Manal Jankoviæ

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
ctrl+alt+del
evil.gif

shift+(tista nad esc)+a,u,o pa caps lock imej vklopljeno ker bo drugače velika tiskana

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ne gre, tud na windowsu ne, moram probat ne kerem drugem računalniku, na temle mojem mi itak marsikaj ne dela,
.....zaj pa pod Avstrijo ne bom mogu zarad te kište
cry12bpy.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Ta kretenska imena kot so Manal je pomojem v prvi vrsti tudi to da je seveda unikatno in predvsem prvo, da so potem vsi ostali k sledijo takemu imenu fejk.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Diskriminacija!!!!!!!kje je enakopravnost državljanov?????'
Eni imajo svojo tipko, za pravilen zapis priimka, drugi pa ne, a so manj vredni, ...očitno, dokazano, dejstvo,,
Ki so zaj vsi ti človekoljubci, njih je isto treba prijavit na evropsko, ker so bili vsa leta tiho,....jst bi jih
10.gif
.........
......če koga zanima zakaj,........v sosednji temi o lobijih ima odgovor, ampak opozarjanje na to, pa je seveda sovražni govor
bonk.gif

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Eh, napacno sklepate. Pac razmisljajo mal naprej, ko bo tle zagustilo do konca bodo stegnil v Dubaj, kjer bo mAnal nekaj vsakdanjega...

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kolikor vem v Sloveniji uradno ni mehkega æ, temveč le trdi.

Saj smo v Sloveniji tudi vsi uradno enakopravni, pa vendar katolibani zahtevate zase nadzemeljske pravice in se tudi obnašate kot da jih imate. Bi vas bilo treba uradno na trdo prizemljit.
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kolikor vem v Sloveniji uradno ni mehkega æ, temveč le trdi.

Saj smo v Sloveniji tudi vsi uradno enakopravni, pa vendar katolibani zahtevate zase nadzemeljske pravice in se tudi obnašate kot da jih imate. Bi vas bilo treba uradno na trdo prizemljit.
evil.gif
Božje ovčice imamo od boga dane pravice in na to neverniki, iz opic razviti, nimate nobenega vpliva.
wink-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Se najglobkeje pardoniram, imaš popolnoma prav! Mi iz opic razviti nimamo ničesar skupnega z vami iz ovc.
wink-1.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Se najglobkeje pardoniram, imaš popolnoma prav! Mi iz opic razviti nimamo ničesar skupnega z vami iz ovc .
wink-1.gif
niso se razvili iz ovac, še vedno so na stopnji ovce
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Lepe, miroljubne, pridne ovčice, ker vemo da nas čakajo večnozeleni nebeški pašniki......
Se moram pozanimat, če smo ohranili še kakšno natezalnico, za vsak slučaj, če se odločimo obudit zlate čase inkvizicije...
evil.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.767
6.545
113
KSZ

Jankoviæeva vnukinja le dobila ime

Ursula je za nas povedala, da sta hčerko poimenovala Karolina in ne Manal, kot so pisali nekateri mediji.

Damijan in Ursula, ki je rodila s carskim rezom, sta ime svoje prvorojenke izbirala zelo dolgo. Malčica se je namreč rodila že 27. septembra. Mija Jankoviæ se je oktobra sicer pošalila, da deklica že ima ime. "Če mene vprašate, ima ime, in to je Moja princeska," nam je v smehu zaupala.