Malo so me vun vzeli :)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma ni šans da se mu odpeljem, mam takoj špero, kolegu z motorom ni ratalo,
postajo majo neposredno na špilfeldu, prletijo ven z transporterji pošrek, rabijo samo 3 avte da ti komplet zaprejo.

Pol pa se bi res menli o zaporu, ker to pa nevem če bi blo pod 5 jurčkov.

Na domačem terenu po mestu z kako raketo si lahko pameten, ampak za take stvari nimam jajc.

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Tudi pri nas je lahko samo eden notri.. se peljemo 110 po zožitvi na vrhniškem klancu na 80 omejitve. Pred mano nek karavan, za mano nobenega, pred karavanom pa črn mondeo limuzina. Se pripeljemo iz zožitve na prehitevalen pas, tip pred mano spusti na 50 ( tik pred počivališčem Lom, pa takoj za uvozom Logatec ). Takoj ko ni bilo več tovornjakov na voznem pasu, tip v karavanu na desno potem sem pa videl.. mondeo imel lučke prižgane, notri pa samo en policaj pa še to oblečen v neko civilno modro jakno.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
"Moj" švaba je tudi bil civil, pol pa je cuknil beđholder iza jakne, pa sn zmrzno
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.141
6.956
113
pri taščici
Kar malo prevec si zglihal.
Ne vem, ali so nasi tudi tako popustljivi? Do slo zagotovo ne, kako je do tujcev?
Jaz ne bi spustil na 2% predpisane kazni.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Da bi bil jaz policaj bi te s pendrekom po faci da nebi mogel ugovarjat potem bi ti šele kazen napisal
evil.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
men repliciraš????
Če gunmu.... ta ma črni pas, če ga slučajno nima, pa ga za en dan nardi....

so be prepared!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Ze po anteni se vidi, da je policaj
tongue-1.gif

Po anteni bi jst rekel da ima CB postajo in da je spremljevalno vozilo od kakega šleperja z izrednim prevozom. Po nakladanju od malcoma pa sem še bolj prepričan v to!
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Tudi pri nas je lahko samo eden notri.. se peljemo 110 po zožitvi na vrhniškem klancu na 80 omejitve. Pred mano nek karavan, za mano nobenega, pred karavanom pa črn mondeo limuzina. Se pripeljemo iz zožitve na prehitevalen pas, tip pred mano spusti na 50 ( tik pred počivališčem Lom, pa takoj za uvozom Logatec ). Takoj ko ni bilo več tovornjakov na voznem pasu, tip v karavanu na desno potem sem pa videl.. mondeo imel lučke prižgane, notri pa samo en policaj pa še to oblečen v neko civilno modro jakno.
Nič ne razumem, razen to, da je bil samo en policaj v modri jakni.
grin1.gif

A to ga je ustavil zaradi prepočasne vožnje?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.769
113
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Me matra da bi direkt na policijo poslal tvoje priznanje.
Mam vse... fotko...registrsko kdo te je ustavil...kolko si šel...
Prosim, daj.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Saj to je problem, ko je policaj popustljiv, potem se pa bedak hvali s tem. Potem pa policaj sliši od šefov, ga nalednjič totalno pofuka (zasluženo) in nov synthman je rojen.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Citat:
tongue-1.gif

kje je pa svetlobno signalizacijo pozabil? ali jo je pač umaknil, ko je ugotovil da ima z malcomom opravka?
tongue-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Odvisno, jaz pri mojih cca. 800 smsih mesečno obvladam že lep čas "slepo" tipkanje. Se lahko s tabo pogovarjam
na kavi, pa pod mizo kljuvam SMS. Zajebavajo me le €, %, '...

grin1.gif
)

To da to je vzel samo 45€ mi je malo "nesprejemljivo", ker dobro poznam severne sosede in njihovo taktiko
wink-1.gif

LP.S

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
jaz bi imel vajina zivljenja, da bi prezivel cel dan na telefonu, prosim.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
tongue-1.gif

Po anteni bi jst rekel da ima CB postajo in da je spremljevalno vozilo od kakega šleperja z izrednim prevozom. Po nakladanju od malcoma pa sem še bolj prepričan v to!
evil.gif

Na celem avstrijskem googlu ni omembe civilnega policijskega passata, tudi registrska nič ne najde (ok, čeprav jo sigurno večkrat menjajo). Sploh nobene omembe, da je koga civilni passat ustavil na AC.