Manjši avto, 2kE;, ABS,?

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
un na prvem linku pa je optimist da bo za 10 let starga accenta dobil 2k€
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
tisti accent za dva jurja se glede na slike in številke oglasa tudi že prodaja vsaj pol leta.
Pa se bo najbrž za tako ceno še nekaj časa.
KOt ste rekli, pol manj....

LImuzina mi ne diši, KL mi je bolj "priročna"
Glede ABS: dovolj sem enkrat šel v nakup rablejnega avta brez abs v zadnjem obdobju.
Me prav zanima kaj naredi avto z abs v zimskem času slabše kot avto z ABS.
A mislite da na letu avto brez abs se pa kar na mestu ustavi?

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Jest sem mel na Hondi abs pa sem enkrat na gladkem zabremzal sem že mislu, kaj je narobe, kr pedal je vibriral.....to je bil prvi moj avto z ABS

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
tisti accent za dva jurja se glede na slike in številke oglasa tudi že prodaja vsaj pol leta.
Pa se bo najbrž za tako ceno še nekaj časa.
KOt ste rekli, pol manj....

Jest, če bom kupu nekaj do 3000 evrov bom svojga prodajal za 500-600 evrov, je pa isti, oprema ista, letnik isti, sam klime in abs nima.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Ja ugotovu sem da je dihtnga tk tk.

Včer sem šel tud enga seata gledat pa je motor tako zjahano ropotal, ampak prodajalec je trdu, da ni nič narobe in da tako dela že dolgo časa....sej na koncu je rekel, da bi lahko dost spustu ceno dol.....pol že veš kje smo
pa misliš, da bom kermu povedal, da ole pije, nobenmu.....tud jest grem gledat avte pa noben noče po pravici povedat kaj je narobe z avtom..

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Se pa drugače čudim, da se vsak avto proda po neki normalni ceni, folk očitno kupuje na pol zjahane avte, potem pa bereš vsak dan teme pomagajte avto crknil.....
bonk.gif

Jest ga raje sam pregledam potem pa ga raje še nekam zapeljem na servis, če pa je avto tip top že vidt na pogled in resen lastnik z dolgim lastništvom potlej....mah to se takoj vidi.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Sej ti pravim, da imam full dobro Xsaro za prodat. Spodaj v podpisu...

Slike pa žal niso najlepše, ker so jih naredili v Avtohiši Moste, kjer je v komisijski prodaji.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Včer sem šel tud enga seata gledat pa je motor tako zjahano ropotal

Verjetno si gledal z 1.4 motorjem. Ti so takšne, bol dizelsko ropotajoče sorte v prostem teku. Tudi če ni nič narobe.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Mamo isti motor doma v Škodi pa nam dela lepo tisti pa je tako čudno ropotal.
1.4 16 je bil motor.
Sem šel pogledat, če je slučajno mrzu bil pa je kazalo temperaturo pod 90C, kar so sigurno kakšni ventili hin, dročniki ali celo kakšen bat. Nisem mehanik tko, da nisem mogu postavt točne diaghnostike, najmanjs troškov je pri dročnikih, ventili in potem bati.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Razlike pri registraciji je cca. 60€ več.
Brez bonusa si na 100 evrih, pa še kak liter pri porabi prištej, pa nekaj 10 evrov pri servisu, pa se ti začnejo hitro nabirati stroški.
Za nekoga ki je navajen na 27 ps (no zadnje æase 45 PS), res ne vem zakaj bi mu kupoval 110 PS.
Uspešno prodajo ti želim
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

Slike pa žal niso najlepše, ker so jih naredili v Avtohiši Moste, kjer je v komisijski prodaji.

Pardone a me, če je pa tole full dobra xsara, sem pa jaz KK jebač....že na sliki je videt podrtija, kakšna je šele v resnici...
pa brez zamere, sam nerealni presežki me podžgejo
smile-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

Pardone a me, če je pa tole full dobra xsara, sem pa jaz KK jebač....že na sliki je videt podrtija, kakšna je šele v resnici...
pa brez zamere, sam nerealni presežki me podžgejo
smile-1.gif

Mi lahko poveš kakšni so nerealni presežki in utemeljiš?

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citat:
Uporabnik garner pravi:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3452586&show=1

Tole Xsaro sem šel sprot pogledat, res je da nisem kaj dost vidu, zarad snega, ampak lahko povem, da ma zadnje kolesa postran, da je na menjalniku mastno-kapljica, enkrat sem z roko potegnil sneg dol iz strehe in vidu en velko udolbinco vrjetno toča....rje ni...tud pikce NE....ostalo pa nisem gledal, ker je brezveze sploh še kaj druzga gledat bi preveč napak odkril.
Pa ena luč je bolj znucana kot druga, tku je avto je star 10 let ne moreš pričakovat tip top avto

Tole xsaro je očitno nek kupec kupu.....mislim pol bo pa spet teme na avtomobilizmu al pa alterju al pa na citroen forum, da ma postran kolesa, da mu pušča olje na kartrju,