hvala @sijan,
se strinjam, saj zato pa se skušam modernizirati, podpora za xp se konča aprila 2014, potem bom šel naprej. lumio sem medtem že prodal, me je tudi baterija znervirala, ob petih popoldne sem bil že bos. kljub vsemu sem se navajeni izkušnji bolj približal z droidom, zato verjetno poizkusim še enkrat, recimo, da sem se sprijaznil z syncom v cloud. Vprašanje: na gmailu imam 3 koledarje, svojega plus še 2 za vstavljanje v internetne strani, ki jih urejam. Ali bom lahko na droida syncal samo svojega privatnega (ta je dolg za 8 let nazaj)? Ali dopušča android iskanje za nazaj po koledarju: npr.zanima me kolikokrat in kdaj sem bil od l.2008 na Dunaju. V Symbian local search samo vpišem Dunaj, pa mi zlista vse vnose v koledarju kjer nastopa "Dunaj"? Tega mi npr.wp8 koledar ni omogočal.
Mimogrede, nisem neki high poslovnež, kot me skušajo nervozno etiketirati nekateri, o "poslovnem" telefonu govorim, da ob pomanjkanju primernejšega termina ločim svojo rabo od rabo telefona za chat na socialnih omrežjih, kar ne uporabljam.
lp