Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
..Jaz ne poznam enega ki bi imel tolko moke doma.
...
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
japajade? Izkusnje?
Dejstvo je, da marsikdo par kil bele zdila pa policija ne ve za to. Kar sem s svojim postom zelel povedat, je to, da pri 400g ti 8 sztanovanj ne pomaga, ce te policija zvoha oz si jim sumljiv. Lej point je, da pri takih kolicinah ni vec dovolj da imas drugo stanovanje, ker se drzava potrudi in ti za vrat spusti vec ljudi kot jih steje lokalno gasilsko drustvo.
Si sedaj dojel kaj sem zelel povedat? Se ne strinjas? No ce se ne, dajva z argumenti, ne z japajade frazami.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
. Edino kar je tvoj cilj, je da policija ne ve da se ti bavis s takimi kolicinami. Kar pa je v sloveniji teezko. Pa ne zaradi neke hude policije ampak zato ker te vsak raje zatozi kot da sam kazen pokasira.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
. buče. ja, vem iz izkušenj kaj pišem in policija je ali......... ali pa podkupljena oz. malce sodeluje (kar je tudi dokaj verjetno). zdej si pa ti to razlagaj kakorkoli hočeš![]()
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
. buče. ja, vem iz izkušenj kaj pišem in policija je ali......... ali pa podkupljena oz. malce sodeluje (kar je tudi dokaj verjetno). zdej si pa ti to razlagaj kakorkoli hočeš![]()
![]()
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Zgleda, da je na alterju polno wannabe dilerjev, ki naenkrat vse vedo. Ali pa kolegov od dilerjev. Ali pa sosedov od dilerjev.
Ali pa samo buče valite, kar ste slišali v nekem kafiču. V tej temi verjamem samo Apollotu.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Problem je, ker pravis da te jezi, da ves da policija ne dela dobro, hkrati pa navajas, da bi lahko pisal imena pa jih ne bos. Ves, dnevno se srecujem z ljudmi, ki za sankom povedo, da vedo imena pa jih policija nic ne vprasa. Ko pa jih vprasa pa se vsi zacnejo izmotavat, da oni pa ne cinkajo, da naj policija sama ugotovi, itd...