Citat:
Uporabnik Samojed pravi:
Kot sem napisal - za letne ne bom komentiral. Zimske SnowG so pa (glanc nove sicer) zadaj pustile vse ostale. Novih ni imel nihče, imeli so od leto do dve stare komplete, med njimi od savske eskimo do dobrega leta ultragrip 7 in še nekaj od dunlpa. 2 sta imela letne. Z letnimi se je videla bistvena razlika, z zimskimi sem pa pri zavornih razdaljah krepko prej ustavljal. celo toliko, da me je kot edinega poslal na zaviranje s cca 70km/h, medtem ko so drugi imeli dovoljeno do 50km/h. Z to hitrostjo sem se na klančini ustavil pred prvo oviro.
Ok, ne bom pametoval, napisal sem svojo izkušnjo, kjer je nova zimska guma nexen bila občutno boljša od leto ali dve starih renomiranih firm. Pa sem ob nakupu bil zelo skeptičen, imam pa sedaj občutek, da vsaj ti z nalepkami ne lažejo ali pa vsaj ne pretiravajo z lažmi pri določitvah razredov
. Da ne bo pomote, za letne sem pa nabavil rabljene continentalke in zaenkrat kaže da bo kul. Hočem samo reči, da nas je več takih, ki nekaj piše na splošno, nasveta iz prve roke pa zlepa ne dobiš.