Mamila v ljubljani

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Ce nekaj linkas vsaj priblizno preberi, da bi kaj razumel je pa verjetno prevec...

eazy, trač pisalec, izvoli poročilo, da ne boš prepameten. a se ga mogoče tud ti zadevaš? da ne boste mel dva junkija v familiji, ker mama ni še kupila novga nakita.
evil.gif

http://globalcommissionondrugs.org/Report

LP, A

in povezava med tem in tistim dokumentom je? si tega za razliko prvega ,ki ga ocitno nisi razumel vsaj prebral? mogoce te je samo naziv strani fasciniral?
priden.gif

Kaj tocno ti se ti tej strani tako k. vaznega? Da se bodo svetovni znani strokovnjaki iz tega podrocja (ala Richard Branson) nekoc nekje pogovarjal o necem
stupid-1.gif
Ce bi prebral preden si linkal bi to dojel. Mogoce.

Btw, tudi to ni "porocilo" ampak je napoved debate brezvezne komisije. Ta komisija naj bi nekoc nekaj nekje ugotovila. Kaj in kako bos nasel po "GOALS".

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.213
16.501
113
mogoče so lovili kakšnega dilerja, ki je, potem ko so ga ujeli, pojedel par paketkov, kar pa je škodovalo njegovemu zdravju in so potrebovali rešilca. just a wild guess
tongue-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
V Ljubljani je na Zaloški cesti v križišču s Kajuhovo ulico zaradi prometne nesreče močno oviran promet....

...ki ga večinoma ovirajo policijska vozila
smile-1.gif

In kaj ima to veze z mamili
smile-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Prometna nesreča? A zato tm na prvi sliki leži en na trebuhu (ob Cliotu)? Kje je kakšen razbit avto? Vlečna vozila (ali so tudi ta šla)? Mal preveč policije se mi zdi, za prometeno nesrečo...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
V Ljubljani je na Zaloški cesti v križišču s Kajuhovo ulico zaradi prometne nesreče močno oviran promet....

...ki ga večinoma ovirajo policijska vozila
smile-1.gif

In kaj ima to veze z mamili
smile-1.gif

Prometna nesreča? A zato tm na prvi sliki leži en na trebuhu (ob Cliotu)? Kje je kakšen razbit avto? Vlečna vozila (ali so tudi ta šla)? Mal preveč policije se mi zdi, za prometeno nesrečo...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ob toliko strokovnjakih menim da je nesmiselno karkoli pojasnjevat ali sploh razlagat. Glede na to kako vse veste kdo kaj pocne, kje in kako ga zasit, menim da bi vas bilo najbolje zaposlit. Ko bo kak razpis vas bom osebno peljal na razgovor za zaposlitev ko se odlocite za ta poklic.

Za vse ki se kar terate to zakaj nekdo dobi samo 3 mesece: to je stvar sodisca in o tem ne mislim razpravljat ker na to policija nima vpliva.

Na višino kazni policija res nima vpliva, ampak da nekdo za drogo dobi samo 2 ali 3 mesece nepogojne kazni, pa ne poznam primera, so kar daljše kazni, ajd, mogoče za 0.5 grama preprodaje, samo tak ima navadno več istovrstnih pa faše potem enotno zihr pol leta...drugače pa,. kot je apollo dejal, policija mislim, da kar dobro ve, kdo je kaj v slo, je pa vprašanje samih dokazov in timinga, torej kdaj se splača nekoga olisičiti...najbrž takrat, ko je v igri večja količina. Se s tem spravi več droge s tržišča hkrati pa vpleteni načeloma pokasirajo višje kazni, izza rešetk se pa malo težje vodi trgovino s temi zadevami. Sicer pa vsi vemo, kako je z mamili - policija pretga eno vergio pa hitro nastane nova...če bi drogo legalizirali (o tem, ali je to v redu ali ne glede na njene učinke), bi bil to orjaški udarec organiziranemu kriminalu.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Tega tudi ne bom štekal. OK, enega so lovili in ga ulovili. A potem je treba tam tolk teh varuhov pravice. A to se bojijo, da ne bo spet kam utekel?
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
eazy, ti očitno 'veš vse'. Nisi pa pripravljen niti s prstom migniti, da bi organom pregona pomagal, da ubogi odvisniki ne bi dobili droge zaradi prijetja dilerjev.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
ksz

Nekateri kar ne dojamejo, da nobenemu še niso v usta/nos/žilo nič tlačli, vsak je sam vzel. O drogah je vsak osnovnošolec seznanjen kako so slabe, alkohol je pa tudi s strani širše družbe in staršev razumljen kot narodni šport. Število smrti zaradi drog je smešno majhno v primerjavi s številom smrti zaradi alkohola. Kdo je kriv? Vinarji? Pivovarji? Kdo odgovarja, če gre nekdo pijan za volan? Natakar? Istenič?

Problem droge ni smrt narkomana ampak skoda (posredna in neposredna) ,ki jo narkomanija prinasa druzbi. Od sranja v druzinah, kraje, vlomi, izsiljevanje, zdravljenje, itd, itd. Drogo ti ni treba stlacit v usta enako kot ti ni treba cigaret, pivo,iphone ali karkoli drugega. Samo mahas pred nosom in prej ali slej vecina zagrabi. Za prvo, drugo ali tretje. Le da so posledice razlicne. Upam da je jasna razlika med odvisnostjo od piva ali heroina. Ce ni nihce ne maha pod nosom je moznost da bos vzel toliko manjsa. In danes ti lahko dobesedno vsak vsakomur maha pod nosom. Priloznost dela tatu. Pa tudi narkomana....

Mislis da da v SLO se noben srednjesolec ni uporabil AK47 v srednji soli zaradi tega ,ker smo toliko pametnejsi od Americanov ali dejstva da pri nas ni mozno kupit avtomatsko orozje kjerkoli? Zacni prodajati avtomatske orozje v Sparu ob solati pa bos videl koliko casa bo minilo do prvih zrtev.

Kje v ZDA pa ga lahko kupiš?
confused-1.gif

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Verjetno si ljudje mislijo, da se lahko z avtom brez problema pobegne, ja my ass se lahko...znajo malo boljše vozit kot mi...iz prve roke
smile-1.gif

Drugače pa dobijo enih par, veriga razpade na manjše dele in in ti deli se počasi spet večajo. Začaran krog.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Tega tudi ne bom štekal. OK, enega so lovili in ga ulovili. A potem je treba tam tolk teh varuhov pravice. A to se bojijo, da ne bo spet kam utekel?
hysterical-1.gif

a nisi bil ti v zda nekaj? a si videl, kako tam poteka? jaz sem videl, ko je bil v NY nek rop v trgovini, sem prišel mimo nekaj minut po dogodku in ja bilo je polno policijskih vozil...ker ne jaz ne ti ne veva, kakšne osebe so bile v igri, niti, na kakšen način so jih ustavljali, je najbolje, da ne pametujeva kaj dosti...a ne, kakšna potrata je šele, če 20 specialcev aretira kakšnega nevarnega kriminalca, ker dirty harry vse naredi s 6 naboji...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

zadnje čase opažam v mestu ogromno Romunov in Bolgarov z Audiji in črnimi šipami.Velika večina ima par let stare kripe. Legalni poslovneži ziher niso...pa tudi še nisem videl policaja, ki bi katerega izmed njih ustavil pa malo pregledal "obvezno opremo"....

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Ja ni druge, čez pet let bomo hodili po mestu z vrečko kruha, pa uzijem zraven
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
ksz

Nekateri kar ne dojamejo, da nobenemu še niso v usta/nos/žilo nič tlačli, vsak je sam vzel. O drogah je vsak osnovnošolec seznanjen kako so slabe, alkohol je pa tudi s strani širše družbe in staršev razumljen kot narodni šport. Število smrti zaradi drog je smešno majhno v primerjavi s številom smrti zaradi alkohola. Kdo je kriv? Vinarji? Pivovarji? Kdo odgovarja, če gre nekdo pijan za volan? Natakar? Istenič?

Problem droge ni smrt narkomana ampak skoda (posredna in neposredna) ,ki jo narkomanija prinasa druzbi. Od sranja v druzinah, kraje, vlomi, izsiljevanje, zdravljenje, itd, itd. Drogo ti ni treba stlacit v usta enako kot ti ni treba cigaret, pivo,iphone ali karkoli drugega. Samo mahas pred nosom in prej ali slej vecina zagrabi. Za prvo, drugo ali tretje. Le da so posledice razlicne. Upam da je jasna razlika med odvisnostjo od piva ali heroina. Ce ni nihce ne maha pod nosom je moznost da bos vzel toliko manjsa. In danes ti lahko dobesedno vsak vsakomur maha pod nosom. Priloznost dela tatu. Pa tudi narkomana....

Mislis da da v SLO se noben srednjesolec ni uporabil AK47 v srednji soli zaradi tega ,ker smo toliko pametnejsi od Americanov ali dejstva da pri nas ni mozno kupit avtomatsko orozje kjerkoli? Zacni prodajati avtomatske orozje v Sparu ob solati pa bos videl koliko casa bo minilo do prvih zrtev.

Kje v ZDA pa ga lahko kupiš?
confused-1.gif

Spet tvoja inteligetna vprasanja
bonk.gif
Kupis lahko povsod. Zacnes lahko tukaj:
KLIK

Razlika je samo v verziji. Problem je samo outofthebox FA, vendar za vecino uporabnikov in namenov tudi SA cez glavo dovolj.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
eazy, ti očitno 'veš vse'. Nisi pa pripravljen niti s prstom migniti, da bi organom pregona pomagal, da ubogi odvisniki ne bi dobili droge zaradi prijetja dilerjev.

Seveda nisem... Potem lahko se pekarju specem kruh, pobiram smeti za Snago, zamenjam olje namesto mehanika, pa se kaj zraven. Vse brezplacno seveda
stupid-1.gif
Kdorkoli danes potrebuje pomoc pri identifikaciji teh oseb je v napacnem poslu.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Verjetno si ljudje mislijo, da se lahko z avtom brez problema pobegne, ja my ass se lahko...znajo malo boljše vozit kot mi...iz prve roke
smile-1.gif

Ti jaz iz prve roke povem, da ne znajo ravno vrteti volana. Al pa sem samo jaz in vse, ki jih poznam, naleteli na enega, ko nezna.

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
hysterical-1.gif

a nisi bil ti v zda nekaj? a si videl, kako tam poteka?

Bil ja. Pa ne samo na dopustu, malo dalj časa. Tudi videl kako to poteka. Ko sem 1x šel v službo so mel celi rompompom. Naslednji dan bral v časopisu, da so v bližnjem mestu našli razkosano truplo. In stieber, ne mi prosim primerjat slovenske inkasante z nič kaj fajn službo čez lužo. Tam je malo drugače, sicer pa, kaj bi ti razlagal.
wink-1.gif

Kaj in kako so lovili, res en vem. Zato pa sprašujem, zakaj je treba potem bit tam s celotim voznim parkom, ki ga premora PP Center ( če obstaja). Jaz upam, da ima na vesti vsaj kaj resnega in ne samo to, da ni hotel ustavit.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Policaji so ubozci. Spravlajo se na lahke ribe kot osmosolci na cetrtosolce....Crnih avtov z romunskimi tablicami ne upajo cekirat. Izgovor je verjetno, da nimajo podlage al pa kej. Zame ma pa zmer podlago....nobenga oropal, nobenga ubil, nic dilal, le domov sem skusal it s parimi peri v riti.... Ja tud to je biznis ratal. Lokalc bo plunu jurja takoj, Romun pa nima kej dat....