Citat:
Uporabnik peter_nn pravi:
Za lasten arhiv iščem članek in video posnetek policaja, ki je na prehitevalnem pasu s počasno vožnjo delal kolono za seboj, ker ga ni nihče upal prehiteti po desni.
Sem probal googlat pa ne najdem.
Lp,
Peter
Sem imel s takim policajem (sicer na navadni cesti) zaplet. Njegova izpoved pri sodnici za prekršek je bila za bruhat. Sem ga ovadil tožilstvu, pa da vidimo kaj bo. Sedaj delam zalogo primerov. Imam pa sedaj tudi svojo dash cam za take in ostale neuniformirane idiote...Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik peter_nn pravi: Za lasten arhiv iščem članek in video posnetek policaja, ki je na prehitevalnem pasu s počasno vožnjo delal kolono za seboj, ker ga ni nihče upal prehiteti po desni.
Zakaj pa bi rabil to za svoj arhiv?
Citat:
Uporabnik peter_nn pravi:
Sem imel s takim policajem (sicer na navadni cesti) zaplet. Njegova izpoved pri sodnici za prekršek je bila za bruhat. Sem ga ovadil tožilstvu, pa da vidimo kaj bo. Sedaj delam zalogo primerov. Imam pa sedaj tudi svojo dash cam za take in ostale neuniformirane idiote...Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik peter_nn pravi: Za lasten arhiv iščem članek in video posnetek policaja, ki je na prehitevalnem pasu s počasno vožnjo delal kolono za seboj, ker ga ni nihče upal prehiteti po desni.
Zakaj pa bi rabil to za svoj arhiv?
Citat:
Prav tako je njegova hitrost zelo nihala, po naših opazovanjih med 100 in 150 km/h
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Tist, k je bil za njim mu ni upal poblendat? Ovca ena.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Blendanje je prepovedano in te takoj oglobi
Citat: