Manipulacija ljudi

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.488
5.689
113
Citat:
Uporabnik ne6c pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Daj ti raje z obema polovicama možganov pozorno spremljaj kje hodiš, da ne padeš skozi kako luknjo v središče zemlje. Ker potem nas ne boš več mogel razsvetljevati
Saj bo pristal na drugi strani oble
cheer.gif

A bo potem to ukrivljenje 2h črvin....teleportacija......al bo sam padec skoz vakuum? Aja kaj pa če je v sferi zemlje kak plin?
smile-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Jst bom pa tkole povedal. Votla zemlja gor ali dol, s tem se trenutno ne obremenjujem, bolj se obremenjujem, koliko skrivnosti so nam glavni zamolčali, zakaj vsi zvezdniki kažejo simbole trikotnika in očesa po TV-ju, zakaj je to tudi v risankah, kak namen ima to... Manipulacija ljudi se seveda dogaja, to je resnica. Osnovna manipulacija se pa začne pri reklamah itd.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ja napisal je uporablja pa tega ne... očitno deprogramiranje ni njegova vrlina čeravno pozna programiranje

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik umetniki pravi:
Nismo mi krivi, da (se) ne razumemo!

Že šolstvo nas uči razmišljanja predvsem prek logike in leve polovice možganov. Desno stran možganov in razmišljanje pa zanemarjajo! Zato ima večina težave pri razumevanju vsega, kar ni logično. Svet pa ni samo logika še najmanj pa podzavestna sporočila, programiranje ljudi.

Zato lahko vsak dan gledaš holivudske filme pa večini se še zmeraj ne bo niti sanjalo o prikritih subliminalnih sporočilih in kako delujejo na našo podzavest.

To pa še ne pomeni da niso inteligentni ampak da drugače razmišljajo.

Sicer se ne razumem na leve in desne polovice možganov, a za mene se razmišljanje in logika ne izključujeta. Kvečjemo obratno - brez logike ni smiselnega razmisleka.
In ne, naše šole ne učijo logičnega razmisleka, naše šole zahtevajo faktografsko znanje brez vsake zahteve o logičnem povezovanju teh podatkov. Naše šole poneumljejo - in sicer tako, da logičnega razmišljanja ne učijo.

S temi svojimi zapisi pa blodiš in ne razmišljaš.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
. Resničen napredek bo takrat ko bo večina uporabljala obe strani harmonično.
Zakaj sam ne poskusiš, mogoče ti bo potegnilo, da je ravno ,,votla zemlja,, dezinformacija.......

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ni dezinformacija spomni se filma it. tam klvon lepo pove da spodaj vsi lebdijo. spodaj lebdeti pa očitno pomeni lebdeti v središču zemlje, kar jasno kaže na to, da je zemlja votla. sedaj sem logično uporabil film, ki je fikcija in pod pretvezo fikcije spravi na plan resnične informacije.

Kamele0N

23. jul 2008
42.488
5.689
113
Nisi logično razmišljal
ne-ne-1.gif
To je bilo subtilno sporočilo...program v samem filmu!

Sploh slovenska kinematografija je polna takih skrivnih sporočil.......zaznavnih samo za zelo zeloooo napredne gledalce
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

ne6c

Pripravnik
13. mar 2013
40
0
6
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik ne6c pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Daj ti raje z obema polovicama možganov pozorno spremljaj kje hodiš, da ne padeš skozi kako luknjo v središče zemlje. Ker potem nas ne boš več mogel razsvetljevati
Saj bo pristal na drugi strani oble
cheer.gif

A bo potem to ukrivljenje 2h črvin....teleportacija......al bo sam padec skoz vakuum? Aja kaj pa če je v sferi zemlje kak plin?
smile-1.gif

Me je bolj strah da bo vmes srečal Yeti-ja, Bigfoota in La chupacabro
hysterical-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ampak če nisem logično razmišljal, to pomeni, da sem uporabil desno polovico - to je tista ki te vodi v pravi svet. sedaj pa imamo tažvo. pojedel sem premalo fluora, premalo hodil v šolo in premalo gledal telvizijo...

Kamele0N

23. jul 2008
42.488
5.689
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
sedaj pa imamo tažvo. pojedel sem premalo fluora, premalo hodil v šolo in premalo gledal telvizijo...

Ti ti napreden levičar
10.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
em... potem pa se potopi v verske knjige, tam vse štima. če nekaj ne štima je pa to dogma in se o tem ne razpravlja. če terija ne štma 100% se jo poskuša izbolšati. newtnov model pa v naravi deluje zelo dobro in je dovolj enostaven za počevanje v šolah.
drugače je pa ena teroija, ki pravi, da je panet vodel noter je voda, ki včasih pride na plano in zgodi se vesolni potop. menda je popilarna na ameriških katoliških univerzah...

umetniki

Pripravnik
17. mar 2013
66
0
6
Verske knjige so večinoma cenzurirane in so manipulirali ljudi s tem ko še ni bilo televizije. Programira se vsepovsod, od šol, medijev, religij in ko se ti verniki srečajo z drugače mislečimi se lahko pojavi nestrpnost, okarakterizira se jih za norce.

Recimo shizofreniki se na zahodu zapirajo v psihiatrične bolnišnice, pri nekaterih domorodcih pa veljajo za potencialne šamane. Sistem omejuje ljudi, ki uporabljajo desno polovico čez dovoljeno mejo in jih še futrajo s tabletami.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.488
5.689
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Model, še vedno čakam na odgovor.
pozdrav.gif

ModeL ne najedi....to je @ (bot) .....generira samo random odgovore na nov post
grin1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik umetniki pravi:
Nismo mi krivi, da (se) ne razumemo!

Že šolstvo nas uči razmišljanja predvsem prek logike in leve polovice možganov. Desno stran možganov in razmišljanje pa zanemarjajo! Zato ima večina težave pri razumevanju vsega, kar ni logično. Svet pa ni samo logika še najmanj pa podzavestna sporočila, programiranje ljudi.

Zato lahko vsak dan gledaš holivudske filme pa večini se še zmeraj ne bo niti sanjalo o prikritih subliminalnih sporočilih in kako delujejo na našo podzavest.

To pa še ne pomeni da niso inteligentni ampak da drugače razmišljajo.

Sicer se ne razumem na leve in desne polovice možganov, a za mene se razmišljanje in logika ne izključujeta. Kvečjemo obratno - brez logike ni smiselnega razmisleka.
In ne, naše šole ne učijo logičnega razmisleka, naše šole zahtevajo faktografsko znanje brez vsake zahteve o logičnem povezovanju teh podatkov. Naše šole poneumljejo - in sicer tako, da logičnega razmišljanja ne učijo.

S temi svojimi zapisi pa blodiš in ne razmišljaš.

S tem, o šolah pa bolje ne bi mogel povedati.