Manekeni promovirajo slovenijo

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
60789561.jpg

Citat:
Bolj kot tekmovalni izziv je bilo zame najpomembnejše to, da sem osebnostno dozorel, prav tako pa so se mi odprla nova poglavja v življenju. Ne glede na vse sem odlično predstavil Slovenijo v širnem svetu in veliko ljudi sedaj pozna našo deželo veliko bolje. Ljudje po ulicah so z velikim zanimanjem opazovali, saj sem bil za njih prava eksotika. Veliko ljudi je obračalo glave in se fotografiralo z menoj," nam je o svoji nepozabni izkušnji dejal Vedran Stepančič.

Citat:
Kot prvi Slovenec sem postavil mejnik za prihajajoče generacije.

Citat:
me čaka kar nekaj projektov, ne nazadnje pa sem prejel veliko zanimivih ponudb, o katerih boste še veliko slišali,"

Citat:
Ob tem pomislim na čas, ki smo ga preživeli v templju z budističnimi duhovniki. Njihova zavezanost in predanost služenju svoji religiji sta me zelo fascinirala.

Citat:
Rezultat zame ni pomemben, saj ne bi veliko spremenil v mojem življenju. Dosegel sem ogromno – že s tem, ko sem leto nazaj tehtal 53 kilogramov več kot sedaj. Sem eden redkih, ki mu je to uspelo, in na to smo lahko vsi ponosni, ne samo jaz.

S to vizijo bom šel do samega konca in upam, da bom dosegel to, kar si želim, saj ne maram polovičarskega dela. Pri meni je vse ali nič," je zaključil Vedran Stepančič.

60790677.jpg

ni kaj ..poba je popularen ratal...slovenija pa zelo prepoznavna

hysterical-1.gif