Malo ali orenk bolna...

PumaAngel

Pripravnik
2. nov 2011
287
0
16
Citat:
Uporabnik bolfenk pravi:
...ali izrojena ali čudaška ali na tak ali drugačen način neprimerna človeška tekmovanja, obredi. manifestacije ipd...
Spomnil sem se na tako, upam da malce drugačno temo tu na Alterju da se uporabniki v njej razpišejo
17758-icon_confused.gif

Misel se mi je utrnila potem ko sem gledal tole na YT

V čem je fora da psiho starši teh ubogih otrok šemijo svoje otroke kot punčke in jih posiljujejo z psihičnim nasiljem in s svojimi neizživetimi frustracijami da nastopajo pred občinstvom slinečih prikritih pedofilov in še ne 6 letne koketirajo kot nekakšne seksi zapeljivke?
Meni se to zdi skrajno bolno. že nasploh ta ameriški pritisk malomeščanskih wannabe staršev da otrok doživi svojih 5 minut slave za vsako ceno
bonk.gif

Ali poznate tudi vi kakšne take primere?
confused-1.gif

Mislim, da to ni problem le punčk, za katere starši želijo da izgledajo kot barbike
stupid-1.gif

Saj če se malo ozreš naokoli, je tega tudi pri nas več kot dovolj (ne razumem ''šemljenja'' mladih deklet še manj pa razumem manekenke in druge pozerke, ki se kot odrasla dekleta za to samostojno odločijo in paradirajo- spet! za 5 minut slave in tudi tu se pojavi psihično nasilje saj se velika večina populacije potem se ''slini'' na pomankljivo oblečenih dekletih in moških- kakopak.

Iz tega se razvije, da potem deklica meni, da si z izgledom mora kupiti ljubezen, da mora biti našemljena da je seksi in s tem si pridobi pozornost in le tako jo ima moški lahko rad.
stupid-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Tema je o otrocih.

Si torej imel v mislih take parade majhnih fantkov v kiklah?
633858810590477533_090814-00144636.jpg

A daj daj.Tu te ne silijo....

One punčke pa so pod prisilo staršev na tekmovanjih. Verjetno je jasno, da zaradi denarja (mala zmaga, mala dobi pogodbo za reklamo...).

jello

Guru
22. sep 2008
10.325
3.927
113
Sem gledal 2x to oddajo. Gre za par posebnežev, ki se gredo to, na tekmovanjih pa ni drugih gledalcev kot starši (nekaj zafrustriranih 150 kilskih babnic), recimo vse skupaj 15-20 ljudi. Sicer pa ja, zloraba otrok, bolano do konca. Še umetne zobe jim tlačijo v usta.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ta post se nanaša na Suzičin komentar, ki ga je kasneje "zmagoslavno" umaknil in ni odgovor prvemu postu.