. Mislim, da jih bo njihov trener posteno ok*rcal med premorom in da v drugem polcasu ne bodo niti priblizno tako slabi. Pricakoval sem nekaj na nivoju Rangersa, izgledajo pa ... ja, res kot nasa reprezentanca zadnje case.

Meh, kot sem napovedal
frown-1.gif
Skoda za zapravljene priloznosti v 1. polcasu, ce bi takrat naredili solidno razliko, bi se morda drugace koncalo.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Škoda res, naša obramba preveč mečka. Gostje niso pokazali praktično nič.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Kakšni so kaj odzivi Zdrahoviča na pet golov v mreži?
sprasujem se.gif

Utrujenost po derbiju? Pristransko sojenje? Zvezde v napačnem položaju?

I

Izbrisan uporabnik #488

Nerodno je, ko imamo tako slabo ligo, da ne najdejo pravih tekem.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Zato, da ne vzdržiš 15 minut s 3 plusa ni izgovora.
To JE sramota.
In JA so LUZERJI !

LP

I

Izbrisan uporabnik 474

Vsa čast Mariboru za 70 minut izjemne igre in še več graje za naslednjih 20 minut. Res so popolnoma odpovedali, obramba, kot da je ni...

Škoda...