Mamila v ljubljani

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Kak za vraga lahko en poštenjak ve, kolko fakin eur stane 100ka belega?

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Kaj je bolj pomembno, ko se policija loti nekoga zašit? Vrsta droge ali njena vrednost in obseg preprodaje?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.589
113
naceloma ti podatki niso pomembni. Gre samo za to ali gre za kaznivo dejanje preprodaje ali za navadno uzivanje.... Ko gre za preprodajo ni vazno kaj in koliko, vedno se dela. Pomembno je bolj kdo je zraven, kak folk, kok je ta folk nevaren itd... Pol se pa prilagaja mostvo ukrepe itd... Za sodisce pa je pomembno to: vec ko je robe, hitreje bodo dali odredbe za prikrite ukrepe

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
japajade? Izkusnje?

Dejstvo je, da marsikdo par kil bele zdila pa policija ne ve za to. Kar sem s svojim postom zelel povedat, je to, da pri 400g ti 8 sztanovanj ne pomaga, ce te policija zvoha oz si jim sumljiv. Lej point je, da pri takih kolicinah ni vec dovolj da imas drugo stanovanje, ker se drzava potrudi in ti za vrat spusti vec ljudi kot jih steje lokalno gasilsko drustvo.

Si sedaj dojel kaj sem zelel povedat? Se ne strinjas? No ce se ne, dajva z argumenti, ne z japajade frazami.

japajade fraza je čudovita za izražanje posmehovanja kakšni izjavi.... in tvoj post sem razumel kot da čim ima nekdo takšno večjo količino policaji sigurno vedo zate in ti tudi 8 stanovanj ne pomaga....no...to sigurno ne drži.

prav tako pa ne drži, da če policija dejansko VE za določene sumljive posle, ti kao ne pomaga več stanovanj, ker ti kao tolk folka pošljejo..... buče. ja, vem iz izkušenj kaj pišem in policija je ali nesposobna na kubik (zelo verjetno) ali pa podkupljena oz. malce sodeluje (kar je tudi dokaj verjetno). zdej si pa ti to razlagaj kakorkoli hočeš
smile-1.gif

...bi pa bilo drugače kar v redu, če bi bilo v resnici oz. še v praksi tako kot ti praviš...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.589
113
sicer ne vem kake izkusnje bi lahko ti imel (razen ce si celemu alterju ravnokar priznal da si diler) ampak ok...

Ko policija enkrat VE (to ne pomeni da ko enkrat en matey v lokalnem pubu slisi da oni z audijem pa ful dila) da imas ti pri sebi 400g, takrat tudi dobi ustrezno papirolgijo, da ve kje si ti vsako sekundo tvojega zivljenja. Posledicno ve tudi za vsa stanovanja ki jih ti v tem casu obisces. Ampak skusaj se osredotocit na besedico da policija VE. Torej ima dokaze oz zelo zelo mocne indice za neko stvar. Ti bom dal aktualen primer: cigote, ki so bili prijeti cca teden nazaj, se je spremljalo ze par mesecev prej. Vsem se je v tem casu ze zasegla droga. Prijelo pa se jih je, ko je prispela vecja posiljka. Torej ko bos ti prejel 400g in bo policija vedela da se nekaj dogaja, ti tudi 8 stanovanj ne bo pomagalo, ker enostavno ne mores parirati sistemu. Edino kar je tvoj cilj, je da policija ne ve da se ti bavis s takimi kolicinami. Kar pa je v sloveniji teezko. Pa ne zaradi neke hude policije ampak zato ker te vsak raje zatozi kot da sam kazen pokasira.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.514
5.704
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
. Edino kar je tvoj cilj, je da policija ne ve da se ti bavis s takimi kolicinami. Kar pa je v sloveniji teezko. Pa ne zaradi neke hude policije ampak zato ker te vsak raje zatozi kot da sam kazen pokasira.

Zanimiv način trgovanja/barantanja
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
sem pričakoval odgovor v temu stilu, zato pa sem napisal, da si naprej razlagaj po svoje, me dalje ne zanima. vem pa da se motiš..no ja no..sej kdaj pa kdaj res celo izvedejo kkšno ornk akcijo, ni kej.... aja sej res, še to - nisem diler, se mi ne da s tem j3bat. bi ti pa lahko direkt povedal z "argumenti", samo ne bom, ker ne mislim zdej tuki na netu kakšnih imen pisat.

Kamele0N

23. jul 2008
42.514
5.704
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
. buče. ja, vem iz izkušenj kaj pišem in policija je ali......... ali pa podkupljena oz. malce sodeluje (kar je tudi dokaj verjetno). zdej si pa ti to razlagaj kakorkoli hočeš
smile-1.gif

zmaga.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Zgleda, da je na alterju polno wannabe dilerjev, ki naenkrat vse vedo. Ali pa kolegov od dilerjev. Ali pa sosedov od dilerjev.

Ali pa samo buče valite, kar ste slišali v nekem kafiču. V tej temi verjamem samo Apollotu.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
. buče. ja, vem iz izkušenj kaj pišem in policija je ali......... ali pa podkupljena oz. malce sodeluje (kar je tudi dokaj verjetno). zdej si pa ti to razlagaj kakorkoli hočeš
smile-1.gif

zmaga.gif

kolega?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Zgleda, da je na alterju polno wannabe dilerjev, ki naenkrat vse vedo. Ali pa kolegov od dilerjev. Ali pa sosedov od dilerjev.

Ali pa samo buče valite, kar ste slišali v nekem kafiču. V tej temi verjamem samo Apollotu.

in prav je tako. vsi valijo buče, le policaj ve kaj govori in je točno tako kot on pove
zmaga.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
aja
grin1.gif

mah sej...to je dejansko podn vse skupi, lih zato sm pol malce jezen, ko berem, kako super opravlja svoje delo ta naša policija, na svoje oči pa vidim kako je v resnici. sam sej zihr nabijam kr neki v tri dni pa se delam pomembnega, ker kao neki vem...
rolleyes-1.gif

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
No, meni je o ceni razlagal sorodnik bivšega Mb šefa (pa ne mislim župana
smile-1.gif
)...samo gušo je, sploh ni vtihno...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.589
113
ne, ni problem ker nekaj ves. Saj vsakdo ki prihaja iz vecjega mesta recimo nekaj ve. Ali pa je kaj slisal. In verjetno je celo prav slisal.

Problem je, ker pravis da te jezi, da ves da policija ne dela dobro, hkrati pa navajas, da bi lahko pisal imena pa jih ne bos. Ves, dnevno se srecujem z ljudmi, ki za sankom povedo, da vedo imena pa jih policija nic ne vprasa. Ko pa jih vprasa pa se vsi zacnejo izmotavat, da oni pa ne cinkajo, da naj policija sama ugotovi, itd...

In ce si ti moje poste vv tej temi dojel kot trditev, da policija oh in sploh ve za vsakega dilerja, si jih dojel narobe. In to sem ti mislim da celo ze pojasnil. Reply je bil dan mXu, ki je pisal, da lahko nemoteno dilas ze ce samo stanovanjee zamenjas. No to pac ni res.

In ce poznas ful enih imen in ti je dejansko do tega, da se kaj naredi, se lahko enkrat nekje dobiva. Pa bos povedal svoje. Ce se pa raje ne bi, pol pa tud jamrat nekako nimas pravice. A n tko?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ja dobite.

Pol pa, namesto da bi šla cela familija sedet, se stari naredi ubogega in faše par mesecev pogojno. Poželi so pa do takrat rekorden pridelek.

Pridelovali pa kar nekaj let celo njivo.
10.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.514
5.704
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Problem je, ker pravis da te jezi, da ves da policija ne dela dobro, hkrati pa navajas, da bi lahko pisal imena pa jih ne bos. Ves, dnevno se srecujem z ljudmi, ki za sankom povedo, da vedo imena pa jih policija nic ne vprasa. Ko pa jih vprasa pa se vsi zacnejo izmotavat, da oni pa ne cinkajo, da naj policija sama ugotovi, itd...

Ne ampak problem je v tem da takrat ko bo kdo od omenjenih za šankom prišel trkat na vrata vas ne bo nikjer......

Oz boste pršl takrat ko bo kri že na betonu....