malo me skrbi kaj mi je

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
No pa bom še js pisal v to temo. Cel zadnji teden sem že na splošno utrujen (pa ne delam fizično),še bolj pa me bolijo noge, predvsem leva. Že ko se zbudim čutim bolečine v mišici (v mečah), kot bi bila skos napeta. To se dogaja samo ko stojim (že po 1 minuti stanja), ko pa stojim pa je ok. Včeraj se je pojavila še rahla vročina 37.2 stopinje. V tem tednu me je enkrat tudi cel dan bolela glava. Bile sem na preiskavah krvi in urina, a so podatki v mejah normale tako da zdravnik ne ve, kaj bi bilo. Imel kdo podobne simptome?

Hvala za odgovore.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Veliko delaš, imaš stresno službo ali pa kakšne druge stresne situacije zadnje čase? To bi lahko bili znaki izgorelosti. Pomaga popoln odklop od vseh obveznosti za vsaj nekaj dni, po možnosti v kakšnem zdravilišču ali wellnessu.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Sej glih to je finta. Sem neobremenjen študent (se komaj vpisujem v prvi letnik, tako da še nimam izpitov), nisem imel nobenih stresnih situacij. Začelo se je pa s tem, ko me je v začetku avgusta neke pri srcu štihnilo, in me je nato 2 dni bolelo ko sem dihal, potem pa je bolečina oslabela in izginila. Nato pa se je pred kakim tednom pojavilo zgoraj opisano. Pulz, in pritisk sta ok, tudi EKG je rekel zdravnik, da je ok.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Imas/te v druzini kaksna obolenja?

Lahko se naredis kak orientacijski UTZ trebusnih organov.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
No pa bom še js pisal v to temo. Cel zadnji teden sem že na splošno utrujen (pa ne delam fizično),še bolj pa me bolijo noge, predvsem leva. Že ko se zbudim čutim bolečine v mišici (v mečah), kot bi bila skos napeta. To se dogaja samo ko stojim (že po 1 minuti stanja), ko pa stojim pa je ok To se dogaja samo ko stojim (že po 1 minuti stanja), ko pa stojim pa je ok. Včeraj se je pojavila še rahla vročina 37.2 stopinje. V tem tednu me je enkrat tudi cel dan bolela glava. Bile sem na preiskavah krvi in urina, a so podatki v mejah normale tako da zdravnik ne ve, kaj bi bilo. Imel kdo podobne simptome?

Hvala za odgovore.

Napaka?

Drugače pa mogoče kaj psiha deluje pred vpisom v šolo in pa lažja viroza. Počakaj še malo, potem pa spet kri pregledat, mogoče se bo kaj pokazalo. Ali pa prej če vročina zraste pa tako. Tako vreme je zunaj, ohladitve, pač sezona gripe, angine, viroz, prehlada... se začenja.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Ne, v družini nič posebnega. Tudi sam nisem bil bolan od zime letos. Je pa v besedilu napaka ja, ko sedim je vse ok. :)
Drugače pa psiha ne verjamem, ker sem sproščen, saj nisem v težek faks vpisan. Nič bomo videli, če se bo v kaj razvilo.

Hvala vsem

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Hm, no, da ti povem, moja normalna 'delovna' temperatura je 37,5 pa pri 35 letih še vedno migam. To imam že od rojstva.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Ja, pri nekaterih ljudeh je to normalno, js pa imam ponavadi 36.6 ali 36.7, zato je to že povišanje za pol stopinje.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Page postavi
evil.gif

Pa hitr se pozdrav no

In to zate, a ne?
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.158
6.996
113
tole sodi ze v "saj ni res pa je"

Ob 4 sem se zbudil, vse skup se je ocitno ponovilo, spet kasljam spet me boli, s tem da zdej ko zakasljam me glih tko pozgecka da mislim da bom bruhal.

Dans na sreco zacne moja dohtarca delat, tko da bom cez pol ure ze veselo v cakalnici

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Hm, no, da ti povem, moja normalna 'delovna' temperatura je 37,5 pa pri 35 letih še vedno migam. To imam že od rojstva.

zanimivo, kako smo različni. Moja normalna temperatura je 35,6, pri 37,5 sem že bogi...
redface-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.158
6.996
113
dobil prsilo za nos in pumpico... Pa se uz trebuha, sumijo da spikanje pod desnimi rebri povzrocajo kaki zolcni kamni. Sicer se sam sebi zdim malce mlad za take tezave....ampak ok.